Twoja ulubiona para?
|
|
Dodany dnia 2011-04-05, 01:35
|
|
Ja uważam, że Robin i Gwiazdka, tylko i wyłącznie. Już, gdzieś, zresztą była podobna dyskusja .
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-06, 21:42
|
|
Ha! Miło mi to słyszeć Silent xD
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-07, 23:30
|
|
Tak ma być właśnie
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-08, 09:01
|
|
Wiecie,nadal lubię parę Robin i Raven ale lepsza jest Robin i Gwiazdka. | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 10:25
|
|
Witamy w naszym gronie! xDD Chcę się wam do czegoś przyznać. Wiecie, że ubóstwiam (lekko powiedziane) parę Rob&Star, ale tak naprawdę przez baaaaardzo długi czas uwielbiałam Rob&Rae. Tak, to prawda. Teraz już mam wszystkie osoby z TT i TE "poswatane" ze sobą i Rob jest z Star, a Rae z BB xD Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 11:33
|
|
Rachel, miło, że się z nami zgadzasz i miło gościć cię pośród "naszych" xD | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:10
|
|
Heh,dzięki. | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:14
|
|
Ło rzesz ty zdrajco XDDD. Nie rób mi tego xD!! Rachel xD!! NIeeee xDDD
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:15
|
|
A Nela ciągle swojego się trzyma... W sumie nawet dobrze. Jednak ja nadal będę po stronie Rob&Star. | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:24
|
|
Rachel, prosze cię, chociaż ty zrób to dla mnie XD Rozumiem,że tak zadecydowali twórcy Tytanów,że ma być R&S, ale to jest takie błeeee :< XD. Chociaż coraz bardziej zaczynam tolerować, a nawet lubić blogi o nich xD. 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:26
|
|
Jeśli to cię kompletnie zdołuję to napiszę tak: oni mają razem dziecko | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:28
|
|
Nela, to mam szczęście, że wpadasz jeszcze na mój xD | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:30
|
|
No oczywiście, twój jest bardzo fajny Gwiazdeczko Ale swoją drogą mogłabyś mniej pisać czasami o ich walkach i wrogach a więcej o samych relacjach ;D! Ale to tylko może mi się tak wydaję, a chyba każdy wie,że ja się nie znam XD 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:32
|
|
Nela, ty i relacje.... to połączenie kompletnie nie ma sensu | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:33
|
|
spoko, rozumiem xD, właśnie obmyślam taką notkę pełną relacji ;d. ale ja mam takie zamiłowanie do pisania o walkach także nie ma się co dziwić, że ich pełno w moich opowiadaniach xD | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:37
|
|
Jak to baby mają, zawsze znajdzie się nudny (dla facetów) wątek miłosny, ale kto wie.... Może nawet mnie to zaciekawi,w końcu pisanie wychodzi ci całkiem dobrze | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:42
|
|
Ja ci dam nie ma sensu !! Ja też jestem człowiekiem XD ( chyba. ) Gwiazdeczko, Tylko nie wątki miłosne ani żadne takie szczegółowe opisy XDD. Proszę. Tak, widać zamiłowanie do pisania o walkach, ja znowu unikam tego jak tylko mogę, nie potrafię pisać o walkach, z resztą o niczym nie potrafię XD 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 13:44
|
|
Nela, jakbyś nie potrafiła pisać o niczym, to twój blog nie byłby jednym z najlepszych o Tytanach jakie kiedykolwiek powstały | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 16:26
|
|
Nelaaaa XDD Ja za żadne skarby świata,za największe pieniądze nie odejdę od pary R&R a w życiu. Spokojnie,wiadomo lubię czytać blogi o R&S ale za skarby nie odejdę od R&R. Lubię oby dwie pary. Coraz bardziej niektórzy zaczynają mnie do niej przekonywać. Ale niech pogodzą się z tym,że moim życiem jest para R&R XDD. Lubię obydwie pary tak samo. To jest moja wypowiedź. : ) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 17:18
|
|
haha xD!!! Huraaa xD! Ze mną jest tak samo, ale teraz coraz mniej osób w ogóle pisze o jakichkolwiek parach Fajnie by było gdyby Gwiazdeczka rozkręciłą coś na swoim blogu. ;D! (co co tak patrzycie, tak, wiem : co ja gadam XD) 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
Przejdź do forum: |