Raven&Robin
|
|
Dodany dnia 2011-05-28, 23:22
|
|
ale pod względem wyglądu całkiem fajnie by się razem prezentowali ;D | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-29, 11:40
|
|
No,z tym się z tobą zgodzę. Chociażby gdybyśmy zmienili trochę wygląd oby dwóch postaci oraz ich charaktery na pewno, byłoby dobrze. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-31, 16:06
|
|
Gdyby zmienili, to by nie były te same postacie, nie rozumiem jaki to ma sens.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-31, 21:36
|
|
Dla mnie i wygląd i charakter bohaterów jest w porządku, nie widzę potrzeby zmieniania czegokolwiek. A ogólnie mam takie zdanie jak powyżej. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-01, 08:19
|
|
tak, inaczej ta kreskówka nie byłaby taka sama, a tak jak jest dotychczas, jest dobrze, bo każda z postaci ma odmienny charakter, a przynajmniej Raven, no bo sami przyznajcie - ma fajny charakter i szkoda byłoby go zmieniać. A w drużynie przecież zawsze sprzyda się taka osobowość jak Raven. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-01, 14:59
|
|
Tak, ale ja tylko tak naginam rzeczywistość by sprawdzić wasze opinie. Według mnie nie trzeba nikogo zmieniać. : )
Edytowane przez Silent dnia 2011-06-01, 15:05 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-14, 21:49
|
|
Nienawidzę pary R&R. Nie jestem przyzwyczajona, i widzę same przeciwieństwa. Bardzo szanuje uczucia Star. A Robin tylko oddaje je ze wzajemnością. Więc, jestem na "nie". | |
|
|
Dodany dnia 2015-04-23, 23:52
|
|
on pasuje bardziej do gwiazdki w końcu się z nią całował nie? on chyba nigdy nie będzie z raven ale kto wie ja tam jestem przeciwniczką tej par | |
|
|
Dodany dnia 2015-04-24, 19:08
|
|
Tej pary nikt nie pokazał ale w głębi duszy pragnę by byli razem. | |
|
|
Dodany dnia 2015-05-07, 18:07
|
|
Ja osobiście widzę ich tylko jako przyjaciół robin jest zakochany w gwiazdce a ona w nim więc no nie sądzę żeby byli kiedykolwiek parą.... | |
|
|
Dodany dnia 2015-06-11, 18:48
|
|
Pora się wreszcie wypowiedzieć, bo w sumie to moje ulubione postacie i piszę o nich bloga... Nie potrafię jednak stwierdzić, czy jestem fanką czy przeciwniczką tej pary. W serialu nigdy w życiu nie widziałabym ich razem (chociaż czasem mnie denerwuje, że nie pokazali ich bardziej od strony przyjaźni w odcinkach poświęconych Robinowi), za to wszelkie opowiadania, AMV, Fan arty i inne oglądam/czytam jedynie im poświęcone. Co prawda na moim blogu będą od początku do końca przyjaciółmi, jednak jako para mają dla mnie szczególny urok, bo kiedyś ich łączyłam. Przepraszam za brak spójności i logiki w powyższym, ale jestem okropnie niezdecydowana |
|
|
|
Dodany dnia 2015-06-11, 19:32
|
|
Jak sie nie mylę to w The New Teen Titans Raven przy początkach drużyny porządnie skopała tyłek Robinowi i to nie była pojedyncza sytuacja ^.^ Tak więc, kwestia jakie media i jaki okres. | |
|
|
Dodany dnia 2015-06-14, 08:33
|
|
Zwinny napisał(a): Jak sie nie mylę to w The New Teen Titans Raven przy początkach drużyny porządnie skopała tyłek Robinowi i to nie była pojedyncza sytuacja ^.^ Tak więc, kwestia jakie media i jaki okres. No, Raven miała też talent do gwałcenia go psychicznie Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-02, 06:53
|
|
Uwielbiam paring RxR i nic tego nie zmieni. Raven to osoba skryta, lecz kiedy odkryje sie jej prawdziwe wnętrze widać, że jest emocjonalna. Robin jest taki sam, tylko czasem trochę zabawniejszy. Moim zdaniem oni pasują do siebie idealnie. | |
|
|
Dodany dnia 2015-11-02, 12:27
|
|
Tak to przedstawiłaś, że na serio zaczęłam uważać, że połączenie tej dwójki jest dobrym pomysłem. To dość dziwne jak na mnie, ponieważ od zawsze byłam fanką paringu SxR. | |
|
|
Dodany dnia 2015-12-02, 17:45
|
|
W końcu ktoś się ze mną zgadza!!
I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-02, 18:19
|
|
Ja tam raczej jestem na "nie". Ale to nie znaczy, że nie toleruję R&R. Tylko ich nie lubię. Nie pasują do siebie. Poza tym z charakteru bardziej przypominam Raven niż Gwiazdkę,ale wolę Bestię(O_0) i dlatego jestem na nie przy R&R | |
|
|
Dodany dnia 2015-12-10, 23:28
|
|
Nie nie nie. Ta para moim zdanie do siebie nie pasuje. Robina serce należy do Gwiazdki. | |
|
|
Dodany dnia 2018-09-05, 19:12
|
|
Silent napisał(a): Tuż po założeniu Tytanów Robin miał wiele pretensji i nieufności do Raven, ponieważ wysyłała ich na różne niebezpieczne misje bez słowa wytłumaczenia. Z jego punktu widzenia pojawiła się jakaś obca osoba, która rozkazywała grupie bohaterów i w krytycznych momentach po prostu znikała. Bójka nie pamiętam czy miała miejsce, ale wydaje mi się, że Kid Flash (któremu Raven wbiła do głowy, że ją kocha) stając w obronie Raven przywalił Robinowi (oczywiście o ile dobrze pamiętam), który wyskoczył do niej z słusznymi pretensjami. Taki stan nieufności między Robinem i Raven utrzymywał się jeszcze bardzo długo. Mogę link do tych informacji? Ostatnio zaczęłam co raz bardziej wgłębiać się w takie tematy. A co do tej pary.. Dosyć ciekawa, ale BBRae cały czas wygrywa |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-05, 19:19
|
|
Ta informacja jest gdzieś w pierwszych numerach TNTT.
|
|
|
Przejdź do forum: |