Wasz ulubiony Tytan ;)
|
|
Dodany dnia 2015-03-01, 08:16
|
|
Bestia :P To jedna z tych rzeczy co mam takie jak terra |
|
|
|
Dodany dnia 2015-08-01, 13:49
|
|
Mój ulubiony tytan to chyba Kid Flash, ale jeżeli on się tak całkiem nie zalicza do tytanów to oczywiście Robin. Kid Flash, bo jest po prostu fajny. I jest dosyć uroczy ma takie fajne spojrzenie. A Robin ponieważ no też jest fajny, ale też jest podobny do wielu chłopaków tzn jest uparty, dba o innych itp. długo by wymieniać . Nie ma rzeczy małych i dużych wszystko jest tylko względne
|
|
|
|
Dodany dnia 2015-08-15, 12:05
|
|
Ja uwielbiam robina ponieważ jako jedyny ze wszystkich członków nie ma żadnej mocy ale za to jest wspaniałym dowódcą jest silny i po prostu jest super (marze o tym żeby zrobili kiedyś odcinek gdzie ja bym występowała) | |
|
|
Dodany dnia 2015-08-15, 12:25
|
|
moją ulubioną tytanką jest Raven - być może dlatego, że trochę się z nią utożsamiam. | |
|
|
Dodany dnia 2015-10-12, 00:34
|
|
Ja najbardziej z męskiej części tytanów lubię Cyborga, bo jest lojalny, odważny i inteligentny, ale nie jest sztywniakiem jak np. Robin.(nie żebym miał coś do Robina ) Według mnie jest postacią trochę niedocenianą w serialu. | |
|
|
Dodany dnia 2015-10-12, 00:47
|
|
KinHan napisał(a): Ja najbardziej z męskiej części tytanów lubię Cyborga, bo jest lojalny, odważny i inteligentny, ale nie jest sztywniakiem jak np. Robin.(nie żebym miał coś do Robina ) Według mnie jest postacią trochę niedocenianą w serialu. Mam po prostu ochotę przybić z tobą piątkę. Miło widzieć kolejną osobę, która ma takie zdanie o Cyborgu (a mało jest niestety takich ludzi). Cyborg wielu fanów nie ma, jednak cieszę się, że ostatnio jest na jego temat głośno - komiks, zawitanie w nowej produkcji DC Super Hero Girls... Chciałabym, żeby nadszedł taki dzień, kiedy większość fanów TT się do niego przekona. Nie podoba mi się ta dyskryminacja, bo jego ciało w większości jest sztuczne. To wcale nie czyni go gorszą postacią. Powiedziałabym, że wcale hardkorową! Cyborg jest jak wojownik w zbroi, z którą jest dosłownie połączony i której nigdy nie zdejmuje (bo nie da się, ale nie o to mi chodzi) - to wyraża taką gotowość do walki w obronie dobra. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-16, 21:06
|
|
A ja lubię najbardziej Raven
I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-29, 23:11
|
|
Moją ulubioną tytanką jest Raven ponieważ Jest że jest osobą tajemniczą a także wyróżnia się wieloma rzeczami od innych Tytanów. Także podoba mi się jej charakter i strój. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-30, 15:33
|
|
Moim ulubionym tytanem jest Raven, bo jest tajemnicza i właśnie przez to przyciąga do siebie. Lubię ją też dlatego, że ma super moce i jest zawsze opanowana.
Edytowane przez lucky dnia 2015-11-30, 20:41 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-30, 16:31
|
|
Ulubiony Tytan?? Hmm... Nie będę zbyt oryginalna Oczywiście Raven. Fascynuje mnie w niej to, że mimotylu przeciwności i rzeczy przemawiających za tym by była zła, pozostała wierna i lojalna przyjaciołom. Ok, może nie musiała stać się portalem, ale zrobiła to żeby chronić przyjaciół, a nawet oddała im część siebie (swoje moce). Tajemniczość zazwyczaj przyciąga więc właściwie to nic nowego To tyle jeśli chodzi o moje zdanie 8P |
|
|
|
Dodany dnia 2016-03-28, 22:19
|
|
A mój ulubiony tytan to... Oczywiście Robin. Dlaczego? Ponieważ lubię te jego powagę, tajemniczość, odwagę i do tego jest przystojny. Co do Bb to też go nawet lubię. Cyborg jest fajną postacią, lecz trochę ominiętą. Przydałby się odcinek, który mówi o jego przeszłości. Lubię też Kid Flasha. Chociażby za jego troskę o Jinx. No i Szybkiego też lubię. A to mój ranking: 1.Robin 2.Bb 3.Cyborg 4.Kid Flash 5.Agulad No to chyba tyle. |
|
|
|
Dodany dnia 2016-03-29, 19:34
|
|
Macie na myśli tytanów z kreskówki czy ogólnie? Mi się podoba Bestia ;D Cyborg też jest ok, ale on jest na poboczu. |
|
|
|
Dodany dnia 2016-03-29, 19:59
|
|
Cyborg na uboczu? Nigdy bym tego nie powiedział. Co prawda, zmagał się ze swoimi trudnościami, ale nieodłączną częścią kreskówki jest to jak Tytani sobie razem radzili w ich pokonaniu. Robin zmagał się ze swoimi demonami z przeszłości i obsesją na punkcie Slade'a, Raven skazana była na proroctwo Trigona, Terra po zdradzie postanowiła odkupić swoje winy, Bestia został pogłębiony szczególnie w odcinkach Home Coming, a Gwiazdka była przybyszem z innej planety, która nie miała zielonego pojęcia o ziemi. Oglądając wszystkie odcinki serialu mogę stanowczo stwierdzić, że nauczyły mnie one w szczególności jednej rzeczy - wartości przyjaźni i właśnie dlatego żaden z Tytanów nigdy nie był na uboczu. |
|
|
|
Dodany dnia 2019-12-27, 17:49
|
|
Robin | |
|
|
Dodany dnia 2019-12-27, 17:49
|
|