Kto pasuje do Speedy'ego?
|
|
Dodany dnia 2011-06-04, 00:23
|
|
Tak z czystej ciekawości. Śmiało dawajcie tutaj wszystkie pary (nie tylko z postaciami z TT) jakie wpadną Wam do głowy, ale proszę niech będą w miarę normalne i uzasadnione | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-04, 08:06
|
|
Artemis, i już Mają podobny charakter xD | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-04, 08:22
|
|
o, zgadzam się. w ogóle ta sama broń - strzały ;d | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-04, 11:00
|
|
Nie wiem czy ktoś może pasować do speedy'ego...Jak już to zgadzam się z odpowiedziami powyżej...
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-04, 11:19
|
|
Szczerze mówiąc nawet ją lubiłem z początku, ale coś sprawiło, że jej nie znoszę (i już nawet wiem co ). | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-04, 12:50
|
|
Artemis! Zgadzam się z Milly: ) Świetnie-no może nie aż tak- by do niego pasowała. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-04, 21:25
|
|
Ja w każdym razie nie uważam żeby do siebie pasowali. Od dawna znane legendarne zdanie "Artemis jest za babska" W niektórych momentach wydaje mi się zbytnią babą, zresztą sam jej wygląd jest babski. PS. Wiem, że mam jakąś babofobię na jej temat więc nie bierzcie tego posta całkiem na serio. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-05, 09:10
|
|
babofobia xD nowy rodzaj strachu xD | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-05, 09:27
|
|
hahahaha ;d Ja tam nie sądzę żeby była zbyt babska. Ciesz się że kokardek do włosów nie nosi, i nie lubi różowego XD. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-05, 10:59
|
|
Do Zwinnego pasuje Jinx | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-06, 16:43
|
|
Moim zdaniem żadna z postaci, które mieliśmy okazję poznać bliżej lub cokolwiek lepiej niż na kilka(naście?) scen w pojedynczych odcinkach. ot, o nim samym także było za mało by wydać jakąś opinię, więc.. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-06, 19:44
|
|
Kometa
"Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-06, 19:53
|
|
Artemis na 100%, już to mówilam dawno, jak padło legendarne zdanie 'Artemis jest za babska' A co do fobii Zwinny, to masz fobię, ale inną i doskonale wiadomo jaką
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-06, 19:57
|
|
Michał Szpak z x factora
"Człowieka mozna zniszczyć ale nie pokonać" E. Hemingway
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-06, 20:16
|
|
To było żenujące. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-06, 20:52
|
|
Mihau Szpak z X Factora Tak na serio - Speedy, Zwinny, wydaje mi się być zbyt indywidualną postacią, by dał się wbić pod pantofla |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-06, 21:27
|
|
Nela napisał(a): Artemis na 100%, już to mówilam dawno, jak padło legendarne zdanie 'Artemis jest za babska' A co do fobii Zwinny, to masz fobię, ale inną i doskonale wiadomo jaką Z tą fobią to wiesz Ale bez przesady, już niedługo się doczekasz. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-08, 14:08
|
|
Taaaaaaa Artemis przynajmniej nie ma fobii 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-08, 18:47
|
|
Nela napisał(a): Taaaaaaa Artemis przynajmniej nie ma fobii Myśl co chcesz, ale jak mnie będziesz przepraszać żeby nie było Lewel@ napisał(a): Moim zdaniem żadna z postaci, które mieliśmy okazję poznać bliżej lub cokolwiek lepiej niż na kilka(naście?) scen w pojedynczych odcinkach. ot, o nim samym także było za mało by wydać jakąś opinię, więc.. No tak, ale w TT pojawił się już kilka razy. Zresztą Speedy występował już w innych kreskówkach: YJ (chyba w każdym odcinku), JLU, Batman: TBATB itd. Chodzi tutaj bardziej o pierwsze wrażenie jakie wywarł na was Speedy i z kim byście go w związku z tym dopasowali. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-09, 16:30
|
|
Hmm.... Wonder Girl? | |
|
Przejdź do forum: |