Niekoniecznie normalne rzeczy z NW
|
|
Dodany dnia 2021-07-30, 10:18
|
|
Zbiór memesków z Discorda, temat przewodni: chlep. Oraz dwa ulubione, które wypalają oczy: Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2021-07-30, 14:35
|
|
Przepiękna forma ukazania szacunku do chleba i aktu dzielenia się nim z najbliższymi ;v; | |
|
|
Dodany dnia 2022-05-27, 16:30
|
|
Wciąż mamy mermay ok Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2022-06-19, 22:10
|
|
Omg jak cute <3 Chyba dostałem dawkę inspiracji Szanuję wysiłek który w to włożyłaś For, piorunujący efekt. DA we własnej osobie by propsował | |
|
|
Dodany dnia 2022-06-19, 23:19
|
|
BTW położył mnie kolejny raz serwis i jego stan techniczny XD Byłem w trakcie pisania felietonu o tym dlaczego Titans nie wypaliło, z licznymi nawiązaniami do świata DCAU i Arrowverse. Niestety nic z tego nie będzie, bo artykuł nie zapisał się jako szkic. Póki mam wenę twórczą, myślałem o limitowanej serii opowiadań o przygodach NW. Jako pełnej drużyny, kilka lat po jej założeniu i jako dobrze zgrany team. Jeśli ktoś jest chętny na takie czytadło, nic tylko się odzywać Pozdrawiam. Zwinny |
|
|
|
Dodany dnia 2022-06-19, 23:51
|
|
No, For odwaliła kawał dobrej roboty z syrenkiem DA Co do serii opowiadań z NW - nie chcę naciskać, ale *spoiler* plis, zrób to - ekstra byłoby to przeczytać. Chociażby jedno . Sama bym pisała, gdybym miała do tego głowę. *spoiler* W ogóle podoba mi się, że Silent ma na głowie dziewczyny xD Zabawnie to wygląda Edytowane przez Gwiazdeczka dnia 2022-06-20, 00:07 |
|
|
|
Dodany dnia 2022-06-20, 15:14
|
|
Nie wiem czemu, ale ta stopa Kiry między brwiami Sila mnie okrutnie bawi xD. Jeśli tylko masz wenę, to twórz, jestem pewna, że każdy chętnie obczai, co tam wymyślisz
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |