Opisz swojego bohatera ;)
|
|
Dodany dnia 2011-10-15, 10:38
|
|
Ostatnio stworzyłam na blogu team-insurmountable nową postać. Możecie tam zobaczyć jej zdjęcie, ale w najbliższym czasie przejdzie ono zmianę gdyż jest nie do przyjęcia. Tak więc : Laura Demetria Stone - osiemnastoletnia córka złego czarodzieja pochodzącego z odległego świata Mohan. Jest ona siostrą Cyborga, a teraz wytłumaczę czemu jest tak, że pochodzą z innego miejsca. Otóż, rodzice tegoż rodzeństwa przeszli groźną kłótnie. Czarodziej postanowił zabrać Laurę do siebie, a matka, Victora. Czarodziej pochodził właśnie z Mohan, i po nim Demetria odziedziczyła magiczne moce. Dziewczyna posiada umiejętność stania się niewidzialną. Nigdzie nie rusza się, bez swojego miecza mądrości, dzięki któremu w czasie zgubienia się w odległym miejscu może odnaleźć prawidłową drogę. Jest bardzo dobrze obeznana w szelakich sztukach walk. Panna Stone nie cierpi wszystkiego co jest zielone, przez co staje się największym wrogiem Zielonego. Czasami wpadają oni w groźne kłótnie między sobą. Do ulubionych zajęć czarodziejki należą treningi a także rozmowy. Nie posiada ona chłopaka, lecz zmienia się to kiedy pierwszy raz podczas spaceru spotyka Red X. Na tym blogu, chłop XD i tak zostanie zły, lecz być może będą oni w związku. Nie zdradzę;* Demi (Demetria) koleguje się z Starfire, gdyż ma poczucie humoru. Zazwyczaj ubrana jest w czarną bluzę i spódniczkę, lecz kiedy dodam jej uniform, a zabiorę się za to w najbliższym czasie, będziecie sobie mogli oglądać, jej zdjęcie. Chyba to wszystko, co do włosów to tym czasowo są one różowe ale myślę, że zmienię je na inny kolor. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-10-30, 20:50
|
|
Laura jest boska. Ostatnio odwala mi na punkcie zła. Tak przerobiłam Roe, że nawet sama nie wiem, po czyjejś jest stronie
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-19, 18:00
|
|
Teraz nieco o moim bohaterze, który w wyzerowanej serii jest zdecydowanie innym "Zwinnym". Jego prawdziwe imię pozostaje jak dotąd nieznane. Wiadomo tylko, że przybywa ze Star City i jest "naśladowcą" Batmana i Red Arrowa. W Jump City ma jeden cel - sprawdzić swoje możliwości jako bohater. Mimo nie najlepszego początku The Dark Archer się nie poddaje. W dalszym ciągu próbuje chwytać przestępców, z czasem coraz lepiej. Jak na ironię losu - nie zdaje sobie sprawy, że w mieście działa grupa młodych bohaterów o nazwie Teen Titans. Jednak z biegiem czasu natknie się na Tytanów, którzy pomylą go z... Starczy, tyle na początek. Reszty dowiecie się z opowiadań |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-19, 19:13
|
|
Szczerze? Tajemniczość to nie twoja bajka wredne, ale szczere
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-19, 19:24
|
|
No i dobrze bo postać z opowiadania nie ma być tajemnicza To w końcu główny bohater. | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-19, 19:27
|
|
U mnie Roe sypie tajemnicami z rękawa xD
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-19, 19:30
|
|
Zależy od gustów | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-19, 19:36
|
|
Nom. Ale tajemnica bardziej przyciąga. No bo kogo bardziej wolisz- tajemniczą Raven czy rozhahataną Gwiazdkę? Tajemnica to klucz. Do czego? To też jest tajemnicą... Tajemnica intryguje. Wtedy chcesz na siłę dowiedzieć się, co to takiego. Jest tak? Jest.
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-21, 10:44
|
|
Bardzo ciekawa postać. Muszę przyznać, że zainteresowała mnie ta tajemniczość, bardzo fajne | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-21, 15:00
|
|
@Rohkea, zgadzam się, ale jeśli tyczy się to głównych bohaterów np. serialu, opowiadania, nie zawsze tak musi być. Ja wolę poznać postacie dokładniej i dowiedzieć się czegoś więcej o nich. Rzecz jasna taka tajemniczość na krótki okres (przykładowo: powiązanie Artemis z Cheshire w Young Justice - zostało wyjaśnione po kilku odcinkach) jest fajna i rzeczywiście może nas intrygować czy zaciekawić, ale na dłuższy czas stałoby się to dla mnie denerwujące. Krótko mówiąc, nie lubię skrytych bohaterów, chyba, że z początku. @Rachel - fajnie, że postać Ci się spodobała, ale absolutnie nie mam zamiaru żeby była tajemnicza Po prostu nie wyłożę kawy na ławę, wszystkiego dowiecie się w odpowiednim momencie z opowiadania |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-21, 15:04
|
|
Mówcie co chcecie, ale Roe jest, jaka jest. A moim bohaterem jest kot Klakier xD Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-21, 15:08
|
|
Nie odnosiłem się prosto do Twojej postaci, tylko mówiłem tak ogółem. Jak coś nie żebym krytykował Roe | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-21, 15:33
|
|
To świetnie Ogółem jak wspomniałam, cała postać jest THE BEST! | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-21, 16:13
|
|
Zwinny- wiem, głupia nie jestem ( wbrew pozorom xD)
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 16:11
|
|
Red X Ze względu na to ze jest bardzo ale to bardzo tajemniczy... Jest typem samotnika a także Egoisty nie psychola z którymi tytani muszą walczyć na codzień posiada takie same umiejętności walki jak Robin(każdy wie że to z początku Robin był Red X-em) zastanawia też was pewnie to kto tak naprawdę może się chować pod maską Red X-a "Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 16:18
|
|
@TheRedX- kochany, opisujem tu własnego, wymyślonego bohatera, a nie już zaistniałego PS. Przyzwyczaisz się do mnie, z początku mogę się wydać trochę kąśliwa Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-04-27, 20:56
|
|
OOOO ciekawie i oryginalnie
:*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-05, 20:42
|
|
Hmm...Tak się zastanawiam, może by opisać którąś z blogowych postaci? Hmm... Opiszę tą, której jeszcze nie znacie, ale zamierzam ją później wykorzystać. ^.^ Nakita Opal - Pochodzi z Keyer. Ma szczęśliwą rodzinkę. Jednak, kiedy zaczęła się wojna, każdy rozszedł się w swoją stronę. Nakita posiada krótko strzyżone wiśniowe włosy, porcelanową cerę i szpecącą jej słodką twarzyczkę bliznę ciągnącą się od czoła do samego czubka nosa. Do tego posiada mechaniczne oko z pionową źrenicą. Blizna i oko są skutkami nieudolnej próby polowania na wilkołaki. Przez to jedno oko (prawdziwe) ma brązowe, a drugie jasnożółte. Nosi błękitny płaszcz z postawionym sztywno kołnierzem. Poza tym jeszcze czarne rajtuzy i niebieska koszulka. No i jeszcze stare brązowe trampki! Nie zapominajmy o trampkach! Z charakteru Nakita jest zazwyczaj wesoła i milutka. Do tego jest diabelnie inteligentna, ale zawsze wszystko jej umyka, ponieważ jest "troszkę" roztrzepana. No i jest straszną niezdarą. Ciągle coś stłucze, wpadnie na coś itp. Naki kocha koty i ptaki. Mam nadzieję, że opisałam ją obrazowo. =) EDIT : Jejuś...Tak się rozpisałam, że nikomu nie będzie chciało się tego czytać. X_X All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-05, 21:08
|
|
Przeczytałam... I liczyłam na coś dziwniejszego Jinx, Kida i ludziów z shadows sobie daruję. Ar nienawidzę. Dea jest nudna. Wszystkie Roe są nijakie. Za niedługo rzucę coś o Bezimiennej, ale jeszcze trochę poczekacie Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-22, 22:17
|
|
Stella (jakież to inteligentne) Imię: Stella Psełdo: Stelly, Star Nazwisko: Natural Wiek: ok. 17 lat Moce: Jest czarodziejką natury i aby używać mocy musi się przetransformować, potrafi: - owijać przeciwnika łodygami (grubymi) - wytworzyć mgłę w kolorach tęczy (taka mgła strasznie daje po oczach) - jaj śpiew potrafi zahipnotyzować każdego osobnika płci męskiej - ma umiejętność wytwarzania kwiatów, które mogą połknąć wroga. - potrafi wytworzyć pyłek usypiający. - ma swoje berło które teleportuje, oślepia i uzdrawia. Rodzice: Zginęli w oblężeniu na jej wymiar. Pochodzenie: wymiar - "Naturalny Raj". Przeszłość: Tak jaj już wspomniałam, Stella pochodzi z Naturalnego Raju, prowadzi tam szczęśliwe życie. (Stella jest księżniczką Naturalnego Raju) Pewnego dnia planeta zostaje zaatakowana przez mroźnych wojowników. Król i królowa giną, a planeta zostaje zmieniona w królestwo zimy. Grupka czarodziejek zostaje się, a najstarsza posądza Stellę o zdradę. Stella ucieka przed atakującymi ją rówieśniczkami. Wkrótce to one zostają schwytane, a Stella ucieka na Ziemię. Tam poznaje Tytanów. Najlepsza przyjaciółka: Gwiazdka Miłość: w tajemnicy Robin. Ulubiony kolor: Wszystkie odcienie żółtego i zielonego. Resztę o Stelli dowiecie się na moim blogu. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
Przejdź do forum: |