Wojna - czyli totalna rozwałka!
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 20:47
|
|
Atakować z zaskoczenia! Gołębie! Na niego! Nie chcę mi się czekać, aż ktoś zacznie wojnę -.-'' A więc wojna zostaje oficjalnie otwarta! CAŁE ODDZIAŁY NA NIEGO!!...Ej ty! Tajna broń! Idioto, gdzie leziesz! Masz być tajną bronią! TAJNĄ! All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 20:55
|
|
Roe ma ze sobą: 1. Tajną Broń 2. Oddział Orłów 3. 3 zastępy Rekinów- Ludojadów 4. Ani Mru-Mru i wszystkie kabarety Polski ^.^ 5. Wojsko Czekoladowych Króliczków. 6. Drużynę bejsbolową. 7. Daddyego xD! A seryjnie: wiórki magnezu. 8. Pana od chemii 9. Wszystkie pierwiastki chemiczne 10. Kilkaset paczek dynamitu ^.^ Dobra, zaczynamy! Bejsbolowcy, walić w nich króliczkami! Niech się napchają xD! Matko z córką! Co wy robicie! Panie R! Panie R! Niech pan ogarnia kabaretowców i karze im zrobić jakieś porzyteczne pedardy daleko zasięgowe, dorzuccie radu! Orliki wy moje, zapalać dynamitu i zrzucać na Elfika! Zaczynamy zabawę ^.^! Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 20:59
|
|
Dobra moje polecenia: Na Elficka - Rekiny! Drzewa! (xD) RW! Tygrysy wegetariany! Na Silenta - Dzikie jastrzębie! Klauny! Em...Ciastka z posypką! XDD Na...A tak wgl to kto jeszcze jest w waszej drużynie? o.o (Tak. Odwala mi.) Tajni szpiedzy do boju! A. Dla niewtajemniczonych (czyli dla wszystkich) : Nie zastanawiajcie się, o co chodzi z tymi ciastkami. Nabrałam was, bo są bez posypki! xD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 21:03
|
|
Zwinny zostaje zaatakowany przez gołębie i w chwili gdy te ptaki mają (za przeproszeniem) na niego nasrać, sięga po pilot i... przełącza na reklamę Chwila, chwila. Trwała jeszcze rekrutacja, poza tym wojnę miałem zacząć ja Na pewno nikt nie dołącza? Walczymy o zdjęcie Neli! Koniec reklam, show ponownie się rozpoczyna! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 21:08
|
|
*zabiera mu pilota i rzuca nim o ścianę, przez co się rozwala. Wyciąga też wszystkie jego zapasowe piloty i rzuca je dzikim jastrzębiom* Przynudzałeś, więc nastąpiła zmiana planów. Wojnę zaczęłyśmy my. O zdjęcie Neli? Nie. Dziękuję. xD Przetrwam. All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 21:28
|
|
Ja walczę o artykuł! Roe wymawia skomplikowaną inkantację. Z jej umysłu wylatują cztery duchy: czarny, czerwony, fioletowy i biały. Duchy zamieniają się w łuk, skrzydła, hieroglif i szpony. Wsiąkają ponownie w Roe, przez co dziewczyna zyskuje wszystkie zdolności swoich bohaterek. Przyzywa Midnighta, Zon, Klakiera, po czym, po chwili zastanowienia, teleportuje: Demony Mroku, BBA, BSA, Callidusa, Kruki Nocy, Marion, Trim i poborców podatkowych (xD). - Co z tego!- krzyknął Zwinny.- I tak nic nie możecie zrobić, ja wygram. - Nie powinieneś tego mówić.- stwierdziła Roe, a na jej czole rozświetliły się litery "K" i "N".- Zaraz ktoś pożałuje, że nie czyta moich tworów.- mruknęła, wyciągając w górę dłoń. - Do boju!- krzyknęła jednocześnie czterema głosami bohaterek. Wszyscy rzucają się na Elfika i o mało nie robią z niego miazgi, Elfik jest bliski śmierci. ******** Ty jeden, na całą, potężną armię mojej wyobraźni. Normalnie kosmos ^.^ Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 22:13
|
|
Ludzie? Ktoś mi może powie,kto jeszcze jest w drużynie Elfa? xDD Czy tylko papa Silent? XD Dobra...Ciastka bez posypki! Do bojuu!! All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 23:56
|
|
Z tego co się orientuję to tylko ja i Silent, ale to już normalne Naprawdę nie zaszkodzi jeśli ktoś wreszcie zacznie walczyć przeciwko Neli | |
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 07:43
|
|
Daddy jest ze mną, jasne?! xD Orły Cienia, Demony Mroku, Kruki Nocy- atak!! Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 11:13
|
|
Roe w porządku, ale za to ja biorę całą resztę z waszego składu Pasuje? Nie. To lepiej trzymajmy się swoich składów. Ja na każdej bitwie mam tak mały skład, a Wy jeszcze próbujecie mnie pozbyć drużyny. WSTYD Ale w sumie coś w tym jest racjonalnego... Ubezpieczasz drużynę przed przegraną, ale jest ona nieunikniona. | |
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 11:33
|
|
Powiedział, co wiedział . Nasza drużyna wygra, bo mojej wyobraźni nie pokonasz! Aha, jeszcze jedno. Bez mojej pisemnej zgody nie zezwalam na: niszczenie, okaleczanie, pokonywanie itp. Moich postaci, ponieważ występują w opowiadaniu i mają być do tego czasu cali (Orły Cienia, Demony Mroku, Kruki Nocy, Trim, Marion, BBA, BSA, Callidus, Zon, Midnight, Dea, obie Roe, Aris- They it's mine!!). Kto się niezastosuje- może być pewny, że tej wojny nie przeżyje Mówię serio- mam prawa autorskie do tych imion/nazw (razem z Rach i Meią- Tri i Marie). ******** Roe wypowiada krótkie zaklęcie i po chwili obo niej stają Roe (Angels), Roe (xD), Dea i Aris. - Aniołek- przywołaj avek i miecz, siostra- moce, Dea- orle moce i komunikacja, Ar- wszystko, a zwłaszcza moce z rozdziałów 15-22.- krzyczy Roe/RavTheBest (<---- używam kryptonimów innych niż Roe, bo 3 to przesada xD). Po chwili Dea przemianie się w pól orła, Roe wykorzystuje swoje moce (przytwierdza lodem Elfika do podłoża i otacza go ścianą ognia), Roe (z Angels) wyjmuje miecz i przywołuje 5- metrowego anioła z czarnej magii, a Aris rozświetla się hieroglifami, z pleców wyrastają jej skrzydła, ręce płoną, po czym dziewczyna znika. Po chwili wyrasta za Zwinnym, oczy świecą się jej na fioletowo. - I co? Nadal twierdzisz, że wygrasz?- syczy. Usta i nos zamieniają się w dziób, a palce u stóp w szpony. Dziewczyna przyczepia mu się do pleców. Zaczyna go dziobać i wyrywać mu włosy. Po chwili do walki dołącza reszta armii. ***** Roe- Avek z mieczem: rozdział 17 Roe- szystkie rozdziały Dea- wszystkie rozdziały Aris- rozdział 15- 22 Do powyższych sytuacji również sobie zastrzegam prawo . Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 11:43
|
|
Doobra. To...DRZEWA I CIASTKA BEZ POSYPKI DO BOJU NA SILENTA! TurboDymoSłonie i WEGETARIAŃSKIE TYGRYSY DO BOJU NA ZWINNEGO! xD Przegracie! Wygrana będzie smakowała sto razy lepiej niż czekolada...xD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 12:16
|
|
Ar: Orły, Kruki, kabaretowcy- na Daddyego! Dea: No, Demoniczni, oraz zwierzaki- na Zwinnego. Roe: reszta- na kogo chce xD! Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 15:22
|
|
Rohke, zawalisz cały świat demonicznymi mocami twojej wyobraźni. ^ ^ A tak wgl, to czy ktoś łaskawie zacznie się bronić, albo atakować. Nudzi mnie taka zagłada Elficka bez reakcji -.-'' All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 16:46
|
|
Cała armia nieboszczyków w pełnej gotowości do najazdu
"Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 17:54
|
|
A po czyjej stronie jesteś Red? Wybaczcie, ale leń ze mnie i nie chce mi się walczyć. Zniszczycie mnie później | |
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 18:10
|
|
Roe z aniołkiem- na niego! Redi- bądź z nami : ) prooooooooszę Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 18:28
|
|
Elfik! Jak to ci się nie chce?! -.-'' Dobra. Ja z atakowaniem czekam, aż ktoś z przeciwnej drużyny będzie gotowy do walki! XD Będzie jeszcze ze dwie strony przynudzania, oj będzie... All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 18:34
|
|
No czego tu się dziwić, Silent ma mało czasu, a oprócz niego jestem tylko ja. Chyba nie spodziewacie się, że zacznę nagle walczyć z wszystkimi bez odpowiedniego przygotowania? Najpierw trzeba uzbroić się w jajka z TESCO i zbudować nową główną bazę w Jajko City, a później spokojnie... Będzie się dziać A pójdzie o wiele szybciej jeśli ktoś zechce się przyłączyć do składu | |
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 18:36
|
|
Nie licz na mnie. Prędzej wysłucha sobie oczy
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |