Zniszcz marzenie
|
|
Dodany dnia 2010-03-15, 10:29
|
|
Ci konsultanci są zbyt kompetentni i po jednym dniu wylatują z pracy (Lav, nie zniszczyłaś mi marzenia nie poszłam do szkoły XD) Kupuję sobie czarnego kota |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-15, 10:55
|
|
Nie zniszczę tego marzenia, bo aż szkoda, a i ja mam czarną koteczkę więc rozumiem doskonale twoje marzenie Zamiast zniszczyć zmienię je odrobinę. Nie kupujesz kota, ale bierzesz ze schroniska Taka dygresja: ja swoją Tulę (kicię) wzięłam od sąsiadów, bo nie obchodzą ich własne zwierzaki, wędrują głodne po osiedlu, a poprzednie psy zamarzły na mrozie Rodzeństwa Tuleczki niestety pewnie już nie ma dlatego cieszę się, że przynajmniej ją uratowałam No dobra dość o kotach ;] Moje marzenie to umieć rysować w stylu anime ;D |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-15, 11:14
|
|
Ta.. silent dzięki za dobicie xD IceTea, nie potrafie zniszczyć tego marzenia nie wiem jak |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-15, 11:17
|
|
Tego ja ci nie zniszczę Bo lubię rysować anime (a przynajmniej coś anime-podobnego) I się wciąż uczę Pozdrów ode mnie Tulę Moje marzenie: serwis ma kilka tysięcy użytkowników, a my jesteśmy modami |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-15, 14:57
|
|
Użytkownicy robią wojne, moderatorzy nie wyrabiają i tak rozwala się cały serwis Noc zastąpiła dzień |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 00:14
|
|
Twoje marzenie to moja rzeczywistość oO, mam w sumie jeden pomysł, jak je zniszczyć: Niestety rotacja Ziemi wokół własnej Osi ustaje i na naszej półkuli nastaje nieskończony dzień. Co gorsza klimat na Ziemi ulega dramatycznym zmianom i wkrótce druga półkula skrywa się gigantycznymi lodowymi pokrywami, zaś nasza wciąż osuszana jałowieje, a następnie wzrasta aktywność wulkaniczna i wszystko zamienia się w piekło. Ostatecznie i tak wszyscy giniemy. XD (Optymistycznie nie?) Wszystkim ludziom wyrastają skrzydła! |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 08:01
|
|
które nie latają i tylko przeszkadzają mój króli jest nieśmiertelny Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 09:20
|
|
Będzie nieśmiertelny ale w niebie ^^ 1 w nocy to pora obiadowa xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 10:08
|
|
Skoro po północy jemy obiad, to w dzień śpimy. Ale jest tak jasno, ze nikt nie może usnąć, wszyscy chodzą źli i niewyspani, aż w końcu przywracamy normalną porę obiadową (czyli o 1 po południu) Umiem manipulować czasem |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 10:08
|
|
i tyyyyjesz i tyyjesz do ogromnych rozmiarów kupuje sobie różowe soczewki kontaktowe Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 10:13
|
|
Przez to nabawiasz się daltonizmu i wpadasz pod auto na skrzyżowaniu ze światłami Nie muszę zdawać matury i od razu po liceum ide na wymarzone studia |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 16:14
|
|
Ho ho co za marzenie XD chociaż myślę, że to dobry pomysł, ale jako, że zadaniem jest niszczyć marzenia to zabieram się za nie ;> A więc idziesz na studia, ale po nich obowiązkowe jest liceum i matura! ;> Moje marzenie to, żeby w tym tygodniu nie było babki od łaciny |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 16:22
|
|
zapomij ;p Bedzie na 100 % i zrobi wam taką kartówke ,że sie sie nie pozbieracie XD chce wyjechać na Floryde Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie spróbujesz.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 16:28
|
|
a florydy już nie ma... chce dostać prace Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 16:36
|
|
zabrakło posady dla ciebie ;p chce mieć niebieski pokój |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 16:39
|
|
dostajesz cały oczojebnie czerwony a błękit jest tak jasny że prawie biały
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 18:27
|
|
a marzenie? | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-16, 19:07
|
|
nuu a marzenie? | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-17, 10:21
|
|
Lav ucichła, to ja zacznę Wygrywam w Lotku |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-17, 14:38
|
|
Lokujesz pieniądze w banku na procenty, a tu okazuję się, że bank obrabowano ;] Jutro będzie słonecznie i ciepło |
|
|
Przejdź do forum: |