Oceń osobę powyżej ;)
|
|
Dodany dnia 2010-05-07, 21:44
|
|
Rzucamy po jednym skojarzeniu do osoby powyżej. Jaka jest.. co się nam z nią kojarzy.. co w niej lubimy.. czego nie lubimy.. co sugerujemy aby zmieniła w sobie.. co jest w niej podziwiane itd.. Niewiem czy to dobry temat, ale chyba znamy się dość dobrze prawie wszyscy z blogów, także taki temat do rozmów być może pozwoli trochę powiedzieć 2 osobie co o niej myślimy , albo np co chcemy żeby w sobie zmieniła itd.. (oczywiście nie chodzi mi tutaj o wytykanie wad innym, tylko o normalne, zwyczajne ,zabawne określenie lub zdanie co do osoby powyżej ) Co wy na to.? ;] Jak mówię, niewiem czy to dobry temat, bo nie chciałabym żeby kogoś mogło to obrazić czy coś w tym stylu. ale chyba spróbować można. ;] |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-08, 09:08
|
|
Ok ^ ^ a więc... lubię w tobie że zawsze masz dobry humor potrafisz rozśmieszać jak nikt inny ; ] kojarzysz mi się... no z anime xd nie mam pojęcia czemu ale tak jest xdd |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-08, 10:48
|
|
A ja w tobie lubie że masz takiego śFira-ćwira Kojarzysz mi się z... Pluszowym misiem xD I fajnie by było gdybyś stała sie taka misiowata xD
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-08, 13:11
|
|
No więc Lav, lubie cię za poczucie humoru.. czasami aż nadmierneee poczucie humoru xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-08, 22:07
|
|
lubie cię za to ze jesteś sobą i nikogo nie udajesz ;p i za poczucie humoru no i oczywiście za budyń XD | |
|
|
Dodany dnia 2010-05-10, 14:36
|
|
A ja cie lubie za to że jesteś taka urocza i używasz tylu emokitonek
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-10, 15:42
|
|
lubie cię za to ,że mówisz to co myślisz XD. ja też tak robię, także się jakoś dogadamy xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-15, 14:38
|
|
Neeelq! xd jesteś osobą z którą można pogadać o wszystkim potrafisz pocieszać rozśmieszać przyśpieszać i wszystko inne xd | |
|
|
Dodany dnia 2010-05-15, 19:01
|
|
dziękuje ;*. No wiec ty jesteś bardzo fajna, zabawna, piszesz ciekawe opowiadania na anime co mnie uzależniają xD i w ogóle jesteś super i jesteś jedną z nielicznych osób z blogów o TT, które lubię ! |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-28, 10:28
|
|
Nela jesteś osobą spontaniczną, szaloną, wesołą i trzymającą się swoich przekonań pomimo wszystkiego 'na nie' W rozmowach z Tobą można wyczuć energię, która Cię rozpiera | |
|
|
Dodany dnia 2010-05-28, 19:00
|
|
xDDD?? z tego co po rozmowach sądze, to jesteś osobą bardzo miłą, koleżeńską i chętną do pomocy masz ciekawe zainteresowania, chociaż co do koni to masakra, niewiem jak można konie lubić XD ogólnie, mam o tobie bardzo dobre zdanie |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-28, 19:20
|
|
A ja myślę, o naszej Neli... Cóż, jest ponura, lubi magię, demony (ohyda, kobieto, serio! Uee!) i czasami wpada w deprehę. Ale potrafi też zaszaleć i powygłupiać się. Świetnie pisze, tylko myśli, ze jest inaczej. I ma ostry języczek |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-28, 19:31
|
|
łehehe xd x) Moonie jest osobą tajemniczą , ale potrafi postawić na swoim. Jest miła, wesoła, pokręcona fajnie rysuje (kiedyś mi swoj rysunek przesłałaś na gg ^ ^ ) xD. Panna Moonie jest także świetna w pisaniu ciekawych opowiadań i ma ładny szablon bloga |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-28, 19:36
|
|
(O tak jeszcze to pamiętam ) Ładny szablon bloga to się niedługo zmieni - patrz sam blog. A do Neli dodam jeszcze, że byłoby super, gdyby czasami nie wczuwała się tak w Rae (notki typu "odchodzę". Bo już nie mam zamiaru znowu chwytać za bramy piekła (Ciekawe, czy jeszcze pamiętasz tego koma ) |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-28, 19:38
|
|
pamietam, pamietam aj tam, narazie nie odchodze a wlasciwie to i odchodzę bo za 4 dni wyjeżdżam ;(( OOO :<!!! masakra -.- A co do ciebie to jeszcze fajnie komentujesz na t-t-zgoon xD można się uśmiać z twoich komów xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-28, 19:41
|
|
Merci *kłania się* i nawzajem, bo jak żeśmy się dawniej obdarowywały komami... Oj, dawne dzieje. Skoro wyjeżdżasz, to miłej podróży - tak na zaś. Tylko wróć szybko. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-28, 19:45
|
|
Oj tam, dawne dzieje ja dalej wpadam na twój blog i czytam ;D wrócę 1 lipca xD. wiec prędko nowej notki nie będzie :I |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-28, 19:48
|
|
Spoko. Mam czas I dziękuje za wpadanie. Tylko tam nie wpadnij na zawsze Wychodzić czasem trzeba!
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-28, 19:49
|
|
no wiesz, twój blog działa jak studnia XD jak sie wejdzie to nie da się wyjśc xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-05-28, 19:52
|
|
O nie! Zrobiłam pułapkę!! Muszę ją zakopać *bierze łopatę i idzie po swój blog*
|
|
|
Przejdź do forum: |