Zobacz temat

Wojna - czyli totalna rozwałka!
No jakoś wtedy, co tu czekałyśmy, to ty się ukrywałeś w swojej Chaszczaladnii! Bestia :P
Tak czekaliście, że jak tylko się pojawiłem od razu znikłyście Bestia :P
Nie odwracaj zwykłego zbiegu okoliczności przeciwko nam ;O
To nie zbieg okoliczności, to najzwyklejsze tchórzostwo Bestia :P
ha,kto to mówi?
Ktoś kto zawsze znajduje się na polu walki, nie tchórzy i chce walczyć Bestia :P
my też nie tchórzymy!
Właśnie widzę... Bestia :P
no widzisz,chyba ty tchórzysz!
Może mnie zaatakujesz skoro nie tchórzysz? Bestia :P
a widzisz. Moje wiewiórki już lecą na twoje wredna papugi XDD
Mnie masz zaatakować, nie moje papugi Bestia :P
dobra,dobra,nie popędzaj mnie. Założyłam na głowy twoich papug jakieś hełmy i teraz ptaki lecą na ciebie. buahahaha
... a gdy ptaki podleciały za blisko mnie wykonałem mój słynny ruch "wypierdek mamuta" polegający na pierdzeniu ogniem, przez co ptaszki fajnie się upiekły i teraz wrabiam je frajerom za 5 zeta jako kurczaki Bestia :P
I jak zwykle - zaatakuje mnie MOIMI (!) ptakami, a zaraz po tym znika. Nawet się nie przedstawi... Bestia :P Drużyna Neli to tchórze i loserzy Bestia :P
Ekhm, nie wiem czy pamiętasz, ale jeszcze jakieś dwa dni temu byłam w twojej drużynie więc cicho Bestia :P (A ja się dziwię że o ósmej rano tu nigdy nikogo nie ma...)
Ty jesteś agentem incognito co znaczy, że nie należysz w 100% do drużyny Neli, a co się z tym wiąże - nie jesteś tchórzem, zadowolona? Bestia :P
Tak Bestia :P
W takim razie w 99,9% Bestia :P
0,1% to zawsze coś! Bestia :P
No nie? Bestia :P
To atakujesz, czy znów będziemy gadać o tym jak to zwyciężysz i wszystkich będziesz nazywał loserami? Bestia :P
Przejdź do forum: