[WAŻNE] Prace nad serwisem :)
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:13
|
|
Ponieważ czeka nas poważna przebudowa, chciałbym żeby każdy napisał, co chciałby widzieć na nowej wersji serwisu. Na pewno znikną artykuły, które przekażemy heroesmovies i tam będą one prowadzone, po to, żeby niepotrzebnie nie zajmowały czasu nam. Co do reszty chciałbym, żebyście sami decydowali. Edytowane przez Silent dnia 2013-01-16, 20:16 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:16
|
|
Zabierasz artykuły? To co ja będę miała do roboty? (pomińmy mój dzisiejszy wampiryzm...) Jestem za działem wideo. Nie po to go cały czas czymś zapycham, żeby to sobie teraz poszło w cholerę xD Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:17
|
|
Tak też myślę, że to konieczna rzecz. Można powiedzieć, że już jest na liście.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:19
|
|
Można wywalić "Download". Według mnie nie jest tam zbyt potrzebne. Forum musi przejść, bez dwóch zdań. Gry można w ostateczności sobie odpuścić, ale co z TITANimals? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:20
|
|
No właśnie co? Po kilku pierwszych dniach nikt już praktycznie w to nie grał .
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:22
|
|
No brawo xD. Czyli zwierzaczki niech idą do śmieci. Tymczasowo, na razie nie są potrzebne. No dobra, a kolroki, punkciki i inne dupereliki związane z dopłatami? Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:23
|
|
A z forum to jest trochę kiepska sprawa. Myślę, że będzie nowe forum, a do starego będzie można zajrzeć, ale już nie będzie można pisać, może być? Połączony z 16.12.2012 16:23:52: Dopłaty idą do piachu, bo się w ogóle nie przyjęły. Więc te bzdury póki co też. Połączony z 16.12.2012 16:26:26: BTW Zrobię zaraz sondę jeszcze raz kto ma jakie komórki. Trzeba zebrać info, bo planuję od razu zrobić aplikacje do łatwego przeglądania serwisu itp. Edytowane przez Silent dnia 2012-12-16, 16:26 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:27
|
|
Userbary i lista zadań? Co z nimi?
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:33
|
|
@zagubiona - chodzi o to, żeby go odchudzić z czego się tylko da i wprowadzić nowsze technologie, mniej podatne na słabe serwery, boty i inne świństwa czające się w internecie . Głównie chodzi o odświeżenie wszystkiego, bo serwis bazuje na przestarzałej technologii. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:39
|
|
Moim zdaniem zdecydowanie powinny zostać: Dział wideo Shoutbox Archiwum forum Ankiety I jeśli strona ma być odchudzoną niezależną od strony HM wersją, to myślę, że chociaż jakiś minisystem newsów także byłby mile widziany. Można pomyśleć jeszcze co z: grami, działem download i katalogiem stron. Do wywalenia natomiast myślę, że idzie całe premium i niestety TITANimals. Za małe zainteresowanie jest żeby się tym zajmować. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:45
|
|
Też mi się tak wydaje. Póki co na liście zostaje: - nowy shout, - archiwum, - ankiety, - wideo, - gry, - newsy, - blogi, - nowy katalog stron i powiadomienia o notkach, - nowe forum. Czekamy na kolejne wypowiedzi. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:49
|
|
A avatary, podpis etc. zostają?
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 16:50
|
|
Będzie pewnie trzeba sobie wprowadzić jeszcze raz, ale będą.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 21:06
|
|
Ja jestem za zostawieniem działu wideo, chodzi mi o te wszystkie łatwo dostępne odcinki TT, bo teraz coraz trudniej je znaleźć wszystkie dostępne w internecie. A co zwierzaczków to się zgadzam z Wami. |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-16, 21:09
|
|
Wideo zostaje na 100% i napewno będzie w nowej wersji rozbudowane bardziej.
|
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-19, 00:44
|
|
Myślę, że zrezygnować można z wszystkich pobocznych treści tj. lista użytkowników, skład redakcji, instrukcji dodawania notek, wyświetlania serwisu (skoro i tak będzie wszystko na nowej technologii to stary artykuł chyba nie pomoże w przypadku błędów) i ewentualnie zostawić dział kontakt z którego można będzie takiego typu informacje uzyskać. System dodawania notek (notek! nie blogów i powiadamiania) raczej też idzie do kosza. Listę zadań można sobie podarować, jakaś reklama nie wiem czy będzie potrzebna. Połączony z 19.12.2012 00:52:47: I oczywiście liczę na opcję kalendarza Edytowane przez Zwinny dnia 2012-12-19, 00:52 |
|
|
|
Dodany dnia 2012-12-22, 14:52
|
|
Powiadomienia i katalog zostają. Stary system notek wylatuje, więc kto tam pisał, niech najlepiej sobie skopiuje to co tam jest. Połączony z 06.01.2013 18:50:41: Mały update, czyli co do tej pory się zmieniło: - usunięto redakcję, - usunięto titanimals i dział premium, - usunięto kolorowe nicki, - usunięto dział notki i opowiadania, + napisane pierwsze funkcje dla aplikacji mobilnych, + stworzono aplikację dla Androida (postęp prac: 20%). Co dalej: - do dokończenia aplikacja dla Androida, - nowy shoutbox, - aplikacja JS dla telefonów i tabletów z innymi systemami, - dynamiczne komentarze, oceny i ankiety, - nowy system wideo, - nowy system gier, - zlikwidowanie działu artykuły (treści przeniesione na HM), - zlikwidowanie listy zadań, - nowy katalog stron, - nowy system powiadomień o notkach, - nowy panel blogów, - przywrócenie systemu blogów. Jak coś nowego będzie, dam znać. Wstępnie zostajemy przy tym co jest, plus powyższe zmiany, a jak się okaże za kilka miesięcy, że nowy silnik jest do kitu, napiszę nowy sam. Chyba wszyscy się będą cieszyć ze zmian, tym bardziej że wszystko to co najważniejsze zostanie i będzie ewentualnie poprawione. Jak skończę prace nad tym wszystkim zrobię dla Was nową wersję Titanimals, zupełnie darmową, na przeglądarki i androida (nie będzie działać na Apple jedynie). UWAGA! Dział notki i opowiadania został zlikwidowany, opublikowane opowiadania znajdują się na forum, a jeśli ktoś chce odzyskać szkic, którego nie opublikował musi się skontaktować ze mną na PW. Blogi za jakiś czas wrócą, jednak chwilowo jeszcze będą niedostępne, przepraszam za utrudnienia :/. Edytowane przez Silent dnia 2013-01-06, 19:50 |
|
|
|
Dodany dnia 2013-01-11, 18:18
|
|
Poproszę o dodanie kalendarza do listy Bez tego się nie obejdzie, chyba, że mamy zamiar przegapić wszystkie premiery. Tak sobie myślę co z galerią, bo patrząc na ilość wyświetleń praktycznie korzysta z tego naprawdę znikoma ilość osób. |
|
|
|
Dodany dnia 2013-01-11, 20:11
|
|
ja bym zostawiła galerię, mi się podoba, ale jak tam wolicie xDD. Ja mam pytanie, tak ogólnie, co do systemu blogów: to będzie działać jeszcze? |
|
|
|
Dodany dnia 2013-01-11, 20:14
|
|
Silent napisał(a): Blogi za jakiś czas wrócą, jednak chwilowo jeszcze będą niedostępne, przepraszam za utrudnienia :/. Po tym co napisał Silent spodziewam się, że tak |
|
|
Przejdź do forum: |