Wojna - czyli totalna rozwałka!
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:18
|
|
Do liczenia punktów
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:19
|
|
Jesteśmy na tyle szlachetne, że przed walką wolimy ostrzec przeciwnika przed swoją potęgą. Doceńcie to, ludzie! XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:19
|
|
ja nic nie liczę, ja jestem ze Zwinnym
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:21
|
|
-.- to ja sie wypisuje XD !! Nie ma zabawy!! Zdrajca XD! 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:23
|
|
Jak coś, to ja mogę liczyć ;d (tylko później nie zgłaszajcie pretensji )
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:25
|
|
Jaki zdrajca, Silent od początku był ze mną Nela napisał(a): -.- to ja sie wypisuje XD !! Nie ma zabawy!! Zdrajca XD! Baba z ciebie |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:40
|
|
Lepiej być babą niż dziadygą XDD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 07:34
|
|
Ale żeś Amerykę odkrył Fizycznie rzecz biorąc jestem 'babą' niestety Ale babskie to są twoje fobie, bo który normalny gość się boi......... A idźcie do diabła, nawet z Black i Meią wygramy tą wojne, chcecie faworyzować kogoś kto ma fobie nawet na widok muchy na oknie, to proszę bardzo !! 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 11:16
|
|
Jak zwykle dołączam do Neli( tylko nie mam żadnej siły zbrojnej -.-) | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 14:15
|
|
Nela, szkoda słów. Jesteś uparta jak osioł Jeśli mamy się przekonać która drużyna jest lepsza, zacznijmy walczyć. Takie teksty ja sobie odpuszczam. I tak wiem, że góra 5 minut na wojnie i leżycie z bólu | |
|
|
|
|
Ja atakować Neli nie zamierzam XDD. | |
|
|
|
|
Przecież jesteś jej złym klonem! Musisz ją zniszczyć! | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 14:17
|
|
...Albo dobrym XD. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 14:18
|
|
Jeśli jesteś dobrym klonem, to Nela będzie twoim złym klonem. Tak czy siak, musisz ją zaatakować! | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 14:19
|
|
Sam ją sobie atakuj | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 14:20
|
|
To chociaż pomóż w obmyśleniu planów lub ataków na jej HBP, ZIZ i inne dziwadła. Ja zajmę się Nelą bezpośrednio | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 15:14
|
|
HBP i ZIZ nazywasz dziwadłami?! Teraz, to się doigrałeś. Lepiej spójrz na siebie! XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 16:20
|
|
Jestem dziwny, ale nie aż tak jak się wydaje | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 18:55
|
|
No to nie gadajmy tylko zaczynajmy!! (PS. Zwinny mam nowe gołębie , które srają dwa razy mocniej i na pewno , na pewno , na pewno nienawidzą cię i koniec! PS2. Na pewno nie chcesz tej koszulki z tarczą? Finałowa decyzja , bo potem nie ma przebacz...Jak nie to radzę uważać na włosy , nos , oczy i usta XD I radzę nie otwierać budzi bo możesz się czegoś najeść...)
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 19:50
|
|
No to zaczynamy!!!!!! "WOJNA O FOBIE" - Nowy rozdział wojny Drużyna Neli: - Nela (jedyna osoba, która przeżyła po poznaniu moich fobii) - Black (szefowa wszystkich HBP i ZIZ) - Meia (dowódca gołębiego wojska wszech czasów) - Rachel (kolejna członkini przegranego zespołu) - NR (żołnierz bez żadnej siły zbrojnej) Drużyna Zwinnego: - Zwinny (świetny aktor znany w świecie kina jako MJZ, przyszły zwycięzca Wojny o fobie) - Milly (dobry lub zły klon Neli, kierujący oddziałem krukowróblów i ptasich sprzymierzeńców) - Silent (genialny treser małp rzucających odchodami) - Schatten (jeszcze nie wiadomo jaką odgrywa rolę) Punkty liczy: Black (sprawiedliwie!) Trudno było wygrać pierwszą wojnę MJZeto Nelową, ale po wszystkich tragicznych zdarzeniach jakie spotkały mnie na drodze do zwycięstwa, doszedłem do siebie, a co ważniejsze częściowo pozbyłem się niektórych fobii. Jednak wróg publiczny nr 1 Nela, dowiedziała się o moich tajemnicach i teraz jest gotowa ujawnić je całemu światu, chyba, że... WYGRAM TĄ WOJNĘ!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
Przejdź do forum: |