Pomysły na pary w świecie TT
|
|
Dodany dnia 2010-04-06, 15:46
|
|
No có? nie jest przecież (tak myśle) | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-06, 15:49
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-10, 20:08
|
|
co ty tak z tą emotką? xD | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-12, 23:27
|
|
x.x No nie koniecznie całkiem dosłownie, ale trochę jest, po prostu tak ją nazwałem Taka przenośnia.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-27, 19:13
|
|
Yy... 2 razy sprawdzałam czy to dobry temat. Silent, a ty nie myślałeś o tym żeby wyswatać ze sobą Raven i Silenta na swoim blogu? Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-27, 21:41
|
|
myślałem i to nie raz. Ale jeszcze nie wymyśliłem jak to się skończy. W sumie trochę się waham w obawie, przed reakcjami czytelników . A jak myślicie, pasowali by do siebie?
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 12:33
|
|
To by mogło być niegłupie powiem ci.
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:11
|
|
Jasne że by pasowali tylko że Silent nie jest tak mroczny i zamknięty w sobie jak Raven | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:46
|
|
Bo i wcale nie musi ;P
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:51
|
|
No nie ale nie wiem czy by sie dogadali to już od Silenta zalezy xd | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:59
|
|
wszysto w jego rękach ;P
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 14:59
|
|
Silent ma więcej wspólnego z Raven niż myślicie, zresztą dowiecie się już w najbliższych notkach. A ogólnie to Silent jest buddystą, tzn. też nie powinien ujawniać emocji, tak jak Raven lubi książki, no i jak Raven spędził większość życia w klasztorze. Już na pierwszy rzut oka widać sporo podobieństw, więc myślę, że kwestia dogadywania się akurat przy nich nie była by problemem. W sumie pomysł zaczyna mi się podobać. Edytowane przez Silent dnia 2010-04-28, 15:46 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 16:43
|
|
A co ty sam siebie poprawiasz? o,O Haaa czyli jestem Genialna Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 17:41
|
|
XDD | |
|
|
Dodany dnia 2010-04-28, 18:37
|
|
Heheh no czasem się zdarza, że muszę sam po sobie poprawiać... w sumie to nawet częściej niż po innych, to trochę jak rozdwojenie jaźni Nom, jesteś genialna |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-01, 10:26
|
|
hmmmmmm.. jezeli chodzi o pary w TT to ja uważam tak : Robin jak najbardziej pasuje do Gwiazdki, nie mam do tego żadnych wątpliwości Raven powinna być sama, bo jej to nie pasuje żeby mieć kogoś Nie cierpie kiedy ją przypasowują do Bestii. Oni kompletnie do siebie nie pasuja niektorzy tez sa za para R&R , szczerze to mi to nie przeszkadza ale mam zastrzeżenia i uwagi ze wiele bardziej Robin pasuje do Gwiazdki jezeli o Cyborga chodzi to tez uwazam ze dobrze ze jest sam. Bestia calkiem nieźle prezentował sie z Terrą, ale niestety ta "znajomosc" nie byla zabyt dluga . No wiec takie jest moje zdanie. R&G to najlepsza para w TT |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-01, 19:54
|
|
ale to zależy gdzie nie pasują. w kreskówce i owszem , ale w komiksie pasują iealnie ;P
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-01, 23:23
|
|
Lavender napisał/a: ale to zależy gdzie nie pasują. w kreskówce i owszem , ale w komiksie pasują iealnie ;P Może trochę bardziej niż w kreskówce, ale z idealnością to to nic wspólnego nie miało. Popieram Nicole. Tylko odnośnie Cyborga uważam, że są w kreskówce osoby, które do niego pasują. No a Raven to wiadomo, zawsze praktycznie była sama i tak już pewnie pozostanie. Związek z Bestia, był tylko krótkim epizodem, w jej życiu. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-08, 14:44
|
|
no dobrze,że ich nie połączyli razem w kreskówce XD bo napewno bym tego nie oglądała ;PP. xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-15, 14:33
|
|
Ale pewnie jakby byli razem Raven weselsza by była XD | |
|
Przejdź do forum: |