Wypociny Racheli
|
|
Dodany dnia 2020-03-21, 21:43
|
|
Od 1 do 6 daję oczywiście najwyższą w tym przedziale notę, czyli 7. Bardzo ładne opowiadanie, mocno czuć tytaniczny, kreskówkowy klimacik | |
|
|
Dodany dnia 2020-03-21, 21:48
|
|
fajnie przeczytać jakiś fanfik po polsku no jeśli chodzi o mnie, to żadnych pomidorów nie będzie. bo mi się podobało. piękne zwieńczenie dnia urodzin Dicka chyba łatwo mnie zadowolić, wystarczy pisać cały czas o nim no w każdym razie.. trochę wgniotło mnie w fotel myślenie Robina w tym fanfiku, w sensie ta cała agresja, przeraża mnie taki Dick Grayson. ale oczywiście zawsze może liczyć na Tytanów <3 chętnie przeczytałabym coś jeszcze twojego, masz tego więcej? |
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-21, 21:56
|
|
Taki mały babol się wkradł - źrenice są zazwyczaj czarne, jego tęczówki mogły być za to błękitne Czuć było ten kreskówkowy vibe, a fragment z imprezą bez problemu mógłby się znaleźć w animacji pobijam pytanko Kibo, jest więcej? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-22, 14:14
|
|
przeczytałam to sekundę przed snem, ale odpisuje dopiero teraz, bo w sumie nie wiem czemu. nie podoba mi się, że takie krótkie. i mam teraz wieeeeelki niedosyt |
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-22, 15:20
|
|
No co ja mogę powiedzieć ponad to, co rzekła Kibo. Mało :c
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-28, 08:31
|
|
jak mogłaś skończyć w miejscu, w ktorym rozpoczyna sie akcja???
|
|
|
|
Dodany dnia 2020-03-28, 14:09
|
|
Dlatego, że to prolog i nie czułam się najlepiej | |
|
|
Dodany dnia 2020-03-28, 14:32
|
|
Dlaczego TT biją ludzi ;_;. Jestem ciekawa, co z tego dalej wyniknie.
|
|
|
Dodany dnia 2020-10-31, 20:26
|
|
Takiego zakończenia się nie spodziewałam XD Człowieku, joł! Bardzo fajnie mi się czytało - zwłaszcza ten konflikt na początku, aż poczułam te emocje - dobrze to wyszło |
|
|
|
Dodany dnia 2020-10-31, 20:35
|
|
A dziękuję, dziękuję, pierwszy raz zrobiłam masowy mord w swoim fanfiku. Zwykle nienawidzę, gdy ktoś tak robi. Dziś Halloween, zrobiłam wyjątek. Bazowalam na Psychozie i jednym amerykańskim fanfiku | |
|
|
Dodany dnia 2020-11-01, 20:15
|
|
czemu tu wiecznie tak szybko kończysz xD ale też się nie spodziewałam, myślałam, że mimo wszystko *spoiler* wszystko skończy się dobrze *spoiler* a Robin x Star <3 <3 <3 |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-01, 20:21
|
|
Bo pierwotnie miał być *spoiler* . Powiedziała ta, co pisała mega długie rozdziały na blogu xD . Nic nie poradzę, że po każdych 500 słowach mi się odechciewa
happy end *spoiler* |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-05, 11:51
|
|
Rachela2003 napisał(a): - Nie latasz od tygodnia. Zauważyłam. - Raven, proszę, to nie… - Nie oszukasz mnie jak tych idiotów - dobrze wiem, że w lataniu słońce ma rolę drugoplanową. Najważniejsza jest radość. Co się dzieje? - Pamiętasz… - Star rozjaśniła się na moment. - Jak mogłabym zapomnieć? Jesteś dla mnie ważna. Shipuję. Raven, nie, niech rzuci durnym Robinem o ścianę, Star nie zasłużyła na takie traktowanie D: O, Joker, dzień dobry. Tak się w sumie zastanawiam, czy Joker by z okazji Halloween też się przebrał za kogoś innego niż samego siebie Edit: dobra, wróciłam. Jedyne, co mam do dodania, to: za krótkie. Edytowane przez For dnia 2020-11-05, 13:11 Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-19, 22:31
|
|
Awwwww, jakie to urocze <3
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-19, 23:36
|
|
Haha, spoko. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić Tytanów takich przygnębionych. Dla mnie zawsze byli i będą raczej radosną rodziną
|
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-19, 23:40
|
|
Silent, zauważ, że większość odcinków miała miejsce latem/wiosną . Sama chciałam wypróbować, jak będą wyglądać Tytani z jesiennym bólem istnienia | |
|
|
Dodany dnia 2020-11-19, 23:41
|
|
No tego się nie spodziewałam słodko |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-07, 21:21
|
|
nie no, ten pomysł genialny mam nadzieję, że Bestyjka jeszcze wróci opowiedzieć, jak mu poszlo! jedyne do czego się przyczepie to to, że chyba nie można diagnozowac swoich idoli, noale szczegolik kiedy Robin? *spoiler*
jak go źle odwzorujesz to będę warczeć *spoiler* |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-07, 21:24
|
|
Kochana, nikt (na razie) nie ma pojęcia, że to są moi idole. Ma na to wskazywać ten fragment, gdzie wiem o nich więcej niż powinnam *spoiler*
Robinka to ja będę podrywać, wezmę na tę kozetkę na wszystkie możliwe sposoby Muhahahaha *spoiler* Edytowane przez Rachela2003 dnia 2020-12-07, 21:55 |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-07, 22:34
|
|
Dawaj więcej! Jak zawsze, musze sie przyczepic, ze nie umiem strawic czasu teraźniejszego, ale to jakis moj problem. Tak poza tym jest ciekawie i czekam, co ty tam wykombinujesz. Bo że coś się odwali, to wiadomo. No i weź bez takich "napomknięć", że ich znasz, bo tym trudniej będzie czekac na następną czesc |
|
|
Przejdź do forum: |