Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
I co?Milla, nic nie zrobisz swojemu złemu klonowi? Ona cię obraża! Bestia :P
Hh! Normalnie nie przeżyję! Bestia :P
Założę się, że gdybym to ja był na miejscu Neli już byś mnie zaatakowała Bestia :P
Bo ty to ty, a Nela jest Nelą Bestia :P
I taka jest niesprawiedliwość na tym świecie... To dlatego muszę wygrać tą wojnę Bestia :P
Jeden... No, niech ci będzie, dwóch, na sześć i jeszcze więcej osób Bestia :P Na pewno wygrasz, Zwinny Bestia :P
Po pierwsze 3 i poł osoby na 5 Bestia :P A po drugie, pamiętasz poprzednią wojnę? Bestia :P
Taa, Nela wygrała Bestia :P
Na pewno, ona była pierwszą osobą która się wycofała Bestia :P
No to co, trzy osoby na pięć I PÓŁ nie wygrają Bestia :P
3,5 na 5, a nie 3 na 5,5 Bestia :P Poza tym wygrają, bo tu się nie liczy ilość osób tylko ich zwinność, zręczność, szybkość, siła, mądrość, prędkość, strategia i mnóstwo innych czynników które moja drużyna doskonale posiada, a Milla, jako że należysz do mnie w jednej dziesiątej procenta posiadasz wszystkie te cechy... w 0,1%Bestia :P
Szkoda tylko, Zwinny, że ty ich nie posiadasz Bestia :P
Zwinny, zawsze coś Bestia :P
Pomyśl tylko gdybyś zaatakowała Nelę... Miałabyś te cechy w 100% + odpowiednie wynagrodzenie + sława + należałabyś do zwycięskiego zespołu + kłaniałbym się przed tobą. A ona w dodatku nazwała cię chłopakiem... Bestia :P
Mnie się nie da przekupić XD. Nikogo oprócz atakowania ciebie nie mam w planach Bestia :P
To jak to się stało, że teraz jesteś w drużynie Neli? Bestia :P
Nie miałeś z kim walczyć, bo nikogo nie było Bestia :P Teraz jestem w dwóch połowach w drużynie Neli xD
Aha, już pamiętam. Bestia :P

Papugi za kolejne tony krakersów podjęły się trudnego zadania jakim jest przekonanie ptasich sprzymierzeńców Milli, dołączenia do mojej drużyny.
Nie stwierdzilam,że jest chłopakiem!!! Bestia :P Zwinny, weź sie opanuj Bestia :P To tylko twoja 'strategia' używania głupich skojarzeń do słowa 'go' i nie zapominaj,że sam to wymyśliłeś. Milly, ja wcale cie nie obraziłam, tylko ten wrzód sobie coś wymyślił, z resztą jak zwykle Bestia :P
I nie przekupuj Milly, ty masz byś sam skoro sie nie boisz Bestia :P
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/
.
And no one to give it to
And you're sure you've hurt for so long
You've got nothing left to lose
So you say you're not gonna fight
'Cause no one wanna fight for you."
Słowo "GO" było napisane z dużej, nie moja wina Bestia :P A ja i tak zawsze jestem sam, jeszcze jeden raz mogę być, chyba nic nie zaszkodzi Bestia :P
Przejdź do forum: