Zniszcz marzenie
|
|
Dodany dnia 2010-03-13, 18:23
|
|
trujący jestem najmądrzejsza na świecie Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-13, 19:07
|
|
aż z tej mądrości pęka ci głowa XD Wygrywam bilet na Antarktydę |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 09:25
|
|
Bilet okazał się zmyłką :P Szkoła okazuje się nieobowiązkowa ^^ |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 12:10
|
|
Ale za to przymusowo mamy prywatne lekcje Jadę do dżungli afrykańskiej |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 13:13
|
|
Zaraz po kilku godzinach zabija cię wąż .. Wygrywam darmową wycieczkę do Egiptu na 8 tygodni |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 13:15
|
|
a po tygodniu krokodyl odgryza ci głowe mam baldahim nad łóżkieem Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 13:16
|
|
Kiedy śpisz, spada na ciebie i cie dusi Umiem latać |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 13:26
|
|
Przychodzę z nożem i ucinam ci skrzydła ;OO xD Mam moc Raven |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 13:27
|
|
nie umisz jej używać ogień nic mi nie robi Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 13:32
|
|
Ale za to woda wżera ci się w ciało przy każdym zmoczeniu Wydaję książkę |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 15:13
|
|
Ale nikt nie chce jej kupować ;] Kupuje sobie laptopa. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 15:15
|
|
laptopa proedukacyjnego dla dzieci w wieku od 6 do 10 lat wszystko jest różowe! Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 16:46
|
|
A nie to tylko zapomniałaś zdjąć okulary Z nieba spada pizza, zamiast śniegu |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 17:11
|
|
Pizza okazuje się być trująca :D woda,ogień i ziemia są jednym wielkim żywiołem ;] |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 17:46
|
|
Na to powietrze się wścieka, że jego też nie dopuścili do paczki i na Ziemi mamy apokalipsę Nie muszę jutro iść do szkoły |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 17:57
|
|
Nie zepsuje ci tego patrze a tu nie mam wady wzroku xd Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 17:59
|
|
Masz za to wadę słuchu (Witaj w klubie, ja jestem krótkowidzem ) Zapisuje się na kurs karate |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 18:11
|
|
A ja mam astygmatyzm A kurs karate powadzi twoja babcia i mówi do ciebie4 same przesłodzone rzeczy mam same 6 Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-14, 18:42
|
|
W niemczech 6 oznaczają 1 więc... twoją szkołę przenieśli do Niemiec xD Mam szybszą neostrade xDD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-15, 01:41
|
|
To marzenie się nigdy nie spełni XD. Jeszcze żeby je dobic, to ok: Masz szybszą neostradę, ale po jednym dniu hiper prędkości cała linia się przepala i przez kolejne trzy lata nie masz neta. Mam genialne marzenie, a propos poprzedniego: Neostrada, Dialog, Polsat i inne firmy usługowe zatrudniają kompetentnych konsultantów. (Raczej się nie spełni, ale marzenie to marzenie ) |
|
|
Przejdź do forum: |