Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
Atakować z zaskoczenia! Gołębie! Na niego!
Nie chcę mi się czekać, aż ktoś zacznie wojnę -.-''

A więc wojna zostaje oficjalnie otwarta!
CAŁE ODDZIAŁY NA NIEGO!!...Ej ty! Tajna broń! Idioto, gdzie leziesz! Masz być tajną bronią! TAJNĄ!

All hail Trigon
Roe ma ze sobą:

1. Tajną Broń Bestia ;)
2. Oddział Orłów
3. 3 zastępy Rekinów- Ludojadów
4. Ani Mru-Mru i wszystkie kabarety Polski ^.^
5. Wojsko Czekoladowych Króliczków.
6. Drużynę bejsbolową.
7. Daddyego xD! A seryjnie: wiórki magnezu.
8. Pana od chemii
9. Wszystkie pierwiastki chemiczne
10. Kilkaset paczek dynamitu ^.^

Dobra, zaczynamy! Bejsbolowcy, walić w nich króliczkami! Niech się napchają xD! Matko z córką! Co wy robicie! Panie R! Panie R! Niech pan ogarnia kabaretowców i karze im zrobić jakieś porzyteczne pedardy daleko zasięgowe, dorzuccie radu! Orliki wy moje, zapalać dynamitu i zrzucać na Elfika!

Zaczynamy zabawę ^.^!

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art)
Dobra moje polecenia:
Na Elficka - Rekiny! Drzewa! (xD) RW! Tygrysy wegetariany!
Na Silenta - Dzikie jastrzębie! Klauny! Em...Ciastka z posypką! XDD
Na...A tak wgl to kto jeszcze jest w waszej drużynie? o.o

(Tak. Odwala mi.)

Tajni szpiedzy do boju!

A. Dla niewtajemniczonych (czyli dla wszystkich) : Nie zastanawiajcie się, o co chodzi z tymi ciastkami. Nabrałam was, bo są bez posypki! xD

All hail Trigon
Zwinny zostaje zaatakowany przez gołębie i w chwili gdy te ptaki mają (za przeproszeniem) na niego nasrać, sięga po pilot i... przełącza na reklamę Bestia :P

Chwila, chwila. Trwała jeszcze rekrutacja, poza tym wojnę miałem zacząć ja Bestia :P Na pewno nikt nie dołącza? Walczymy o zdjęcie Neli!

Koniec reklam, show ponownie się rozpoczyna!
*zabiera mu pilota i rzuca nim o ścianę, przez co się rozwala. Wyciąga też wszystkie jego zapasowe piloty i rzuca je dzikim jastrzębiom*

Przynudzałeś, więc nastąpiła zmiana planów. Wojnę zaczęłyśmy my.

O zdjęcie Neli? Nie. Dziękuję. xD Przetrwam.

All hail Trigon
Ja walczę o artykuł!

Roe wymawia skomplikowaną inkantację. Z jej umysłu wylatują cztery duchy: czarny, czerwony, fioletowy i biały. Duchy zamieniają się w łuk, skrzydła, hieroglif i szpony. Wsiąkają ponownie w Roe, przez co dziewczyna zyskuje wszystkie zdolności swoich bohaterek. Przyzywa Midnighta, Zon, Klakiera, po czym, po chwili zastanowienia, teleportuje: Demony Mroku, BBA, BSA, Callidusa, Kruki Nocy, Marion, Trim i poborców podatkowych (xD).
- Co z tego!- krzyknął Zwinny.- I tak nic nie możecie zrobić, ja wygram.
- Nie powinieneś tego mówić.- stwierdziła Roe, a na jej czole rozświetliły się litery "K" i "N".- Zaraz ktoś pożałuje, że nie czyta moich tworów.- mruknęła, wyciągając w górę dłoń.
- Do boju!- krzyknęła jednocześnie czterema głosami bohaterek. Wszyscy rzucają się na Elfika i o mało nie robią z niego miazgi, Elfik jest bliski śmierci.

Ty jeden, na całą, potężną armię mojej wyobraźni. Normalnie kosmos ^.^

66.media.tumblr.com/b5fea9afcdef6889f7efbcb856806929/tumblr_pxezjfEfAI1qf5hjqo5_540.gif
Ludzie? Ktoś mi może powie,kto jeszcze jest w drużynie Elfa? xDD
Czy tylko papa Silent? XD

Dobra...Ciastka bez posypki! Do bojuu!!

All hail Trigon
Z tego co się orientuję to tylko ja i Silent, ale to już normalne Bestia :P Naprawdę nie zaszkodzi jeśli ktoś wreszcie zacznie walczyć przeciwko Neli Gwiazdka :D
Daddy jest ze mną, jasne?! xD

Orły Cienia, Demony Mroku, Kruki Nocy- atak!!

Roe w porządku, ale za to ja biorę całą resztę z waszego składu Gwiazdka :D Pasuje? Bestia :P Nie. To lepiej trzymajmy się swoich składów. Ja na każdej bitwie mam tak mały skład, a Wy jeszcze próbujecie mnie pozbyć drużyny. WSTYD Bestia :P Ale w sumie coś w tym jest racjonalnego... Ubezpieczasz drużynę przed przegraną, ale jest ona nieunikniona.
Powiedział, co wiedział Bestia :P. Nasza drużyna wygra, bo mojej wyobraźni nie pokonasz!

Aha, jeszcze jedno. Bez mojej pisemnej zgody nie zezwalam na: niszczenie, okaleczanie, pokonywanie itp. Moich postaci, ponieważ występują w opowiadaniu i mają być do tego czasu cali Bestia :P (Orły Cienia, Demony Mroku, Kruki Nocy, Trim, Marion, BBA, BSA, Callidus, Zon, Midnight, Dea, obie Roe, Aris- They it's mine!!). Kto się niezastosuje- może być pewny, że tej wojny nie przeżyje Raven :-[
Mówię serio- mam prawa autorskie do tych imion/nazw (razem z Rach i Meią- Tri i Marie).

Roe wypowiada krótkie zaklęcie i po chwili obo niej stają Roe (Angels), Roe (xD), Dea i Aris.
- Aniołek- przywołaj avek i miecz, siostra- moce, Dea- orle moce i komunikacja, Ar- wszystko, a zwłaszcza moce z rozdziałów 15-22.- krzyczy Roe/RavTheBest (<---- używam kryptonimów innych niż Roe, bo 3 to przesada xD). Po chwili Dea przemianie się w pól orła, Roe wykorzystuje swoje moce (przytwierdza lodem Elfika do podłoża i otacza go ścianą ognia), Roe (z Angels) wyjmuje miecz i przywołuje 5- metrowego anioła z czarnej magii, a Aris rozświetla się hieroglifami, z pleców wyrastają jej skrzydła, ręce płoną, po czym dziewczyna znika. Po chwili wyrasta za Zwinnym, oczy świecą się jej na fioletowo.
- I co? Nadal twierdzisz, że wygrasz?- syczy. Usta i nos zamieniają się w dziób, a palce u stóp w szpony. Dziewczyna przyczepia mu się do pleców. Zaczyna go dziobać i wyrywać mu włosy. Po chwili do walki dołącza reszta armii.
Roe- Avek z mieczem: rozdział 17
Roe- szystkie rozdziały
Dea- wszystkie rozdziały
Aris- rozdział 15- 22
Do powyższych sytuacji również sobie zastrzegam prawo Bestia :P.

Doobra. To...DRZEWA I CIASTKA BEZ POSYPKI DO BOJU NA SILENTA!
TurboDymoSłonie i WEGETARIAŃSKIE TYGRYSY DO BOJU NA ZWINNEGO! xD

Przegracie!

Wygrana będzie smakowała sto razy lepiej niż czekolada...xD

All hail Trigon
Ar: Orły, Kruki, kabaretowcy- na Daddyego!
Dea: No, Demoniczni, oraz zwierzaki- na Zwinnego.
Roe: reszta- na kogo chce xD!

Rohke, zawalisz cały świat demonicznymi mocami twojej wyobraźni. ^ ^

A tak wgl, to czy ktoś łaskawie zacznie się bronić, albo atakować.
Nudzi mnie taka zagłada Elficka bez reakcji -.-''

All hail Trigon
Cała armia nieboszczyków w pełnej gotowości do najazdu Robin :)
"Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie".
media.tenor.co/images/f408b5fefc7ecea7b9978ecc769ec42d/tenor.gif
A po czyjej stronie jesteś Red? Robin :) Wybaczcie, ale leń ze mnie i nie chce mi się walczyć. Zniszczycie mnie później Bestia :P
Roe z aniołkiem- na niego!
Redi- bądź z nami : ) prooooooooszę

Elfik! Jak to ci się nie chce?! -.-'' Dobra. Ja z atakowaniem czekam, aż ktoś z przeciwnej drużyny będzie gotowy do walki! XD
Będzie jeszcze ze dwie strony przynudzania, oj będzie...Raven :-[

All hail Trigon
No czego tu się dziwić, Silent ma mało czasu, a oprócz niego jestem tylko ja. Chyba nie spodziewacie się, że zacznę nagle walczyć z wszystkimi bez odpowiedniego przygotowania? Bestia :P Najpierw trzeba uzbroić się w jajka z TESCO i zbudować nową główną bazę w Jajko City, a później spokojnie... Będzie się dziać Robin :) A pójdzie o wiele szybciej jeśli ktoś zechce się przyłączyć do składu Bestia :P
Nie licz na mnie. Prędzej wysłucha sobie oczy Bestia :P

Przejdź do forum: