duchy i inne ustrojstwa :> buhahahaha
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 15:00
|
|
Tak, to było dobre - To wierzysz czy uważasz, że to ściema? Albo to ja nie skumałam tego Dżołka. ![]() "I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 16:06
|
|
No wierzę w nie, ale duchy to ściema xD No nie potrafię ci tego wytłumaczyć, sama musisz zczaić moje poryte myślenie ![]() Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 16:36
|
|
Będę się starać!(: Lajcik u mnie bywa gorzej. "I'm gonna use you and abuse you.
I'm gonna know what's inside. Gonna use you and abuse you. I'm gonna know what's inside you." http://we-are-one...g.onet.pl/ |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 18:10
|
|
śruby pod pokładem statku mnie przerażają | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 18:22
|
|
dlaczego?
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 18:24
|
|
są zardzewiałe, ogromne i potrafią złatwością zabic człowieka | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 18:42
|
|
No fakt, ale jakoś zbytnio przerażać mnie nie przerażają ![]() Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 18:45
|
|
to sie ciesz | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-26, 18:46
|
|
No się cieszę xD Nie widać? ![]() Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-14, 19:58
|
|
Pff...Czytam ten temat i słucham piosenki , którą napisała pewna piosenkarka tuż po śmierci swojej siostry...
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-15, 10:08
|
|
heh..... | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-15, 14:42
|
|
No, to niezła ironia...
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-28, 17:21
|
|
Ja wam powiem tak...ostatnio mój ojciec mi umarł więc teraz jestem pogrążony w żałobie...ale powiem wam jeszcze to ze w ten sam dzień...czyli w dzień swojej śmierci odwiedził mnie tak jakby "we śnie" ale byłem w stanie podświadomości i wiedziałem co wokoło mnie się dzieje a miałem zamknięte oczy...gdy zasypiałem wtedy poczułem że ktoś mnie podnosi z łóżka i wtula do siebie...myślałem z początku że to moja siostra albo mama ale okazało się że to był właśnie mój "zmartwychwstały ojciec" który się mnie zapytał: "Hubert?dlaczego płaczesz?nie przejmuj się mną i pamiętaj że zawsze będę przy tobie" a gdy próbowałem go poczuć wtedy poczułem jak miał na sobie swój sweter w którym zawsze chodził po domu,a gdy moja siostra wróciła z łazienki i wparowała do pokoju w którym spałem wtedy z niewiadomych przyczyn znalazłem się z powrotem z głową na poduszce,po czym momentalnie wstałem i rozejrzałem się po pokoju wypatrując mojego ojca ale zastałem tylko śpiącego szwagra,śpiącą siostrzenicę oraz moja spiącą mamę.A gdy na następny dzień opowiedziałem wszystkim co mi się przydarzyło w nocy wtedy moja siostra wraz z mamą zaczęły płakać,no ja również płakałem bo ja byłem bardzo zżyty z moim ojcem.Do tej pory mam miłe wspomnienia spędzone z moim Ś.P tatą...aż mi sie na płacz zebrało ![]() Edytowane przez TheRedX dnia 2011-12-28, 17:25 "Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-28, 17:25
|
|
Nie przejmuj się, rozumiem co przeżywasz bo to bardzo trudne dla Ciebie. Stracić tatę to nie jest już jakaś błahostka. Wspomnieniami zawsze z nim będziesz, ale trzeba żyć dalej. | |
|
|
Dodany dnia 2011-12-28, 17:29
|
|
zapamiętałem tylko te słowa które mi powiedział w stanie półsnu..."żebym się tym nie przejmował że go z nami nie ma i żebym pamiętał ze zawsze będzie przy mnie" tego nie zapomnę,prawdę mówiąc to czuję czasem nawet jego obecność w domu jak sobie chodzi z kąta w kąt
"Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-28, 17:32
|
|
To miłe:> No i słusznie, nie ma co się przejmować kolego! My tu jesteśmy, a jak jest ciocia Rachel to... bójcie się ludzie XD. Nie ma co, poradzisz sobie. | |
|
|
Dodany dnia 2011-12-29, 08:55
|
|
Trzeba być silnym, nie poddawać się. Ludzie przychodzą i odchodzą. Rozumiem, jak się czujesz, czułabym się tak samo. Ale jak to Rachel powiedziała - wspomnieniami zawsze będziesz ze swoim tatą. Wspominaj te pozytywne chwile. Czasem to pomaga. Fakt faktem - zmarła osoba już nie wróci, ale w pamięci zawsze będzie obecna. | |
|
|
Dodany dnia 2011-12-29, 09:27
|
|
Nie tylko pamięcią jest ze mna ale także duchem,nie zapominaj o tym ![]() "Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2011-12-29, 09:32
|
|
No też fakt ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2012-10-02, 19:04
|
|
Pam param! A mnie odwiedziła dusza mojej sąsiadki we śnie![]() ![]() Jak post nie na temat, to proszę usunąć. " Będzie żyła tak długo, dopóki nie przestaniesz jej kochać..."
|
|
|
Przejdź do forum: |