Wojna - czyli totalna rozwałka!
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 20:05
|
|
Nie wiem, jak wy, ale ja dołączam do drużyny, która odniesie zwycięstwo, czyli do Neli
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 20:07
|
|
Będę płakać >.< (Moje codzienne groźby XD) | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 20:25
|
|
Do drużyny Neli - nie róbcie sobie nadziej. Zmiażdżymy Was! | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 20:29
|
|
Yhy...pewnie, pewnie. Tak sobie mówcie XD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 20:31
|
|
Płacząca Milla i pełen fobii Zwinny XD. Ale ok XD. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 20:42
|
|
Schatten napisał(a): A kogo to obchodzi, Zwinny? Nikt nie pamięta, dokumenty zostały unicestwione XD PS.: Kto jako pierwszy zechce mnie w swojej drużynie (o ile ktokolwiek zechce) to... no to w niej będę XD Jesteś z nami. W porównaniu do składu z poprzedniej wojny ilość osób w mojej drużynie wzrosła już 3-krotnie |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:01
|
|
Cieszcie się póki możecie jak tylko moja armia *** tu dotrze, to wam zbledną miny XDD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:03
|
|
Zwinny, Zwinny.. jakie z ciebie biedne, nie zdające sobie sprawy z porażki , dziecko. Ty wiesz kogo my, a głównie ja z Black , mamy w drużynie ? Armię HBP , która was unicestwi jednym ruchem .. karabinów? XD Ja, Black i Meia wygramy, z taką armią - na pewno.
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:04
|
|
To rzecz oczywista, ale dajmy im te pięć minut na nacieszenie się XDD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:05
|
|
Taa... wygracie na pewno. Tak samo jak w poprzedniej wojnie, że nagle z strony Twojej drużyny " oh my słabsi jesteśmy, nie bawmy się już w to" | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:08
|
|
Ty wiesz kto to jest HBP? Zdajesz sobie sprawę? Otóż armia składająca się ze stu tysięcy H - HUNGRY B - BRYZGAJĄCYCH P - PIEROGÓW XDD 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:09
|
|
Ale to niebezpieczne! Ludzie zwiewać przed pierogami! | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:10
|
|
Nela, nie zaniżaj ich możliwości, to jest armia licząca milion XDD a poza tym mamy wciąż ZIZ - równie groźne i niebezpieczne. Oj, Zwinny, na ich widok ci gacie spadną XD |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:12
|
|
A no, faktycznie. XDDD ZIZ XD Zwinny, lepiej wiej To nasza armia a żebyś ty wiedział do czego ona nas zmuszała jeszcze jakiś czas temu XDDD Poza tym mają karabinki w ogóle i tak wygramy, o ile ty nie będziesz liczył punktów, panie wszechwiedzący. Proponuje Silent'a o ile się zgodzi, ale musi być bezstronny tym razem. 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:13
|
|
Świetnie, czyli będę miał dużo do jedzenia (czymkolwiek jest ZIZ ). A co do gaci, nie noszę ich, fanka mi nadal bokserek nie oddała! Nela, to wojna, nie ma tu żadnych ustaw kto wchodzi do mojej drużyny a kto nie |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:14
|
|
Są przeterminowane i niejadalne, więc nie rób sobie nadziei. Jeżeli zjesz choć jednego pieroga twój żołądek eksploduje XDDD Karabinki, to nie wszystko. Mają jeszcze kilka asów w rękawie |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:15
|
|
Poza tym mam w drużynie osobę wspaniałą, która dla ratowania przyjaciół nie cofnie się przed niczym, a jest nią.. - BLACK która potrafi nawet w ekstremalnych warunkach wejść na szczyt wieży Eiffla. Mam niezbite dowody XD I Meię, ze swoimi ptakami. No dalej, śpiewamy xD 'we are the champions' 'niepokonani xDD ' 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:16
|
|
Tak, wieża Eiffla, to dla mnie bułka z masłem. Nie cofnę się przed niczym. Jeaaa! XDD
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-12, 21:17
|
|
Do czego mnie proponujesz?
|
|
|
|