Pomysły na pary w świecie TT
|
|
Dodany dnia 2010-03-10, 19:13
|
|
Podsuwajcie pomysły na pary, nawet te najbardziej szalone. Nie tylko wśród bohaterów kreskówki i komiksu, ale też postaci z waszych blogów. Mile widziane uzasadnienie. Ostatnio wymyśliłam pare BB i Raven. a uzasadnienie skrobne potem bo wyleciało mi ze łba dlaczego oni tak do siebie pasują. a może ktoś z was by coś dodał na ten temat? Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 06:38
|
|
R&R xD Wiem,że tylko ja jestem tego zdania, bo wszyscy sie zabujali w parze Robin i Gwiazdka , a ja właśnie staram się im zepsuć to marzenie xD Nienawidze pary Robin i Gwiazdka, a o BB i Raven to ju ż nie mówię xD. Jak już to Bestia powinien być z Terrą, bo Raven jest jego przeciwieństwem, co właśnie jest odpychające . xD |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 14:00
|
|
Nela, ja jestem po twojej stronie xD Raven i Robin pasują do siebie Gwiazdka tak nie za bardzo do Robina pasuje ale w końcu każdy ma swoje zdanie | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 14:52
|
|
Wiem,że tylko ja jestem tego zdania, bo wszyscy sie zabujali w parze Robin i Gwiazdka Nie wszyscy, ale na szczęście i tak spór nie ma sensu, bo wiadomo jak to się skończy . Robin i Gwiazdka mają dziecko, a Raven zostaje do końca singlem. No i zdecydowanie Robin i Raven do siebie nie pasują. Fakt oboje są dojrzali w porównaniu do reszty Tytanów, ale to za mało. Poza tym Grayson ma w sobie trochę z playboya, tak jak Bruce Wayne i raczej Raven nie jest w jego typie. No a żeby jeszcze lepiej uzasadnić, możecie przeczytać pierwszy i drugi numer komiksu (lub streszczenia) i dowiedzieć się, że pierwszym wrażeniem jakie Raven zrobiła na Robinie, nie za bardzo zaskarbiła sobie jego sympatię. Ostatnio wymyśliłam pare BB i Raven. No i tu Cię zawiodę , w komiksie już o tym też pomyśleli i nawet przez jakiś czas Raven i BB byli razem, ale ostatecznie im nie wyszło. W sumie nadal nie wiadomo, czy kiedyś się nie zejdą, ale mało prawdopodobne. PS: Świetny temat, tego tu brakowało Edytowane przez Silent dnia 2010-03-11, 14:57 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:07
|
|
Ha! choć jedna Milla mnie popiera XD. Mogą sobie mieć nawet 20 dzieci i tak mnie to nie przekonuje ;P. No ale , każdy ma inne zdanie i nie trzeba wyciągać "prawdy" z komiksów lub niewiadomo czego... ;p |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:10
|
|
Ja tylko informuję, że taki pairing może istnieć już tylko w sferze fanartów. | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:12
|
|
Przyznam że początkowo tez byłem za parą Raven i Robina ,ale po kilku odcinkach jakie obejrzałem zdecydowałem że Star o wiele bardziej do niego pasuje
Edytowane przez Silent dnia 2010-03-11, 15:14 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:29
|
|
O kurcze, szczuje się zaszczycona XD O właśnie, wiem że R & BB byli parą w komiksie. to tylko utwierdza mnie w przekonaniu że przeciwieństwa się przyciągają. Niby Raven jest taka chmurna i w ogóle, ale jednak ma jakie takie poczucie humoru. bestia potrafi być odpowiedzialny. Kreskówka tylko jakby zatarła podobieństwa między nimi. Edytowane przez Silent dnia 2010-03-11, 15:41 Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
Nie chciała wiele, ona jedynie chciała mieć wszystko. Chciała spokojnego życia, w którym bez przerwy będzie się coś działo. |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:32
|
|
B-Boya jako odpowiedzialnego to w kreskówce trudno zobaczyć ale nieraz były takie momenty.A co do Raven sądzę że zbytniego poczucia humoru nie ma | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:37
|
|
Nikt nie powiedział że nie ma. Zauważ że ona MUSI kontrolować swoje emocje żeby czegoś nie rozwalić. Wyobraź sobie taki napad śmiechu w jej wykonaniu i jego konsekwencje dla okolicznych sprzętów.
Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 15:45
|
|
Lavender napisał/a Nikt nie powiedział że nie ma. Zauważ że ona MUSI kontrolować swoje emocje żeby czegoś nie rozwalić. Wyobraź sobie taki napad śmiechu w jej wykonaniu i jego konsekwencje dla okolicznych sprzętów. Dobra uwaga. Ale przypomnę, że mimo tego, że byli w komiksie parą, to na krótko i chyba byli najbardziej nie zgranym i słabym związkiem ze wszystkich. Oni pasowali tam do siebie raczej z innych względów. Zarówno bestia jak i Raven mają mroczną przeszłość, w kreskówce o Bestii niewiele wiadomo tak na prawdę. Edytowane przez Silent dnia 2010-03-11, 15:45 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:00
|
|
Ja łączę Robina ze Star. Ewidentnie nie ma się tu co zastanawiać. Karate Kidowi przyda się ktoś, kto potrafi rozładować atmosferę A co do Raven... Jak dla mnie była, jest i będzie singielką. Nie wyobrażam sobie człowieka, który by do niej pasował. Luzak (typu B będzie ją denerwował, a w związku z jakimś Emo "w jej typie" będą się wzajemnie nakręcali. Zresztą dla jej partnera mogłaby być niebezpieczna. Wiecie, podczas gwałtownych uczuć może stracić kontrole nad mocą...
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:02
|
|
W pełni popieram. Jeśli miał by ktoś z nią być, to wyłącznie ktoś potężny, na tyle, żeby potrafił poskromić jej moce i za razem empatyczny, by móc do niej dotrzeć. | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:07
|
|
Ktoś baardzo empatyczny Ale pytanie: czy tacy ludzie są jeszcze na świecie?
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:08
|
|
Jak Malchior? Albo Azar? Chociaż Malchior to tak niezazbytnio bo to kawał h&#a. Azar... to by było do głębszego przemyślenia. Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:11
|
|
oO Azar to kobieta . Nie, może lepiej zostawmy ten kierunek. Myślałem raczej o kimś nowym, bo w końcu droga nadal jest otwarta.
Edytowane przez Silent dnia 2010-03-17, 01:25 |
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:16
|
|
Trzeba by stworzyć takiego hym... Maxa, który byłby sobie wybitnie inteligentny zdolny znał się na telekinezie, telepatii...
Edytowane przez Silent dnia 2010-03-11, 16:17 Bo wiesz, ona nie chciała podbijać świata, chciała by ktoś podbił go dla niej, owinął w wielką czerwoną kokardę i dał jej w prezencie.
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:18
|
|
Właśnie myślę, że nie koniecznie. Uważam, że do niej pasował by raczej wojownik, przy którym uwydatniła by się jej kobieca strona. | |
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:18
|
|
I umiałby odgadywać uczucia innych ludzi i docierać do ich umysłów...
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-03-11, 16:20
|
|
To się nazywa manipulator albo ze znanych postaci - Jasper Cullen XD | |
|
Przejdź do forum: |