Wojna - czyli totalna rozwałka!
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 20:47
|
|
Atakować z zaskoczenia! Gołębie! Na niego! Nie chcę mi się czekać, aż ktoś zacznie wojnę -.-'' A więc wojna zostaje oficjalnie otwarta! CAŁE ODDZIAŁY NA NIEGO!!...Ej ty! Tajna broń! Idioto, gdzie leziesz! Masz być tajną bronią! TAJNĄ! All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 20:55
|
|
Roe ma ze sobą: 1. Tajną Broń ![]() 2. Oddział Orłów 3. 3 zastępy Rekinów- Ludojadów 4. Ani Mru-Mru i wszystkie kabarety Polski ^.^ 5. Wojsko Czekoladowych Króliczków. 6. Drużynę bejsbolową. 7. Daddyego xD! A seryjnie: wiórki magnezu. 8. Pana od chemii 9. Wszystkie pierwiastki chemiczne 10. Kilkaset paczek dynamitu ^.^ Dobra, zaczynamy! Bejsbolowcy, walić w nich króliczkami! Niech się napchają xD! Matko z córką! Co wy robicie! Panie R! Panie R! Niech pan ogarnia kabaretowców i karze im zrobić jakieś porzyteczne pedardy daleko zasięgowe, dorzuccie radu! Orliki wy moje, zapalać dynamitu i zrzucać na Elfika! Zaczynamy zabawę ^.^! ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 20:59
|
|
Dobra moje polecenia: Na Elficka - Rekiny! Drzewa! (xD) RW! Tygrysy wegetariany! Na Silenta - Dzikie jastrzębie! Klauny! Em...Ciastka z posypką! XDD Na...A tak wgl to kto jeszcze jest w waszej drużynie? o.o (Tak. Odwala mi.) Tajni szpiedzy do boju! A. Dla niewtajemniczonych (czyli dla wszystkich) : Nie zastanawiajcie się, o co chodzi z tymi ciastkami. Nabrałam was, bo są bez posypki! xD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 21:03
|
|
Zwinny zostaje zaatakowany przez gołębie i w chwili gdy te ptaki mają (za przeproszeniem) na niego nasrać, sięga po pilot i... przełącza na reklamę ![]() Chwila, chwila. Trwała jeszcze rekrutacja, poza tym wojnę miałem zacząć ja ![]() Koniec reklam, show ponownie się rozpoczyna! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 21:08
|
|
*zabiera mu pilota i rzuca nim o ścianę, przez co się rozwala. Wyciąga też wszystkie jego zapasowe piloty i rzuca je dzikim jastrzębiom* Przynudzałeś, więc nastąpiła zmiana planów. Wojnę zaczęłyśmy my. O zdjęcie Neli? Nie. Dziękuję. xD Przetrwam. All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 21:28
|
|
Ja walczę o artykuł! Roe wymawia skomplikowaną inkantację. Z jej umysłu wylatują cztery duchy: czarny, czerwony, fioletowy i biały. Duchy zamieniają się w łuk, skrzydła, hieroglif i szpony. Wsiąkają ponownie w Roe, przez co dziewczyna zyskuje wszystkie zdolności swoich bohaterek. Przyzywa Midnighta, Zon, Klakiera, po czym, po chwili zastanowienia, teleportuje: Demony Mroku, BBA, BSA, Callidusa, Kruki Nocy, Marion, Trim i poborców podatkowych (xD). - Co z tego!- krzyknął Zwinny.- I tak nic nie możecie zrobić, ja wygram. - Nie powinieneś tego mówić.- stwierdziła Roe, a na jej czole rozświetliły się litery "K" i "N".- Zaraz ktoś pożałuje, że nie czyta moich tworów.- mruknęła, wyciągając w górę dłoń. - Do boju!- krzyknęła jednocześnie czterema głosami bohaterek. Wszyscy rzucają się na Elfika i o mało nie robią z niego miazgi, Elfik jest bliski śmierci. ******** Ty jeden, na całą, potężną armię mojej wyobraźni. Normalnie kosmos ^.^ ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 22:13
|
|
Ludzie? Ktoś mi może powie,kto jeszcze jest w drużynie Elfa? xDD Czy tylko papa Silent? XD Dobra...Ciastka bez posypki! Do bojuu!! All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-14, 23:56
|
|
Z tego co się orientuję to tylko ja i Silent, ale to już normalne ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 07:43
|
|
Daddy jest ze mną, jasne?! xD Orły Cienia, Demony Mroku, Kruki Nocy- atak!! ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 11:13
|
|
Roe w porządku, ale za to ja biorę całą resztę z waszego składu ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 11:33
|
|
Powiedział, co wiedział ![]() Aha, jeszcze jedno. Bez mojej pisemnej zgody nie zezwalam na: niszczenie, okaleczanie, pokonywanie itp. Moich postaci, ponieważ występują w opowiadaniu i mają być do tego czasu cali ![]() ![]() Mówię serio- mam prawa autorskie do tych imion/nazw (razem z Rach i Meią- Tri i Marie). ******** Roe wypowiada krótkie zaklęcie i po chwili obo niej stają Roe (Angels), Roe (xD), Dea i Aris. - Aniołek- przywołaj avek i miecz, siostra- moce, Dea- orle moce i komunikacja, Ar- wszystko, a zwłaszcza moce z rozdziałów 15-22.- krzyczy Roe/RavTheBest (<---- używam kryptonimów innych niż Roe, bo 3 to przesada xD). Po chwili Dea przemianie się w pól orła, Roe wykorzystuje swoje moce (przytwierdza lodem Elfika do podłoża i otacza go ścianą ognia), Roe (z Angels) wyjmuje miecz i przywołuje 5- metrowego anioła z czarnej magii, a Aris rozświetla się hieroglifami, z pleców wyrastają jej skrzydła, ręce płoną, po czym dziewczyna znika. Po chwili wyrasta za Zwinnym, oczy świecą się jej na fioletowo. - I co? Nadal twierdzisz, że wygrasz?- syczy. Usta i nos zamieniają się w dziób, a palce u stóp w szpony. Dziewczyna przyczepia mu się do pleców. Zaczyna go dziobać i wyrywać mu włosy. Po chwili do walki dołącza reszta armii. ***** Roe- Avek z mieczem: rozdział 17 Roe- szystkie rozdziały Dea- wszystkie rozdziały Aris- rozdział 15- 22 Do powyższych sytuacji również sobie zastrzegam prawo ![]() ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 11:43
|
|
Doobra. To...DRZEWA I CIASTKA BEZ POSYPKI DO BOJU NA SILENTA! TurboDymoSłonie i WEGETARIAŃSKIE TYGRYSY DO BOJU NA ZWINNEGO! xD Przegracie! Wygrana będzie smakowała sto razy lepiej niż czekolada...xD All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 12:16
|
|
Ar: Orły, Kruki, kabaretowcy- na Daddyego! Dea: No, Demoniczni, oraz zwierzaki- na Zwinnego. Roe: reszta- na kogo chce xD! ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 15:22
|
|
Rohke, zawalisz cały świat demonicznymi mocami twojej wyobraźni. ^ ^ A tak wgl, to czy ktoś łaskawie zacznie się bronić, albo atakować. Nudzi mnie taka zagłada Elficka bez reakcji -.-'' All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 16:46
|
|
Cała armia nieboszczyków w pełnej gotowości do najazdu ![]() "Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 17:54
|
|
A po czyjej stronie jesteś Red? ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 18:10
|
|
Roe z aniołkiem- na niego! Redi- bądź z nami : ) prooooooooszę ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 18:28
|
|
Elfik! Jak to ci się nie chce?! -.-'' Dobra. Ja z atakowaniem czekam, aż ktoś z przeciwnej drużyny będzie gotowy do walki! XD Będzie jeszcze ze dwie strony przynudzania, oj będzie... ![]() All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 18:34
|
|
No czego tu się dziwić, Silent ma mało czasu, a oprócz niego jestem tylko ja. Chyba nie spodziewacie się, że zacznę nagle walczyć z wszystkimi bez odpowiedniego przygotowania? ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-01-15, 18:36
|
|
Nie licz na mnie. Prędzej wysłucha sobie oczy ![]() ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |