Uzupełnij puste luki
|
|
Dodany dnia 2012-02-15, 21:25
|
|
Kiedy nie myślałam, mój mózg zabrał mi całą rozwagę, ponieważ zbyt dominuje mi artystyczna półkula xD Na ________ jest _________, który __________ odkąd __________. Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep. ~Heather Dale, Mordred's Lullaby Wstąp w moje ciemności... http://projekt-gr...g.onet.pl/ ŻELKI! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-16, 10:29
|
|
Na stole jest obrus, który leży tam odkąd tylko pamiętam Moja ______ przygotowuje się ______, ponieważ lubi ______. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-16, 11:56
|
|
Moja siostra przygotowuje się do zawodów sportowych, ponieważ lubi i interesuje się sportem. Mój _____ nigdy ______, ponieważ ciągle o tym ______ i nie słucha _____. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-25, 15:05
|
|
Mój pies nigdy nie szczeka, ponieważ ciągle o tym mówię i nie słucha mnie. Staram się _________, ale _______ jak na __________ nie pozwala mi _______________. The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-25, 15:19
|
|
Staram się sprzątać w pokoju, ale nie za bardzo mi to wychodzi jak na razie mama nie pozwala mi oglądać telewizji. Muszę ______, ponieważ kiedy ______ mama _____ zła na ______. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-25, 15:24
|
|
Muszę zjeść brukselkę, ponieważ kiedy tego nie zrobię mama będzie bardzo zła na mnie. Skrzekliwy _________ bardzo ________ załamał się pod __________. ________ powiedział, że to _________ ekologiczna. The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-25, 16:32
|
|
Szczęśliwy rok bardzo szybko załamał sie pod smutkiem. K powiedział ,że to norma ekologiczna. Wiedziałam ,że _____ i przypominisz _______ czego sie ______ ostatnio. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-25, 17:12
|
|
Wiedziałam, że nie zawiedziesz i przypomnisz sobie, czego się nauczyłeś ostatnio. Te_____ były naprawdę ___________. Mimo tego, nie _____ mi się ______. The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-25, 17:23
|
|
Te ferie były naprawdę odlotowe, szkoda tylko, że się już skończyły. Mimo tego, nie zapomnę wspólnych chwil z RaeTT. Takie ferie to mi się podobają. Czy _______________ , mimo _______ , który ________ ? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-25, 18:21
|
|
Czy warto czytać książkę, mimo filmu, który jest lepszy? Lekarz powiedział, że ________ na siebie ______, inaczej mogę ______ skończyć. The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
|
|
|
Dodany dnia 2012-03-12, 14:28
|
|
Lekarz powiedział, że muszę na siebie patrzeć, ponieważ, inaczej mogę źle skończyć. Mama_________, ponieważ jestem________. Ale ja tak to lubię! W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Młodzi Tytani <3 Robin Gwiazdka ;O ;[ Bestia Raven Cyborg 8P Zapraszam! www.pamietnik-kos...og.onet.pl www.spokojne-zyci...og.onet.pl |
|
|
|
Dodany dnia 2012-05-01, 18:51
|
|
Fori mnie atakuje, bo ja bronię Jinx Kluski śląskie nie są ______ , ponieważ _______ , toteż _______ . |
|
|
|
Dodany dnia 2012-08-23, 15:39
|
|
Kluski śląskie nie są dobre, ponieważ nigdy nie jadłam, toteż tak uważam... Ja uwielbiam _____ dlatego, że ______, więc _____ - Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-12, 20:11
|
|
Ja uwielbiam Tytanów dlatego, że ich nie da się nie lubić, wiec zarejestrowałam się na serwisie o nich. Kocham_____ bo_____, dlatego_____. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-13, 16:44
|
|
Kocham muzykę metalową, bo dla mnie to niesamowite brzmienia i większość tekstów znanych mi piosenek tego gatunku pokrywa się z moim życiem, dlatego uwielbiam jej słuchać. Czymże byłby____ bez ____ ? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-13, 19:46
|
|
Czymże byłby świat bez zwierząt? Dzisiaj____bo____i teraz____. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-13, 19:52
|
|
Dzisiaj jest fajny dzień, bo dostałam się do fajnej szkoły i teraz się cieszę Uważam "______" za _________ tego zespołu Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-13, 20:04
|
|
Uważam "Everytime we Touch" za największy hit tego zespołu. (Cascada) Uwielbiam______dlatego że_______. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-13, 21:32
|
|
Uwielbiam Inazumę dlatego, że to m. in. piękne anime o przyjaźni. Nie wiem, czy ____, ponieważ _____. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-09-13, 21:34
|
|
Nie wiem, czy dobrze odrobiłam matmę, ponieważ w książce pisze inaczej Nie lubię_____bo______i teraz______. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
Przejdź do forum: |