Pomysły na pary w świecie TT
|
|
Dodany dnia 2010-04-06, 15:46
|
|
No có? nie jest przecież (tak myśle) ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-06, 15:49
|
|
![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-10, 20:08
|
|
co ty tak z tą emotką? xD | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-12, 23:27
|
|
x.x No nie koniecznie całkiem dosłownie, ale trochę jest, po prostu tak ją nazwałem ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-27, 19:13
|
|
Yy... 2 razy sprawdzałam czy to dobry temat. Silent, a ty nie myślałeś o tym żeby wyswatać ze sobą Raven i Silenta na swoim blogu? Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-27, 21:41
|
|
![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 12:33
|
|
To by mogło być niegłupie powiem ci.
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:11
|
|
Jasne że by pasowali ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:46
|
|
Bo i wcale nie musi ;P
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:51
|
|
No nie ale nie wiem czy by sie dogadali ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:59
|
|
wszysto w jego rękach ;P
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:59
|
|
Silent ma więcej wspólnego z Raven niż myślicie, zresztą dowiecie się już w najbliższych notkach. ![]() A ogólnie to Silent jest buddystą, tzn. też nie powinien ujawniać emocji, tak jak Raven lubi książki, no i jak Raven spędził większość życia w klasztorze. Już na pierwszy rzut oka widać sporo podobieństw, więc myślę, że kwestia dogadywania się akurat przy nich nie była by problemem. W sumie pomysł zaczyna mi się podobać. Edytowane przez Silent dnia 2010-04-28, 15:46 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 16:43
|
|
A co ty sam siebie poprawiasz? o,O Haaa czyli jestem Genialna ![]() Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 17:41
|
|
XDD | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 18:37
|
|
Heheh ![]() ![]() ![]() Nom, jesteś genialna ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-01, 10:26
|
|
hmmmmmm.. jezeli chodzi o pary w TT to ja uważam tak : Robin jak najbardziej pasuje do Gwiazdki, nie mam do tego żadnych wątpliwości ![]() Raven powinna być sama, bo jej to nie pasuje żeby mieć kogoś ![]() Nie cierpie kiedy ją przypasowują do Bestii. Oni kompletnie do siebie nie pasuja ![]() ![]() jezeli o Cyborga chodzi to tez uwazam ze dobrze ze jest sam. Bestia calkiem nieźle prezentował sie z Terrą, ale niestety ta "znajomosc" nie byla zabyt dluga ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-01, 19:54
|
|
ale to zależy gdzie nie pasują. w kreskówce i owszem , ale w komiksie pasują iealnie ;P
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-01, 23:23
|
|
Lavender napisał/a: ale to zależy gdzie nie pasują. w kreskówce i owszem , ale w komiksie pasują iealnie ;P Może trochę bardziej niż w kreskówce, ale z idealnością to to nic wspólnego nie miało. Popieram Nicole. Tylko odnośnie Cyborga uważam, że są w kreskówce osoby, które do niego pasują. No a Raven to wiadomo, zawsze praktycznie była sama i tak już pewnie pozostanie. Związek z Bestia, był tylko krótkim epizodem, w jej życiu. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-08, 14:44
|
|
no dobrze,że ich nie połączyli razem w kreskówce XD bo napewno bym tego nie oglądała ;PP. xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-15, 14:33
|
|
Ale pewnie jakby byli razem Raven weselsza by była XD | |
|
Przejdź do forum: |