Co zrobisz, gdy...
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 19:44
|
|
Będzie wtedy na świecie dobrze i będę szczęśliwa XD Co zrobisz gdy okaże się że TT Istnieją naprawdę? (Było by extra Xd ) :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 20:03
|
|
Poleciałabym po autograf, spędziłabym z nimi chociaż jeden dzień, wzięłabym od każdego Tytana coś na pamiątkę i wybrałabym się na wycieczkę w kosmos ze Star Co zrobisz, jeśli spotkałabyś/spotkałbyś złoczyńcę z TT? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 20:58
|
|
To zależy kto to by był... Ale... chyba zrobiłabym mu zdjęcie... Co by było, gdyby szkoła nie istniałaby. - Rex!
- Hau! - Chcę pić! - Wody? - Nie, wódki! |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:15
|
|
Bym codziennie z tego powodu Imprezę robiła! Ale były by też minusy bo byśmy cioty nic nie potrafili XDD Co by było gdybym dostała propozycję napisania książki na podstawie przygód Mścicieli z mojego bloga ? oO :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:17
|
|
Czekalibyśmy na wydanie... Co by było, gdyby mnie nie było (XD) - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:17
|
|
Co by było, gdyby szkoła nie istniałaby. Chyba pomyliłaś sobie tematy . "Co by było, gdyby" to nie ten temat Ale odpowiem, co bym zrobiła. Na pewno nie potrafiłabym logicznie myśleć, czytać, pisać, poprawnie mówić etc. Jeśli nie byłoby logicznego myślenia - nie rozwijałaby się nauka i co za tym idzie - technika. Nie byłoby dobrodziejstw dzisiejszego świata. Czyli przebywałabym na powietrzu. xD Co zrobisz, gdy tuż przed lekcją polskiego zorientujesz się, że nie masz wypracowania zadanego na pracę domową? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:20
|
|
Nic, miałabym to w nosie Co zrobisz, gdy autobus ci nie przyjedzie do szkoły. - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:23
|
|
Ojoj było już tak wiele razy. Po prostu bym nauczyciela wkręciła że nie mam zszytu czy coś albo powiedziała bym po prostu że zapomniałam XD Dużo razy tak robiłam i ani jednej jedynki za to nie dostałam mój nauczyciel jest spoko Co zrobisz gdy... Ktoś podeśle ci zboczone opowiadanie? XD (Takie pomysły przez Kimiko!! Przez nią moja zboczona natura znów się odzywa XED :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:23
|
|
Nie jeżdżę autobusem do szkoły ;p Co zrobisz, gdy zgubisz 10 zł? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:25
|
|
Poszukam w najbliższej okolicy, wrócę do mamy i powiem co się stało... Co zrobisz, gdy spadnie tak dużo śniegu, że nie będziesz mogła nigdzie wychodzić? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:27
|
|
Spróbuję wyjść. Co zrobisz, gdy wypali ci się żarówka? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:31
|
|
Wymienię ją i nie pozwolę zrobić tego mojemu tacie (jak wymieniał raz żarówkę to spadł mu kosz... i po świetle w całym domu...) Co zrobisz, gdy będzie grał twój ulubiony zespół, ale bilety na koncert będą bardzo drogie. - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:31
|
|
Wymienię ją(A raczej poproszę kogoś o to XD ) Co zrobisz gdy... Ktoś podeśle ci zboczone opowiadanie? XD (Takie pomysły przez Kimiko!! Przez nią moja zboczona natura znów się odzywa XED Połączony z 28.06.2012 21:32:41: (ODP na pytanie Kimiko: NickelBack i Chad warci są każdej ceny ^.^) Edytowane przez Insanis dnia 2012-06-28, 21:32 :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:32
|
|
Jak to będzie Green Day, to w takim razie przechodzę do rękoczynów na widowni Co zrobisz, gdy braknie ci masła do kanapek? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:34
|
|
Tak, zwalaj wszystko na mnie... Odłożę te opko na później i nie przeczytam (sytuacja miała miejsce niedawno xD) Co zrobisz, gdy opowiadanie jest dobre ale stwierdzisz, że czegoś brakuje, a ty nie wiesz czego? - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:37
|
|
Będę myśleć tak długo aż głowa mi pęknie... przeanalizuję opowiadanie kilka razy... może wpadnie mi do głowy to czego zabrakło. Co zrobisz gdy nie wyrobisz z pisaniem na forum bo wszyscy prawie jednocześnie piszą?! Tak jak ja w tym momencie XD :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:38
|
|
Urządzę wyścig szczurów. Co zrobisz, gdy w tej chwili wyłączy ci się komputer? |
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:39
|
|
ZWARIUJĘ!! Co zrobisz gdy przez przypadek ktoś wyleje na twoje włosy różową farbę? XD :*
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:40
|
|
Włączę na nowo (mam ten problem w rzeczywistości) Co zrobisz, jeśli będziesz zmuszona jeść w swojej nieulubionej knajpce. - Rex!
|
|
|
Dodany dnia 2012-06-28, 21:41
|
|
Po prostu zjem, ale zamówię chyba z 5 szklanek źrodlanej wody żeby popijać ohydne jedzenie XD Co zrobisz gdy w ziemię miała by zaraz walnąć asteroida? :*
|
|
|
Przejdź do forum: |