Pokaż mi swój pulpit...
|
|
Dodany dnia 2010-03-22, 19:32
|
|
...a reszta go surowo oceni ^.^ robimy screen pulpitu, wrzucamy na imageshacka i dajemy tu Edytowane przez Silent dnia 2010-03-23, 23:07 Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-23, 23:09
|
|
Może nie za ciekawy, ale za to estetyczny i praktyczny: http://img257.ima...383154.jpg To jest z mojego laptopa, przy okazji wrzucę jeszcze ze stacjonarnego. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 14:37
|
|
Masz Viste ? | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 14:41
|
|
Windows 7, Vista to już przeżytek
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 14:43
|
|
Właśnie, o ile się orientuje to jest najnowsza Vista, | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 14:47
|
|
No to się źle orientujesz , Windows 7 jest najnowszy i o niebo lepszy od Visty.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 14:48
|
|
7 ? a czym to się różni ? | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 14:50
|
|
Trochę unowocześnień jeśli chodzi o obsługę pulpitu. Jest szybszy, bezpieczniejszy, nie ma błędów (porównując do Visty). W sumie to jest Vista tylko mocno ulepszona. Nie jet też taki wnerwiający jak Vista.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 14:53
|
|
Zadam następne pytanie XD : czym ta Vista cię denerwuje ? XD | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 15:01
|
|
Nie tyle mnie, co po prostu jest nie dopracowanym systemem, który ma sporo wad: - za dużo miejsca na dysku zabiera, - ma za duże jak na system wymagania sprzętowe, - problemy z niektórymi sterownikami, - błędy krytyczne w grach i aplikacjach. Dla normalnego użytkownika, rzadko zauważalne. Jeśli masz Vistę, to nie przejmuj się i używaj dalej. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 15:07
|
|
U mnie w szkole są same Visty XDD i im to nie przeszkadza O_o | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 15:08
|
|
Bo szkoła pewnie te Visty od Microsoftu za darmo dostała, to co im by miało przeszkadzać
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 15:28
|
|
ja nadal mam XP o.O a na lapku mam Vis(ś)te. pozatym 7 to plagiat systemów Mac. W każdym razie ja tak sądze. A tu mój $ł!t pulpit ^.^ http://img696.ima...een1op.jpg Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 15:32
|
|
Źle sądzisz, jeśli masz na myśli ten pasek na dole z ikonami, to ja go sobie sam zrobiłem A propos Twojego, to całkiem ładny i podoba mi się, że masz porządek. Za to jest kilka ikonek, które możesz wywalić np.: instalka od jre już Ci raczej się nie przyda, instalka od aviry też nie (aha i dobry wybór, avira jest dobrym antywirusem, polecam też AVG). A odnośnie pasku startu, to pasek języka też jest zbędny. Poza tym bardzo czysto schludnie i profesjonalnie Edytowane przez Silent dnia 2010-03-24, 15:37 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 15:55
|
|
nienawidze bałaganu xD a instalki są mi potrzebne. Tylko nie wiem co na moim pulpicie robi IMVU... hym...
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 15:56
|
|
Do czego Ci są potrzebne? oO
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-24, 16:05
|
|
długa historia ;P
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-25, 18:41
|
|
Z moim pulpitem jest tak, że wrzucam na niego wszystko, co chcę mieć pod ręką, więc na ogół jest zawalony mnóstwem śmieci. A takie pokazanie go innym jest okazją do zrobienia porządków (a co!) Tadam! http://img232.ima...ulpitv.jpg Posprzątany Z tapetką wykonaną przeze mnie z pół (?) roku temu |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-25, 19:27
|
|
masz talent do tapet ;P i tak fajnie zielono pasuje do siebie xD i widze jakiesik rysuneczki
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-25, 22:53
|
|
Tapeta fajna, dopasowana do reszty. Tylko ten brzydki XP razi w oczy, ale co poradzić. Ogólnie, dla osób, którym nie podoba się wygląd Win XP polecam zassać jeden pakiecik stąd: http://www.crysta...ack/en.htm
|
|
|
Przejdź do forum: |