Co zrobisz, gdy...
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 23:44
|
|
Nie szłabym, po prostu... Co zrobisz, gdy będziesz musiała iść na rekolekcję? - Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-29, 14:10
|
|
Powiedziałabym trudno... Co zrobisz, gdy zaczną się wakacje.. - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-29, 15:34
|
|
Oszaleje z radości, to znaczy już oszalałam. Co zrobisz, gdy w upalny dzień klimatyzacja w aucie, którym właśnie jedziesz się zepsuje? Uśmiechnij się!!! Jutro możesz nie mieć czasu! 8P
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-29, 15:55
|
|
Powiem trudno... i otworzę okno na maxa oraz wystawię głowę XD Co zrobisz gdy padnie ci komputer, a innego do korzystania nie masz? :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-29, 16:37
|
|
Wpadnę w depresję. Co zrobisz, gdy wpadniesz do głębokiego dołu? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-29, 18:18
|
|
Psychicznego czy takiego w ziemi xD? Zacznę wrzeszczeć jak powalona Co zrobisz, kiedy Kosmos spadnie ci na głowę? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-29, 20:01
|
|
Raczej nie spadnie, ale chyba umrę XDD Co zrobisz, gdy coś, na czym bardzo ci zależy jest bardzo daleko, a ty nie możesz tam pojechać. - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-29, 21:08
|
|
Załamie się już coś takiego kiedyś przeżyłam XD Co zrobisz gdy na imprezie podejdzie do ciebie jakiś obcy chłopak i zacznie cię obmacywać XD (Wiem, moja natura znów się budzi ^.^ ) :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-29, 21:11
|
|
Jeb gościa w łeb. Niech trzyma macki z daleka ode mnie, mnie za ramiona może chwycić tylko jedna osoba xD (serio. A reszcie w dzió Co zrobis, gdy na moim blogu Jinx odejdzie od Kida? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-29, 21:25
|
|
Em... Nic... Znając ciebie to i tak się zejdą (Jak na większości blogach) Co zrobisz, gdy onet przestanie działać i usunie wszystkie blogi? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-30, 16:53
|
|
Nic... Co zrobisz gdy zapomnisz wyjąć wodę z zamrażarki? ;D - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-30, 20:31
|
|
Zjem loda xD Co zrobisz gdy okaże się, że jednak przez wakacje się uwezmę i zacznę znów pisać? 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-30, 21:05
|
|
Stwierdzę, że masz za dużo czasu... Co zrobisz, gdy twoi rodzice postanowią sprzątać gruntownie mieszkanie... - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-01, 11:44
|
|
To ja się zmyje z drogi XD Co zrobisz gdy ktoś przeczyta twoje największe sekrety i rozpowie w całej szkole i miejscowości? :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-01, 19:00
|
|
Emm... chyba raczej wolicie nie wiedzieć... Co zrobicie, kiedy będzie upalnietak jak dziś, a wy będziecie zmuszeni zrobić coś strasznie ważnego (jak ja jutro)? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-02, 00:10
|
|
Mówi się trudno XD będę go męczyła tak długo aż go nie odwiesi XD Co zrobisz gdy dowiesz się nagle że twoi rodzice postanowili się rozwieść? :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-02, 20:47
|
|
Padnę na zawał. A potem wysłucham nieuniknionej walki słownej o dzieciaki. Co zrobisz, kiedy przez cały tydzień będziesz nakręcać się jak szalony na jakieś wydarzenie, a godzinę przed ktoś wszystko odwoła (ha! Wyobrażam sobie, co by to było z Euro xD)? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-02, 21:12
|
|
Bym oszalała!!! A zwłaszcza jak chodziło by o Euro Oo Co zrobisz gdy na jakieś zawody będziesz super przygotowany/a a tutaj nagle okazuje się że zawaliłeś? :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-03, 15:00
|
|
Będę wściekła Co zrobisz gdy rodzice do czegoś cię zmuszą, a ty tego nie chcesz - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-07-03, 21:54
|
|
Obrażę się. xd Co zrobisz gdy na spacerze spotkasz jedną z twoich ulubionych postaci z kreskówek ? |
|
|
Przejdź do forum: |