Ankiety
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 22:29
|
|
B. Jest w porządku Ulubiony przedmiot A. Matematyka B. Biologia C. Chemia D. W-F E. Inny (jaki) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-26, 17:06
|
|
E. Fizyka i astronomia (Chociaż z fizyki pod kątem różnych przeliczeń nie błyszczałam) Który sezon Tytanów jest twoim ulubionym? A. 1 B. 2 C. 3 D. 4 E. 5 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-26, 18:46
|
|
2 lub 3 ale wole 3 Chcesz komiks młodych tytanów A. Tak B. Nie C. Mam |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-26, 18:48
|
|
A Ulubiony Dj: A.Skrillex B.Tom Swoon C.David Guetta D.Zedd Rzeczy fajen które tworze: https://www.insta...powyslade/ https://www.faceb...powyslade/ DeviantArt http://typowyslad...antart.com Soundcloud https://soundclou...ficial2015 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-26, 22:08
|
|
Brakuje mi tu Martina Garrix'a ale niech będzie C. David Guetta Słucham... A.Gotyku B.Metalu C.Rapu D.Inne (napisz czego) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-26, 22:39
|
|
D. inne różne Nie cierpię A. Szkoły B. Ryby C. Rodzeństwa D. Mojej piżamy |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-27, 18:19
|
|
Uuu jak tu odpowiedzieć? Rodzeństwa nie mam, a reszta nie budzi moich zastrzeżeń. No ale jak mam wybierać to decyduję się na szkołę. Jak lubisz spędzać czas w internecie? A. Na Facebooku lub innych podobnych portalach społecznościowych. B. Oglądając filmy. C. Grając w gry online. D. Inaczej (napisz jak). |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 11:45
|
|
D. Przebywając na serwisie, oglądając filmy i seriale, przeglądając tutoriale odnośnie rysunku, a także czytając różnorakie artykuły astronomiczne. Jak wspominasz dzieciństwo? A. Było beztroskie, miałem/miałam wielu przyjaciół/kolegów. B. Nie było na co narzekać, ale równocześnie nie było jakoś wspaniale. C. Źle... Nie chciał/a/bym do niego wrócić, gdyby była taka możliwość. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 11:50
|
|
B. Nie było na co narzekać, ale równocześnie nie było jakoś wspaniale. Przyjaciel zdradza ci sekret, który ma poważny wpływ na decyzję innej, przyjaznej tobie osobę. Przyjaciel, który zdradził ci sekret nie chce jednak byś o tym z kimkolwiek mówił/-a. Co robisz? A. Dotrzymam tajemnicy. B. Nie mogę pozwolić, aby trzymać to w tajemnicy przed moim przyjaciele. C. Powiem komuś innemu, żeby powiedział o tym mojemu przyjacielowi. D. Nie wiem. E. Inne (jakie?) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 11:58
|
|
A. Dotrzymam tajemnicy. Gdyby dało się zatrzymać młodość: A. Skorzystał/a/bym z takiej możliwości. B. Nie skorzystał/a/bym. Co ma być, niech się stanie. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 12:14
|
|
A. Skorzystał/a/bym z takiej możliwości. Często się spóźniasz na zajecia/spotkania? A. Często. B. Zazwyczaj. C. Rzadko. D. Czasami. E. Prawie nigdy. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 12:18
|
|
E. Prawie nigdy. Masz plany na przyszłość? A. Tak, już dawno określone. B. Wciąż nad tym myślę. C. Nie mam. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 12:30
|
|
C. nie mam lubisz swoje rodzeństwo A. nie B. tak c. nie mam i nie chce mieć d. nie mam ale chce mieć e. to zależy |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 14:04
|
|
B. Tak Lubisz rywalizację? A. Się wie. B. Od czasu do czasu. C. Nie. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 14:27
|
|
A. Się wie. Jakie kanały najcześciej oglądasz? A. Przyrodnicze, naukowe B. Kreskówki, bajki C. Z serialami D. Wiadomosci E. Oglądam tylko ściśle określone programu na określonych kanałach. F. Inne (jakie?) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 14:32
|
|
zastanawiam się nad B i C ale kocham kreskówki więc B jaki emotikon piszesz najczęściej A. :D B. :P C. :) D. :( E. inna (jaka) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-28, 15:02
|
|
A. :D Masz własną postać? A. Tak i to nie jedną! B. Tak. C. Pracuję nad nią. D. Nie mam. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-31, 01:14
|
|
Jeśli chodzi o bloga to nie prowadzę, ani nie tworze rysunków dawno temu umarła we mnie pasja. Ale za to w głowie... . Wiec chyba D Jaką chcesz mieć karnację A. Albinowską B. Latynoską C. Celtycką D. Afroamerykańską E. Solaryczną Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-31, 15:30
|
|
Waham się pomiędzy B i C. Zawsze podobał mi się odcień skóry latynosów, ale wolę jednak pozostać przy własnym, więc C (szkoda, że nie można wybrać barwy alpejskiej). Masz ochotę obejrzeć coś strasznego. Wybierasz: A. Dom w głębi lasu B. Kobietę w czerni C. Coś D. Krwawe walentynki |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-31, 22:52
|
|
A. Klasyk Masz ochotę na coś słodkiego wybierasz A.żelki B.ciastka C.lody D.cukierki Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... Nadchodzi władca, nadchodzi teraz, To koniec dla tej Ziemi... |
|
|
Przejdź do forum: |