Co sądzicie o Tytanach Wschodu?
|
|
Dodany dnia 2011-05-01, 23:39
|
|
No to zamiast Masa i Menosa i pana od mórz xD dali by np.: Kid Flasha i Jinx czy coś w tym stylu
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 11:22
|
|
Kid Flash - ok, Jinx - już nie. W kreskówce należy do przeciwników Tytanów, więc przyjęcie jej do drużyny (nawet jeśli) byłoby ryzykowne. Ja widziałbym to tak, wynocha turbo-parówki i ulizany rybo-ratowniczy pedał od dobranocek, a zamiast nich Kid Flash, Superboy i może ktoś w stylu Wonder Girl. Drużyna od razu sporo by zyskała. PS. Wiem, że niektórzy woleliby jeszcze wywalić Speedy'ego z drużyny |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 13:19
|
|
Tak i to na pierwszym miejscu ;p. Mas i Menos też tak średnio się prezentują. 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 19:20
|
|
mas i menos - niby są ciekawi ,ale jak dla mnie nie wnosza nic takiego szczególnego do tytanów wschodu | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 19:30
|
|
Ogółem to cały skład Tytanów Wschodu nie wnosi nic szczególnego do kreskówki :P | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 19:32
|
|
chodzi mi bardziej o ich grupę niz całą kreskówkę ale tutaj się zgodze ogólnie wszyscy nic szczególnego nie wnoszą |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-02, 19:36
|
|
Według mnie mogli Tytanom Wschodu poświęcić kilka odcinków więcej. W końcu to też Tytani i dowiedzielibyśmy się więcej o ich całym zespole. Jeśli zaś chodzi o komiksy.... albo daruje sobie. Większość raczej nie będzie wiedziała o co chodzi. | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-16, 10:58
|
|
Właśnie | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-16, 11:21
|
|
Ja jakoś nie lubię tytanów wschodu | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-16, 18:52
|
|
Też za nimi nie przepadam. Ich zachowanie szczerze było nieco pedalskie Ale jak już mówiłem, gdyby tylko nieco bardziej się na nich skupiono jestem pewien, że odnieśli by mały sukces | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-16, 19:16
|
|
no może i tak, ale fajnie też byłoby, gdyby dali więcej odcinków o innych tytanach np. o tej Argent i jeszcze każda oddzielna grupa tytanów mieszkała w wieży, a nie, że niektórzy mieszkają w lesie np. ta dziewczyna co ma różowe włosy i ten neandertalczyk z kością na łbie czy czymś [jeśli ona w ogóle mieszka w lesie ] | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-16, 22:23
|
|
ja popieram JinxX | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-16, 23:27
|
|
Tytani wschodu? Hmm... Szczerze, to nie przepadam za nimi. Nie ma to jak Młodzi Tytani xD I zgadzam się z JinxX.
W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca.
Młodzi Tytani <3 Robin Gwiazdka ;O ;[ Bestia Raven Cyborg 8P Zapraszam! www.pamietnik-kos...og.onet.pl www.spokojne-zyci...og.onet.pl |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-17, 01:58
|
|
Kid Flasha raczej do Tytanów Wschodu by nie dali, bo w oryginale on był częścią Młodych Tytanów
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-17, 11:42
|
|
Ja tam lubię wszystkich Tytanów - i z wschodu i z innych stron świata - i pasuje mi tak, jak jest. Nic bym nie zmieniała. Jinx i Kid Flash w Tytanach Wschodu? Nie, oni są z zupełnie innej bajki.
The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-17, 12:07
|
|
Tytani Wschodu są dziwni. Niezbyt fajne mają moce -.- | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-17, 12:13
|
|
No i dziwne też to, że u nich liderem jest dziewczyna, która jest tylko jedna i sami chłopcy | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-17, 12:25
|
|
Dobra, wygrałyście. Wiem, że są słabi i dziwni, ale oni są jakby 'podróbką' Młodych Tytanów, więc.. Mają być żałośni i tela. Przynajmniej można się z nich ponabijać. A Mas i Menos są śmieszni, bo ciągle nawijają po hiszpańsku Połączony z 17.02.2012 12:27:37: @JinxX - w HIVE Five też liderką była jedyna dziewczyna. I bynajmniej żadna z nas nie uważa jej za dziwną albo głupią (tak przypuszczam). Jinx się kłania Edytowane przez Jinx dnia 2012-02-17, 12:27 The makers of Azarath and Metrion are proud to introduce ...
ZINTHOS. New and improved Zinthos gives you exactly what you need, exactly when you need it. And because it's blue, Zinthos goes with everything. Zinthos isn't right for everyone and may cause bloating, cramping, hair loss, disturbing visions, fits of rage, and the growth of additional eyes. Children under three should not be exposed to Zinthos. Do not get Zinthos wet, and never feed it after midnight. If you experience trouble meditating, stop saying "Zinthos" and consult your ancient scrolls immediately. New blue Zinthos! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-02-17, 14:18
|
|
No wiem ale tam chyba powinien być Zwinny liderem, bo on jest trochę jak Robin, ale mniejsza o to. ja nie mówię, że ona jest dziwna czy coś tylko, ze to jest dziwne, że ona jest liderem | |
|
|
Dodany dnia 2012-02-17, 17:32
|
|
Tak widocznie planowali twórcy i tak też zrobili. Owszem, szkoda, ale jest jak jest . Najważniejsze, że nasi Młodzi Tytani są najlepsi, w końcu oni są na piedestale kreskówki | |
|
Przejdź do forum: |