Pary z Tytanami poza kreskówką
|
|
Dodany dnia 2011-04-09, 19:04
|
|
Czyli pary Młodych Tytanów razem z innymi Tytanami lub bohaterami którzy nie zostali ukazani w kreskówce. | |
|
|
Dodany dnia 2011-04-22, 10:06
|
|
Zwinny i Ivy xDDD Chciałeś to masz Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 12:43
|
|
Ależ genialna para | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 13:13
|
|
Zwinny i Artemis, zdecydowanie.
'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 13:22
|
|
Nie lubię tej baby, wiadomo dlaczego: "jest za babska" | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 13:23
|
|
Nie jest babska . Babska to jest Gwiazdka. Ciekawa też jestem nie mało pary Zwinny&Gwiazdka. 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
http://raven-mlod...g.onet.pl/ . ______________________________ "You say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you And you think there's not enough love And no one to give it to And you're sure you've hurt for so long You've got nothing left to lose So you say you're not gonna fight 'Cause no one wanna fight for you." |
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 13:25
|
|
Co tak dziwnie mi Szybkiego przypisujesz do bab? | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 13:28
|
|
A, co , wolisz facetów? Skoro 'baba' jest dla ciebie 'za babska' to nie rozumiem . Ale Zwinny pasuje do Artemis i koniec kropka . 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 13:30
|
|
Nie, nie jestem homo Po prostu Artemis sprawia mi wrażenie takiej no... babskiej baby Nie wiem jak to określić. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 13:31
|
|
To chyba dobrze,że jest babska, skoro jest babą to musi być babska . 'Przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje'.
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 13:33
|
|
Dobra, niech Ci będzie że masz rację | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 13:47
|
|
Jak dla mnie ona jest dziwna i mało przyjemna. Nie lubię takich postaci. Jeśli chodzi o YJ to zdecydowanie sympatyczniejsza jest Miss Martian.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 15:30
|
|
Ja mimo wszystko ją lubię : > No, ale raczej dobrze to by wyglądało - Zwinny&Artemis xD | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 15:38
|
|
Oo Czemu piszecie Zwinny zamiast Szybki? Zwinny to moja ksywa! | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 15:47
|
|
Bo jest lepiej | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 15:51
|
|
To piszcie Speedy A co do tej pary... Kompletnie ich ze sobą nie widzę. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 15:52
|
|
Dlaczego? Oboje są czasem złośliwi i mają własny punkt widzenia | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 15:54
|
|
Ty chyba mylisz Speedy'ego ze mną Jeśli chodzi o Red Arrowa z Young Justice, to on nie jest złośliwy tylko buntowniczy a pewne rzeczy były dla niego niedopuszczalne. Nie podobało mu się też to, że Artemis nie chciała podać swojej prawdziwej tożsamości. Stąd ten mały konflikt między nimi. A o niej to niewiele powiem. Babska i tyle Nie no, jest trochę skryta. Też nie rozumiem co takiego było w jej tożsamości co spowodowało nawet puszczenie Cheshire wolną. A do reszty mam podobne zdanie jak Silent. | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 15:57
|
|
Nikogo nie mylę, jest złośliwy i już a Artemis nie może być zbyt babska xD! Tym bardziej, że zna sztuki walki, a nie zajmuje się przytulaniem Robina i wygłaszania kazań pt. "My jesteśmy przyjaciółmi!" | |
|
|
Dodany dnia 2011-05-21, 15:58
|
|
Dobra, ale brzydszą mogli ją zrobić | |
|
Przejdź do forum: |