Zniszcz marzenie
|
|
Dodany dnia 2010-02-28, 23:24
|
|
Po długiej i wyczerpującej walce o pizze oboje odkrywamy, że zdążyła spleśnieć T_T. Znajduję sztabkę złota! |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-01, 16:38
|
|
XDDDDD. Ha! ty się lepiej przyznaj do porażki a nie gadaj o pleśni XD no i co to robisz?! XD pizza się zmarnowała xD ________________________________________________________ Sprzedajesz sztabkę i dostajesz za nie sporo kasy , po czym idziesz do sklepu kupić nowy komputer i zatrzymują cię za posiadanie i płacenie nielegalnymi pieniądzami ;P. Wygrywam w milionerach xD! |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-01, 21:54
|
|
Okazuje się, że to tylko sen i przez resztę dnia masz focha na cały świat. Dowiaduje się, ze odziedziczyłem posiadłość na hawajach! |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-02, 17:00
|
|
Jest w takim stanie, że kiedy chcesz do niej wejść i przekręcasz klamkę, cała się wali (na Ciebie ) Na Ziemi ląduje UFO |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-02, 17:24
|
|
Udomowiony Flaming Około-afrykański (ha ha tego się nie spodziewałaś!) Znajduję dowód na to, że biblia kłamie! oO (bez urazy tylko taki zmyślony przykład) |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-02, 17:40
|
|
(Oż ty, zaskoczyłeś mnie ) I w tym samym dniu ten dowód okazuje się kłamstwem Koło domu budują mi basen! |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-02, 19:42
|
|
Tyle,że woda w kanałach ma lepszy zapach niż ta w tym basenie po otwarciu XD. Zmieniam sobie imię XD! (znaczy to jest przykład do gry xD, a w realu również by się przydało XD) |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-03, 17:06
|
|
...Na jeszcze gorsze niż masz teraz Dostaję się do wymarzonego liceum (,) |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-03, 19:13
|
|
Oj nie da się mieć gorszego , uwierz mi XD.. W twoim wymarzonym liceum nikt cię nie lubi i nie radzisz sobie z nauką xD Znajduję na ulicy portfel w którym jest 500 złotych |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-04, 18:22
|
|
Idziesz z tym do sklepu, kupujesz coś a tam okazuje się, że to fałszywki ;> mój demotywator znajduje się na głównej -> www.demotywatory.pl |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-05, 20:24
|
|
Okazuje się, że to błąd serwera Znajduję stronę, z której można pobrać mangę "Vampire, vampire" |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-06, 08:11
|
|
Kiedy chcesz ją pobrać masz zwiechę programu pobierającego, który potem ci się kasuje. Wyjeżdżam w środku roku szkolnego do Francji i nie ma mnie 2 miesiące co oznacza 0 nauki podczas gdy inni mają testy |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-06, 09:58
|
|
We Francji musisz chodzić do szkoły i też zaliczać testy (w dodatku po francusku) Spotykam wampira Hibikiego z "Vampire Vampire" (boszsz, jak ja uwielbiam tą mangę ) |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-06, 19:07
|
|
Przy spotkaniu wampir nie wytrzymuje i cię gryzieee XDDD aaa xD Spadam z 10 piętra w bloku i nic mi nie jest xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-07, 12:35
|
|
Moonlady jedno z Twoich marzeń akurat łatwo spełnić Są takie strony... A wracając do tematu: Ale wstając potykasz się o krawężnik i łamiesz nogę. Po premierze DC Universe Online wszyscy dostajemy darmową możliwość na dożywotnią grę! (aż żal by rujnować to marzenie nie?) |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-07, 15:04
|
|
Silent, akurat to marzenie spełniłam wczoraj i "Vampire Vampire" jest już na moim kompie A twoje marzenie, rzeczywiście, aż żal rujnować Owszem, dostajemy taką możliwość, pod warunkiem, że jesteśmy kosmitami Okazuje się, że TT istnieją naprawdę Też aż żal niszczyć takie fajne marzonko... |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-07, 19:22
|
|
Nooo XDD żal , więc nie niszczę XD. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-08, 11:02
|
|
Ha ale ja zniszczę XD okazuje się, że: Robin to chłopak z gimnazjum, nie potrafi się bić, a do tego ma irokeza ;> Raven sprzedaje kebaby, w wolnych chwilach hoduje tulipany, Bestia chodzi jeszcze do przedszkola i nie potrafi panować zbyt dobrze nad swoimi mocami (często zmienia się w małże), Cyborg jest biznesmenem i nie ma czasu na jakieś-tam-ratowanie-świata i w ogóle nie ma czasu na nic innego poza interesami, Gwiazdka ma amnezję i nie pamięta nawet jak się nazywa. Mam nadzieję, że wystarczająco zniszczyłam marzenie. Chociaż istnieją to już nie przypominają dawnych bohaterów ;] No to moje marzenie mieć już magistra |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-09, 07:07
|
|
( moje też, tyle,że mam 14 lat, no ale cóż ;P, myślę jakieś dobrę 2 lata nad czym czy pojde kiedyś na studia xD) A i nie niszczę marzenia, mieć magistra xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-09, 15:34
|
|
Tego marzenia nawet niszczyć nie trzeba, ale spróbuję: Masz już magistra... Magistra technik konserwacji powierzchni płaskich Dostaję dożywotni zapas chrupek! |
|
|
Przejdź do forum: |