Zobacz temat

Co zrobisz, gdy...
Spróbuje powstrzymać tą bójkę...

Co zrobisz, gdy chce ci się siku, a w pobliżu nie ma żadnej toalety, a jesteś w centrum wielkiego miasta?
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
To pytanie retoryczne... Sprobuje wytrzymac i szybko znalezc toalete.

Co zrobisz gdy zobaczysz umierajacego czlowieka, ktory zabil twojego psa??
Postaram się mu pomóc...

Co zrobisz, gdy znajdziesz na chodniku umierające zwierze, które ma szanse na przeżycie, ale zostało mocno uderzone przez pojazd.
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Dzwoniłabym po weterynarza

Co zrobisz gdy po skonczeniu liceum/technikum nie bd miał pomysłów na przyszłość ?
Nic... Mam plany awaryjne... Po prostu marze o czymś od wielu lat i tak mi już zostało... Chce być motorniczym! (głupie, wiem)

Co zrobisz, gdy wsiądziesz do autobusu, gdzie zawiezie cię bardzo daleko, do celu twojej podróży, ale kierowca tego właśnie autobusu jest lekko szalony i przegina z prędkością?
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Wzruszę ramionami i usiądę plecami do kierunku jazdy. Dzięki temu nie polecę głową naprzód w razie gwałtownego hamowania.

Co zrobisz, kiedy w sklepie nie będzie czekolady? Tak na amen?
Fanfiki moje

This is a violation of my civil rights! A man should be able to slaughter in peace!
Będę wytwarzać wyroby czekoladopodobne przy użyciu kakałka.

Co zrobisz, gdy w tym momencie wyłączą ci prąd?
Będę wściekła.

Co zrobisz, gdy w nocy odwiedzi Cię Twój ZMARŁY SĄSIAD????
" Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
To byłoby możliwe, w tym i 2011 roku zmarło mi dwóch sąsiadów z klatki. Na pewno byłabym co najmniej przerażona.

Co zrobisz, gdy skończą ci się słodkości w domu i nie będziesz mieć kieszonkowych na ich zakup?
Wyłudzę kasę od starszych... Albo pójdę do kuchni i będę wcinać płatki xD

Co zrobisz, gdy będziesz musiała powiedzieć mamie lub tacie o powtarzaniu klasy?
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Z trudem im to powiem.

Co zrobisz, gdy z nieba zamiast deszczu, zacznie lecieć czekolada.
Będę łapać w wiadro

Co zrobisz jeśli twoi znajomi zaczną nałogowo palić?
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Zacznę ich namawiać żeby postarali się rzucić palenie, jak to nie poskutkuje, to przestaną być moimi znajomymi.

Co zrobisz, gdy dojdziesz do szkoły i dowiesz się o sprawdzianie z matmy, który ma być za chwilę?
Ja tak mam w przypadku tygodniowych sprawdzianów- zawsze zapominam i dowiaduję się kilka minut przed lekcją xD. W każdym razie wzruszę ramionami, słuchawki w uszy i schodzę z drogi zakuwającym z miną "ludzie, zarwana nocka to mało?!"

Ta. For uczy się... Intuicyjnie xD

Co zrobisz, gdy ktoś zrani najbliższą Ci osobę?

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
Zranię jego.

Co zrobisz, gdy ktoś sprzątnie ci pomysł sprzed nosa?
Wykorzystam inny... Wszyscy mówią, że jestem genialna.

Co zrobisz, gdy twój ulubiony aktor umrze?
- Rex!
- Hau!

- Chcę pić!
- Wody?
- Nie, wódki!
Ulubionego aktora nie mam, ale wokalistę, więc jeśli jemu by się coś stało, to załamałabym się, bo ulubiony zespół nie byłby już taki sam.

Co zrobisz, gdy stracisz wenę do pisania?
Przestanę pisać i poczekam aż wena sama przyjdzie. Po co pisać "na siłę", skoro nic z tego nie wyjdzie.

Co zrobisz, gdy ktoś sprawi ci przykrość?
Będę się tym strasznie przejmować, taka moja natura, nad którą nie umiem panować...

Co zrobisz, gdy stłuczesz czyiś ukochany przedmiot?
Przeproszę go, i postaram się odkupić przedmiot.

Co zrobisz, kiedy zaczną lecieć na CN Tytani (nowe anime), a Ty, jedziesz z rodzicami na zakupy???
Przejdź do forum: