Ankiety
|
|
Dodany dnia 2015-01-06, 00:01
|
|
C. Pytanie i odpowiedź Kim jesteś? A. Człowiekiem B. Bliżej nieokreślonym stworzeniem C. Kosmitą! D. Wróóóóóżkąąąą |
|
|
|
Dodany dnia 2015-01-06, 00:02
|
|
Bliżej nieokreślonym stworzeniem. W jakie zwierzę byś się zmieniła? A. W pumę B. W rekina C. W psa D. W sokoła |
|
|
|
Dodany dnia 2015-01-06, 00:07
|
|
C. W psa Którą, spośród mocy twojej postaci lubisz najbardziej? A. Kontrolę wody B. Siłę C. Telekinezę D. Lewitację |
|
|
|
Dodany dnia 2015-01-06, 00:09
|
|
Kontrolę wody. Ulubiony zabytek. A. Wieża Eiffla B. Koloseum C. Tower Bridge D. Tokio Tower |
|
|
|
Dodany dnia 2015-01-06, 00:23
|
|
D. Tokio Tower Na jakiej planecie chciałabyś się znaleźć, jeśli zaraz miałabyś lądować? A. Tropikalnej B. W większości skutej lodem C. Wodnej z nielicznymi wyspami D. Pustynnej, z widokami jak w Egipcie |
|
|
|
Dodany dnia 2015-01-06, 00:24
|
|
Tropikalnej Ulubiony żywioł z podanych. A. ziemia B. ogień C. woda D. powietrze |
|
|
|
Dodany dnia 2015-01-06, 00:44
|
|
D. powietrze Gdzie chciałabyś/chciałbyś wstąpić? A. Do Justice League B. Do sklepu C. Do klubu książki D. Do zakonu iluminatów |
|
|
|
Dodany dnia 2015-02-27, 15:09
|
|
Do sklepu Czego bardziej sie boisz : A.Pajakow B.Kosmitow C.Wezy D.Ciemnosci Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-02-27, 16:15
|
|
Yyy... niech będzie C. Węży Kiedy widzisz na swojej drodze nielubianą osobę: A. Mijasz ją z opuszczoną głową lub robisz coś na telefonie B. Nie reagujesz, ignorujesz ją C. Skanujesz ją wzrokiem D. Zaczynasz się z nią kłócić |
|
|
|
Dodany dnia 2015-02-27, 16:47
|
|
B. ignoruje ją z uśmiechem na ustach to najbardziej wkurza twoich wrogów Jaki gatunek filmu lubisz najbardziej A. Horror B. Akcji C. Komedia D. Dramat Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... Nadchodzi władca, nadchodzi teraz, To koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-02-27, 16:53
|
|
Horrory zwykle są słabe, a przynajmniej te, co widziałam, jedynie mnie bawią xD B. Akcji Który paradokument jest najgłupszy? A. Szkoła/Szkoła życia (na jedno wychodzi) B. Ukryta prawda C. Szpital D. Dzień, który zmienił moje życie |
|
|
|
Dodany dnia 2015-02-27, 17:04
|
|
D. Dzień który zmienił moje życie - nie trawie tego W którym świecie chciałbyś żyć A. Azarat B. Ziemia C. Tamaran D. Inny Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... Nadchodzi władca, nadchodzi teraz, To koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-02-28, 11:31
|
|
C. Tamaran Jak się dzisiaj czujesz? A. W porządku B. Jestem szczęśliwy/a C. Mogło być lepiej D. Fatalnie |
|
|
|
Dodany dnia 2015-02-28, 12:52
|
|
A. dzięki, że pytasz Gdybyś miał wybór gdzie byś chciał żyć? A.w wodzie B.w powietrzu C.na ziemi D.w podziemiach Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-01, 16:32
|
|
na ziemi Kogo strój podoba ci się najbardziej? A. Raven B. Starfire C. Jinx D. Argent |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-01, 16:43
|
|
Raven Umiejętności którego złoczyńcy chciałbyś mieć A.Jinx B.Slade C.Billy Numerek D.Madame Rouge Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-01, 17:31
|
|
A. Jinx Wstajesz rano nieprzytomny/a (kij, że poniekąd to sformułowanie nie ma sensu). Co robisz? A. Kawę B. Doprowadzam się do porządku i wybywam na krótki spacer/bieg. C. Narzekam, wpędzając się tym samym w większą "nieprzytomność" D. Budzę się parę godzin później i zastanawiam, w którym momencie zasnąłem/zasnęłam |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-01, 18:52
|
|
D. Jakiego tytana nie cierpisz : A. robin B. Cyborg C. Menos D. Mas |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-01, 19:00
|
|
(No plz, Cybuś? Nie no, nie można tak ;-;) Żadnego z nich nie darzę nienawiścią, ale rozumiejąc pytanie inaczej, chociażby: "Którego Tytana najmniej lubisz?", mogę odpowiedzieć, że D. Mas Ulubiony napój: A. Herbata ziołowa B. Sok pomarańczowy C. Coś barwionego, gazowanego D. Kakao |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-01, 19:06
|
|
nie cierpie to nie właściwe słowo powiedzmy że najmniej lubię Masa jakiego Robina lubisz najbardziej A.z młodych tytanów B.z Young Justice C.Jako X D.Tim Drake Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
|
|
Przejdź do forum: |