Ankiety
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 00:54
|
|
B. Kaptur i peleryna \m/ Jakich ludzi lubisz? A. Wesołych, rozgadanych, którzy zawsze mają coś do powiedzenia. B. Spokojnych, sympatycznych. C. Mojego pokroju. D. Wyrozumiałych, słuchających, bezinteresownych. E. W ogóle nie lubię ludzi. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 13:32
|
|
B. Spokojnych, sympatycznych. Zdecydowanie nie C. Co przydaje ci się najbardziej w życiu? A. Siła fizyczna B. Duża wiedza C. Spryt/przebiegłość D. Odwaga i upór |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 13:42
|
|
B. Duża wiedza Z czego jesteś lepszy/a? A. Z przedmiotów ścisłych B. Z przedmiotów humanistycznych |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-21, 15:47
|
|
Z obu jestem dobry, ale raczej odpowiedź A. Z przedmiotów ścisłych. Zbliża się test z przedmiotu, za którym nie specjalnie przepadasz. Jak się przygotowujesz do niego? A. Uczę się ciężko i długo przed terminem. B. Uczę się ciężko jeden lub dwa dni przed terminem. C. Uczę się na ostatnią chwilę, bo i tak pewnie zaliczę D. Wcale się nie uczę. Kiepska ocena nie robi na mnie wrażenia. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-23, 17:30
|
|
B. Uczę się ciężko jeden lub dwa dni przed terminem. Postanowiłeś/aś zrobić sobie dzień wolny od szkoły. Jak go wykorzystujesz? A. Odsypiam, rzecz jasna. B. Przygotowuję się do testu/ów, który/e mam w tygodniu. C. Spędzam aktywnie czas na dworze. D. Cały dzień poświęcam na rozrywki. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-23, 17:42
|
|
D-nawet gdybym chciała nie mogę tego zmienić Którego bestie lubisz najbardziej A.teen titans B.young justice C.teen titans go D.z komiksu Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... Nadchodzi władca, nadchodzi teraz, To koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-24, 18:25
|
|
Hmmm... z wymienionych powyżej postaci nie znam charakteru Bestii z komiksu. Myślę, że zdecyduję się na odpowiedź A (pomimo iż związek Bestia + Terra mi nie pasował). Czym się interesujesz? A. Anime lub mangą B. Rysunkiem C. Książkami lub komiksami D. Sportem E. Inne (napisz czym) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-24, 18:41
|
|
B. Rysunkiem Kiedy jestem smutny/a, słucham: A. Dołujących kawałków, ponieważ nie mam ochoty na żadne inne B. Czegoś wesołego, energicznego C. Metalu, by wyładować emocje |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-24, 18:50
|
|
B. Czegoś wesołego, energicznego Jaki jest twój ulubiony kolor: A. Zielony B. Różowy C. Czarny D. Inny (napisz jaki) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 00:34
|
|
D. Żywy Ile czasu poświęcasz na naukę A. Wcale B. Góra godzine C. 1-2h D. 2-3h E. Każdą wolna chwile Ten Klejnot czyste zło zrodziło,
On w portal się przemieni... nadchodzi Władca, nadchodzi teraz, to koniec dla tej Ziemi... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 14:19
|
|
D. D. 2-3h Ściągasz buty i zauważasz, że masz skarpetki nie do pary: A. Ale wstyd. B. Nie no, znowu!? C. To było zamierzone! |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 14:35
|
|
B. Nie no, znowu!? Podchodzi do ciebie menel z telefonem i pyta: "Czy możesz mi wybrać dom?" (z menu). Co robisz? A. Pomagam B. Przepraszam go i mówię, że mi się śpieszy C. Uciekam |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 15:26
|
|
A. Pomagam Ciemna noc. Jest bardzo późno. Ulice są puste. Wracasz do domu, a tu nagle z bramy, którą właśnie mijasz dobiegają odgłosy pijackiej awantury. Jak reagujesz? A. Udaję, że nic nie słyszę i jak najszybciej się oddalam. B. Odchodzę kawałek dalej i wzywam policję. C. Zatrzymuję się, żeby posłuchać. D. Inaczej (napisz jak). Edytowane przez Daph dnia 2015-03-25, 15:45 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 15:27
|
|
A. Udaję, że nic nie słyszę i jak najszybciej się oddalam. Zauważasz portfel leżący na drodze: A. Mój, mój, mój, mój, mój.... B. Jako uczciwy obywatel znajdę jego właściciela. C. Wezmę go sobie, ale najpierw upewnię się, czy nikt nie patrzy. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 15:35
|
|
B. Jako uczciwy obywatel znajdę jego właściciela. Wsiadasz do autobusu pierwszymi drzwiami: A. Okazuję bilet B. Okazuję bilet, jeśli kierowca jest tym w ogóle zainteresowany... C. Nie okazuję biletu |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 15:40
|
|
B. Okazuję bilet, jeśli kierowca jest tym w ogóle zainteresowany... Idziesz z kumplem/kumpelą, kiedy nagle ten/ta wywija spektakularnego orła: A. Natychmiast pomogę jej/jemu wstać. B. Pomogę, ale najpierw się zaśmieję. C. Nie pomogę. Mogła/Mógł bardziej uważać. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 15:46
|
|
B. Pomogę, ale najpierw się zaśmieję. Dostajesz dychę. Co robisz? A. Wydaję na słodycze B. Kupuję potrzebną/e rzecz/y C. Odkładam |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 15:49
|
|
C. Odkładam Czy chcesz być sławna/-y? A. Tak B. Nie C. Nie wiem |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 15:51
|
|
B. Nie Jakie słuchawki? A. Dokanałowe B. Douszne C. Nauszne |
|
|
|
Dodany dnia 2015-03-25, 15:54
|
|
B. Douszne Wieczór z przyjaciółmi. Jaki film wybieracie? A.Akcji B.Komedię C.Horror D.Inny(napisz jaki) |
|
|
Przejdź do forum: |