Co polecacie?
|
|
Dodany dnia 2010-02-19, 23:46
|
|
Umieszczajcie propozycje ciekawych filmów i seriali. Ja ze swojej strony polecam poniższe tytuły: - Zaklęci w czasie (Time traveler's wife) - Most do Terabithii (Bridge to Terabithia) - Daredevil - Avatar No dobra póki co to tyle, jak sobie coś jeszcze przypomnę to dopiszę. Czekam na Wasze propozycje! |
|
|
|
Dodany dnia 2010-02-20, 11:20
|
|
Nom Avatar bardzo mi się spodobał jak w kinie obejrzałem A filmy które mogę polecić to: -Merlin -Harry Potter(tak średnio lubię) -Władca pierścieni A dla tych co lubią komedie: -13 Posterunek -Nie ma to jak statek/hotel(też średnio) -Wizards of Wawerlyplace -Psi detektyw No i jakieś tam jeszcze bo tyle oglądałem że tytułów nie pamiętam |
|
|
|
Dodany dnia 2010-02-20, 15:10
|
|
Dobre seriale jakie znam: Zagubieni (Lost), ale najlepiej oglądać bez przerw. Nieustraszony (Knight Rider) - stary serial o super aucie z Davidem Hasselhoffem. Herosi (Heroes) - całkiem wciągający, nowy serial o superbohaterach. Pewnie jeszcze coś dorzucę potem. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-02-20, 17:58
|
|
Ty... Ja też to oglądam! Widziałeś 5 sezon LOST-ów? O KR nie będę się pytać, bo już o tym gadaliśmy Z seriali to lubię jeszcze... może 4400...? Nie wiem, w sumie to tylko te 2 A z filmów: Na pewno Matrix, LOTR, i wszystkie filmy o Buddy'm (mam słabość do golden retrieverów ). O, i jeszcze Gwiezdne Wojny! Niech moc będzie z Wami! |
|
|
|
Dodany dnia 2010-02-20, 18:41
|
|
He he, widziałem, ja z serialami zawsze jestem na bieżąco. Gwiezdne Wojny w miarę lubię, ale lepiej mi pasują gry niż filmy. Matrix też fajny, Władca wiadomo obowiązkowa pozycja wręcz (choć odstrasza od niej skutecznie Orlando Bloom x.x). |
|
|
|
Dodany dnia 2010-02-20, 18:44
|
|
O właśnie a propos filmów fantasy - gorąco polecam Pierścień Nibelungów i 10 000 BC. Miałem dać coś jeszcze ale pamięć zawiodła | |
|
|
Dodany dnia 2010-02-21, 14:53
|
|
Ja uwielbiam "Gladiatora", "Ogniem i Mieczem", "Potop" ogólnie polskie historyczne są interesujące... no dobra nie kontynuuje, bo jeszcze mnie zjecie ;> A z seriali raczej niewiele mnie interesuje. | |
|
|
Dodany dnia 2010-02-22, 17:41
|
|
Titanic ;DD !! jak również.. "The day after tomorrow".. "Powódź" "Lawina" ogólem wszystko co źle się kończy i jak najwięcej jest śmierci |
|
|
|
Dodany dnia 2010-02-26, 20:14
|
|
A ja polecam jeszcze "Avatara". Tylko ostrzegam - uzależnia I genialną parodię westernów - "But Manitou". Potrafię przy niej ryczeć ze śmiechu jak przy czytaniu ZgOOna . Nigdy nie zapomnę "Wodza Szoszonów Tępej Pały" XDD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-02-26, 20:36
|
|
A właśnie, o czym jest Avatar? Mam zamiar go ściągnąć tylko niewiem czy warto ;] |
|
|
|
Dodany dnia 2010-02-27, 12:15
|
|
Ściągnąć za darmo z neta to chyba rady nie dasz A jeżeli chcesz wiedzieć o czym jest to poszukaj na wikipedii bo w kilku słowach tutaj tego nie da się opisać. Co do filmów to dla fanów westernów mogę polecić: -Dobry,zły i brzydki -Za kilka dolarów więcej -7 wspaniałych -Rio Grande -Powieście go wysoko Ogólnie to wszystkie westerny są fajne,ale najlepsze to te z Clintem Eastwoodem |
|
|
|
Dodany dnia 2010-02-27, 12:53
|
|
No nie, nie bo po co . Jakoś Doomsday ściągnęłam jak dopiero pojawił się w kinach. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-02-27, 14:48
|
|
Nela napisał/a: A właśnie, o czym jest Avatar? Mam zamiar go ściągnąć tylko niewiem czy warto ;] Warto, warto, warto, po dziesięciokroć warto! Byłam na nim w kinie 2 razy i z radością pójdę 3 (jestem małe piwo, niektórzy rekordziści chodzili i po 12 razy ). Po prostu... No, zakochałam się w tym filmie A Pandora jest taka piękna, że jak się wychodzi z kina na pole, to jakby wszystko barwy straciło. I rozwala mnie tekst "Góry Alleluja" Edytowane przez Moonlady dnia 2010-02-27, 14:49 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-02-27, 19:26
|
|
Dzięki ;D chyba się pokuszę o obejrzenie xD | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-27, 14:34
|
|
ja z seriali najbardziej lubie 90210 i Brzydule ( jeszcze nie moge o tym serialu zapomnieć ) a jesli chodzi o filmy to Step up i Avatar |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-27, 15:28
|
|
Em... co wy macie z tym Avatarem?
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-27, 16:01
|
|
Bo Avatar to całkiem fajny film
Edytowane przez Zwinny dnia 2010-03-27, 16:01 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-27, 17:27
|
|
Niewiem, nie widziałam | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-27, 19:44
|
|
Jeszcze nie pobrałaś? Jak ci się nie chce szukać to na www.zalukaj.pl możesz obejrzeć cały film.Tylko że z limitem :/ Tzn.trzeba poczekać 54 minuty, po każdych obejrzanych 72 minutach |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-27, 19:56
|
|
Nie chce mi sie oglądać, czasu brak ale jak znajde czas to postaram się obejrzeć skoro polecacie |
|
|
Przejdź do forum: |