Styl pisania - co poprawić?
|
|
Dodany dnia 2011-11-12, 18:21
|
|
Małe pytanie do wszystkich. Czy ilość materiałów (artykuły, newsy) jest Waszym zdaniem zadowalająca? | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-12, 18:56
|
|
co za pytanie, oczywiście :* | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-12, 19:40
|
|
No ba! Nawet ZAzadowalająca xD | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-12, 21:27
|
|
ZAWSZE! | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-13, 01:23
|
|
Zwinny, odwalasz taką robotę, że dziwią mnie jakiekolwiek wątpliwości z Twojej strony.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-13, 11:59
|
|
popieram Silenta : P | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-15, 17:07
|
|
Ale zawsze lepiej wiedzieć co myślą użytkownicy A teraz mam inną sprawę. Jako, że w zeszłych dniach nie opublikowałem streszczenia komiksu, dostaniecie małą rekompensatę. W weekend na serwisie ode mnie pojawi się komiks tygodnia + dodatkowy artykuł, a tylko od Was zależy jaki to będzie. Do wyboru: opis odcinka, streszczenie komiksu lub materiał o Young Justice. Proszę o głosowanie. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-15, 17:53
|
|
Opis odcinka! | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-15, 19:09
|
|
Opis odcinka, zdecydowanie:* | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-15, 20:47
|
|
Opis odcinka
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-15, 21:11
|
|
Odcinek, bo będzie chyba z Terrą albo Rav, nie pamiętam xD
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-11-19, 15:32
|
|
Jutro na bank będzie opis komiksu. Streszczenie odcinka najpóźniej w poniedziałek. | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-21, 19:53
|
|
A jednak mały poślizg - miałem zajęte popołudnie i nie starczyło czasu na poprawę recenzji. Ale artykuł już jutro | |
|
|
Dodany dnia 2011-11-21, 20:07
|
|
No nareszcie
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-02, 18:28
|
|
Myślę, że na jakiś czas zrezygnujemy z komiksu tygodnia. Przyczyną tych ciągłych opóźnień jest: 1) Słaby internet. Co prawda, teraz chodzi dość płynnie, ale niewykluczone, że wkrótce znów zacznie mulić. 2) Czas - tak się stało, że ostatnio mam go o wiele mniej. Mam nieco napięty dzień i co chwilę pojawiają się jakieś zajęcia. Jeśli swoje problemy już rozwiązałem, zaraz przytrafia mi się banalna rzecz do zrobienia. 3) Niestety, ale i nieco ostygły chęci. Mam nadzieję, że nie sprawi Wam to problemów. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-02, 18:31
|
|
Będziesz miał czas i chęci to napiszesz. Jak zawsze - nie ma w tym obowiązku.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-02, 18:34
|
|
Poprę Silenta. Nikt Cię tu nie zmusza, a wiesz, że na twoje artykuły, opisy odcinków etc. zawsze warto poczekać. Nie przejmuj się, nie zaprzątaj sobie tym głowy a chęci na pewno przyjdą. Kiedyś na pewno znajdziesz odrobinę czasu, a niektóre problemy da się rozwiązać! A jak nie Rachel się poskarży! | |
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 22:06
|
|
Póki co nie jestem w stanie powiedzieć kiedy pojawi się nowy artykuł. Możliwe, że jeszcze przed Nowym Rokiem, ale nie wykluczam większych opóźnień. Chciałbym wiedzieć co sądzicie o umieszczaniu w newsach informacji z wychodzących komiksów? Po restarcie DC tytani mają swoje stałe występki w kilku seriach, a oprócz tego wychodzi również komiks Young Justice będącvy uzupełnieniem do serialu. W newsach pojawiałyby się przykładowe strony, krótkie opisy komiksu i jeśli to będzie mozliwe - strony z których można pobrać angielskie wersje zeszytów. Jesteście czymś takim zainteresowani? Jeśli pojawi się wystarczająco dużo głosów pomysł wchodzi w życie, w przeciwnym razie nici z tego (a uważam, że warto prowadzić taką "rubrykę", dlatego proszę o udzielanie się w tym temacie każdego kto przeczytał post. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 22:12
|
|
Wiesz co, ja sie z tobą w 100% zgadzam Sama ostatnio przeszukiwałam polskie forum o DC żeby znaleźć cos o komiksach Tytanow. Natrafilam miedzy innymi na krótki temat o komiksie tylko o Raven, no ale tym co czytali sie nie bardzo podobał, a w sumie z chęcia bym sie dowiedziała czegos konkretnego o przebiegu akcji. Takze ja całkowicie popieram, jeśli tylko masz na to czas, to jestem na tak XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-27, 22:24
|
|
Jest ten plus, że zapowiedzi komiksu zazwyczaj ukazują się na kilka dni przed publikacją komiksu, a więc czas na szukanie będzie później. Dodanie newsu nie jest już problemem - zajmie kilka minut PS. Zwróćcie uwagę, że nie mówię tu o artykułach. |
|
|
Przejdź do forum: |