Oceń osobę powyżej ;)
|
|
Dodany dnia 2011-04-05, 15:32
|
|
ty jestes śmieszmy | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-05, 16:01
|
|
Śmieszny w sensie, że rozmieszam, czy że się ze mnie śmiejecie? | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-05, 17:54
|
|
w obu | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-05, 18:22
|
|
Dziękuję za opinię o mnie | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-05, 18:26
|
|
nie mam za co | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-05, 18:30
|
|
Ty jesteś nawet w porządku, nie znam cię dobrze, ale widzę, że gdybyś chciała mogłabyś być wredniejsza od Neli (to już naprawdę spory wyczyn ) | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-06, 17:40
|
|
Lecz jestem miłosierna dla ciebie | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-19, 19:14
|
|
Nowej Rav nie znam, ale Elfik jest... Jak dla mnie- dziwny jak Kitten xD
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-19, 19:22
|
|
Jesteś zwariowana, masz obsesję na punkcie zakładania blogów, ale jesteś sympatyczna i towarzyska | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-19, 19:44
|
|
O, dziękuję Jesteś miła, pomocna, lubię pisać z tobą na gg o wszystkim i o niczym xD Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-19, 19:57
|
|
Jesteś wulkanem energii i czasem masz odpały, ale ja tam je lubie XDD
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-19, 19:59
|
|
Czasem czy cały czas xD? Jesteś... Dobra, nie znajdę odpowiednich słów na twoją przefajną osobowość Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-27, 13:12
|
|
Hm... Nie znamy się jeszcze za bardzo, ale wnioskując z tego co tu zamieszczasz, wydajesz się ciekawą osobą. Jesteś sympatyczna, miła i masz poczucie humoru. Zawsze lubię czytać to co piszesz... hmm... W dwóch słowach? Jesteś super W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Młodzi Tytani <3 Robin Gwiazdka ;O ;[ Bestia Raven Cyborg 8P Zapraszam! www.pamietnik-kos...og.onet.pl www.spokojne-zyci...og.onet.pl |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-27, 14:33
|
|
Hm... nie znam cię zbyt dobrze Sandra, ale masz ciekawą wyobraźnie, jesteś miła i sympatyczna.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-27, 16:18
|
|
Rilla - utalentowana, nietuzinkowa osoba o przyjaznym nastawieniu | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-27, 18:26
|
|
Miła, fajna, przyjazna, wesoła, szalona, o ciekawym charakterze =)
The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-27, 19:52
|
|
Taka jestem dla wyjątkowych ludzi , w rzeczywistości ponurak, jakich mało . Ty tak samo, jak Rilla, masz wielkie umiejętności pisarskie, jesteś mądra i sympatyczna. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-27, 19:57
|
|
Mądra Gdybyś mnie poznała w rzeczywistości, obawiam się, że zmieniłabyś o mnie zdanie Rozrabiaka do dziesiątej potęgi xD Ciebie już opisałam The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-27, 20:55
|
|
O God, co tu o takim szaleńcu mòwić Jak zdążyłam zauważyć masz świetne poczucie humoru i bardzo łatwo Cię polubić, poza tym masz coś do powiedzenia w każdym temacie, co też jest pozytywne. Jeżeli mam być szczera, kojarzysz mi się z takim małym narwańcem! No tak i zapomniałam dodać, że świetnie piszesz- fenomenalnie. "I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-27, 22:01
|
|
Dzieki Aylar co do narwańca, masz rację. Jestem takim tycim (najmniejszym z klasy -.-) diabełkiem Co do Ciebie, również robisz bardzo pozytywne wrażenie. Do niczego nie da się przyczepić Jesteś sympatyczna, towarzyska (widać Cię na forum)... Podsumowując - super dziewczyna! xD The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
|
|
Przejdź do forum: |