Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
Ha, w mojej drużynie nikt praktycznie nie używa nóg x.x. Dziewczyny i anioły latają, oj... Ze zwierząt to tylko Zon... Chwila! Midnight i Klakier! Tych nikt nie rozwali xD

Co ja plotę -.-?

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
Spokojnie, Roh xD Nasza armia składa się z czekoladowych ludzików, które po śmierci przemieniają się w krwiożercze zombie xDDD
Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep.
~Heather Dale, Mordred's Lullaby

Wstąp w moje ciemności...
http://projekt-gr...g.onet.pl/

ŻELKI!
Hah. Huntress - Dziwny pomysł, ale dlatego właśnie najlepszy xD

All hail Trigon
Dziękuję :3 A, jeszcze miałam dodać, że mają włócznie, którymi żgają po żebrach i miały jeździć na smokach, ale teraz będą na jaszczurkach xD

Połączony z 18.01.2012 19:47:35:
Dziękuję :3 A, jeszcze miałam dodać, że mają włócznie, którymi żgają po żebrach i miały jeździć na smokach, ale teraz będą na jaszczurkach xD
Edytowane przez Huntress dnia 2012-01-18, 19:47
Hush child, the darkness will rise from the deep
And carry you down into sleep.
~Heather Dale, Mordred's Lullaby

Wstąp w moje ciemności...
http://projekt-gr...g.onet.pl/

ŻELKI!
A ja mam swoich tygrysów wegetarian, gołębie z ADHD i oddział składający się z wilków i łabędzi xD <---- Czyli moja główna trójca ^ ^

All hail Trigon
Bójmy się!

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Nie wiem po co wam tyle przygotowań, oddziały Zwinnego ruszą do walki jedynie gdy znajdzie się w szeregu dodatkowa osoba (najlepiej ktoś z drużyny Neli Robin :)), a do tej pory... walczcie sami Bestia :P
Ehh... Gdyby wszyscy byli zdani tylko na to,że Zwinny wygra wojnę i tym wygra moje zdjęcie, to byście nigdy się nie doczekali Bestia :P Na szczęście Nela jest bardziej miłosierna niż myślicie i da wam zdjęcie do dwóch cy trzech tygodni Bestia :P (i obiecuje bez żadnych wykrętów). Za tydzień ferie więc się zrobi zdjęcie i po sprawie Gwiazdka :D A wojne i tak wygram. (wtedy żądam więcej zdjęć Zwinnego Bestia :P)
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/
.
And no one to give it to
And you're sure you've hurt for so long
You've got nothing left to lose
So you say you're not gonna fight
'Cause no one wanna fight for you."
Jak nam dasz zdjęcie, to się poddamy z własnej woli Bestia :P (zakładam, że Zwinny też)
Every hero has an origin...

www.titansgo.strefa.pl/banner.png
titansgo.strefa.pl/userbars/bar08.jpg
Elfik- jeśli masz na myśli delikatną sugestię o mnie, to wiedz że nie przystąpię do was, ponieważ:
- kochasz mnie denerwować na każdym kroku
- waczę o artykuł
- przy tobie moje oddziały nie mają szansy rozwoju
- mam zdj. Neli, więc po co mam sie o nie bić xF? Troszeczkę logiki, Elficku :-)

Nie dam zdjęcia póki nie zaczniemy wojny Bestia :P To pewne na 100%. Trzeba się umówić na konkretną godzinę i jedziemy z zadymą wojenną Bestia :P Może jutro lub pojutrze? Bestia :P
.
And no one to give it to
Przez tą całą sytuację nieco przypomina mi się poprzednia wojna: ty nie chciałaś walczyć bo się bałaś, a teraz ja nie chcę walczyć bo... mi się nie chce Bestia :P Wojna nie zacznie się dopóki przynajmniej jeden członek nie dołączy do mojej drużyny Bestia :P A jeśli wolisz to daj fotkę, ja się zgadzam na warunki wystawione przez Silenta Robin :)
Co wam się tak śpieszy dostać zawał?! Nie rozumiem was. Moje zdjęcie = zawał na miejscu. A ty teraz tchórzysz LOSERZE Bestia :P Poza tym ja się nie bałam, nie moja wina że nie miałam czasu. No matko, idźcie ktoś do niego, bo nie mam zamiaru zginąć ze starości na polu bitwy -.- !!
.
And no one to give it to
Elfik, moje pokłady cierpliwości zostały wyczerpane ( a naprawdę znosiłam z twojej rozkapryszonej strony dużo), więc mówie jedno- do boju albo zamienię cie w rózową, latającą krowę!!!

Dobrowolnie ogłaszam iż albowiem na rozkaz Lorda Nelsona wszyscy generałowie i żołnierze prócz mej ukochanej Rohkei winni udać się na przeciwną stronę barykady i dołączyć do Zwinnego, ponieważ w przeciwnym razie wojna nigdy się nie rozpocznie, a wcześniej wymieniony człowiek o dzikiej ksywie zażądał takich warunków. Zatem to oficjalne i dobrowolne rozporządzenie z dnia 20 stycznia 2012.

-.- ! To jest rozkaz.
.
And no one to give it to
Roe tworzy lukę prawną i pozwala pozostać tym wszystkim, którzy uważają mnie za dziwną xD!

Hehe, chcecie wojny to na moich warunkach Gwiazdka :D PS. Tak w ogóle to ja chciałem tylko jedną osobę, a nie całą drużynę Bestia :P
Nell- oddać Rach i Mii??!! Oszalałaś??!! Nie oddaję nikogo! A do Jedynaczki nie dołączę, bo... znacie już powody

Lordzie Nelsonie, na tej wojnie spełniłabym wszystkie rozkazy, ale tutaj : Bunt!

Roe - Spoko. Postaram się uważać cię za dziwną xDD

All hail Trigon
Roe, trzeba wspomóc LOSERA bo aż tak się napala na powiększenie składu drużyny. My razem i tak podbijemy świat xD a one do nas dołączą po wojnie Bestia :P
.
And no one to give it to
Przejdź do forum: