Co by było gdyby..
|
|
Dodany dnia 2013-12-21, 23:50
|
|
Porozumiewalibyśmy się gestami. Co byłoby , gdybyś odziedziczył/odziedziczyła po swojej rodzinie wielki majątek? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 10:36
|
|
Nie miałabym nic przeciwko ;D Zaczęłabym podróżować po świecie. Co by było gdyby nie wynaleźli samochodów ? Nie przejmuj się porażkami, przejmuj się szansami, które tracisz, jeśli nie spróbujesz.
|
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 10:48
|
|
Ludzie jeździliby rowerami [?] XD Co by było, gdyby przedłużyli godzinę lekcyjną do pełnej godziny zegarowej? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 14:57
|
|
Zginąłbym już w podstawówce. Co by było , gdybyś znalazła ważny dokument,który może odmienić losy świata? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 16:47
|
|
Próbowałabym go zawieść FBI Co by było, gdyby wszystkie źródła wody wyschły ?? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 20:01
|
|
"Wyschłoby" też życie. Co by było, wszystkie religie świata okazały się bujdami wpajanymi ludziom od wieków? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 20:06
|
|
Na pewno wzburzyłoby to cały świat, i zaczęto oddawać hołd Karolowi Darwinowi,za teorię,że pochodzimy od małp. Co byś zrobił/zrobiła,gdybyś miała powtarzać rok w szkole ? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 20:11
|
|
O szlag. Nie wiem. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Ale na pewno wpadłabym w silną depresję. Co by było, gdyby nie było czegoś takiego, jak wyobraźnia? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 20:12
|
|
Byłbym bez niej głupi jak but. ;> Co byłoby, gdybyś miał/miała za zadanie zabić za wszelką cenę swojego przyjaciela ? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 20:24
|
|
Ale to przeznaczenie, pranie mózgu czy szantaż zakładnika? Jeśli przeznaczenie - starałabym się je zmienić Jeśli pranie mózgu - pewnie doszłoby do tragedii Jeśli szantaż zakładnika - starałabym się uciec spod niewoli i uchronić przyjaciela, nie tracąc czegoś/kogoś, o czym/kim była mowa podczas szantażowania. UF. XD Co by było, gdybyś mógł/mogła raz w życiu zajrzeć w swoją przyszłość oddaloną o 5 lat? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 20:30
|
|
Zapewne zajrzałbym w najmniej pamiętane , a ważne dla mnie chwile . Co zrobisz,jeśli wracając ze szkoły natkniesz się na gościa rzucającego czarnymi pralkami (hahahah imagination ) . |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 20:42
|
|
Rzucę w te pralki kamieniami i dzięki temu sprawdzę, czy ich właściciel stosuje Calgon. Jeśli tak, to pralki powinny wytworzyć ochronne pole siłowe. Mówię poważnie. Co by było, gdyby z nieba spadały wymarzone rzeczy? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 21:27
|
|
Złapałbym kilka i pobiegł do domu,a za mną zapewne kilka tysięcy osób mnie goni,bo trzymam PS4 czy jakąś tam konsolę . XD Gdybyś był/była bohaterem,jakim istniejącym chciałbyś/ałabyś być ? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 21:40
|
|
Starfire oczywiście :' ) Co by było, gdyby duchy nie były już zjawiskiem tylko uważanym za brednie? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 22:36
|
|
Zapewne ludzie wpadliby w popłoch,bo boją się tego,czego nie znają . W jakim mieście w przyszłości chciałbyś/chciałabyś mieszkać,gdyby nadałaby się okazja? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 23:11
|
|
W każdym, byle nie być prześladowaną przez ludzi. Co by było, gdyby na świecie nie pozostał ci nikt bliski? (o zgrozo...) |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-22, 23:50
|
|
Byłbym samotny,dokładnie jak Bruce Wayne. Co byś zrobił/zrobiła,gdyby okazało się,że twój ślub jest odwołany bo twoja dziewczyna/chłopak ma kogoś innego ? ;d |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-23, 17:19
|
|
Hehe, to pytanie raczej nie do mnie . Ale jeśli już by się tam kiedykolwiek ten ślub wydarzył, no to ukryłabym swoje rozgotowane emocje i odeszła w spokoju do domu. Nie ma po co wszczynać kłótni i psuć nerwów . Co by było, gdyby ktoś nadużył twojego zaufania? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-23, 21:18
|
|
To pytanie też raczej nie do mnie,ja jestem raczej samotnikiem . Ale , jeśli ktoś by nadużył mojego zaufania,to boziu,och boziu chroń go . Co by było,gdyby się okazało,że jesteś nie z tej planety , i masz supermoce niczym Super man ? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-12-23, 21:34
|
|
(Witam w klubie samotników XD) Gdyby się okazało, że jestem nie z tej planety? Zadałeś ciekawe pytanie. Ja się co najmniej czuję, że jestem nie z tej planety. Gdyby to się potwierdziło czarno na białym, to byłabym najszczęśliwszym kosmitą we Wszechświecie XDDD Co by było, gdyby... ludzie byli autobotami? (Zbliża się 22:00, nie czepiać się dziwacznych pytań xD) |
|
|
Przejdź do forum: |