S03E04 - Blackfire
|
|
Dodany dnia 2021-08-19, 09:04
|
|
Już dziś odbędzie się premiera 4 odcinka 3 sezonu pt Blackfire. Jak zwykle przypominam o oznaczaniu spoilerów *spoiler* . Linki pojawią się tak szybko, jak to tylko będzie możliwe. Miłego seansu!
a jeśli ktoś nie chce się bawić w takie oznaczanie, zapraszam na serwer na discordzie, gdzie Titans dostali swój własny kanał *spoiler* Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2021-08-19, 15:54
|
|
https://www.hdwat...isode-4-41
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2021-08-21, 21:01
|
|
Kurcze, nie wiem co się dzieje na Discordzie ale wydaje mi się, że to skutecznie zabija aktywność na serwisie. Jest sens całą aktywność przenosić na zamknięty kanał? Mam wrażenie, że nawet nie ma do kogo pisać niestety. | |
|
|
Dodany dnia 2021-08-22, 02:15
|
|
Zwinny, może czas najwyższy się dowiedzieć Co do odcinka, Czekałam na trochę DickKory, może jeszcze dostanę. Jestem zakochana w grze aktorskiej Anny Diop ❤️. *spoiler*
Uważam, że Blackfire gra na sumieniu i emocjach siostry, żeby zbadać teren i potem zaatakować. Nie wierzę, że ta pewna siebie pod koniec drugiego sezonu kobieta dała się złapać jakiemuś wariatowi. Szkoda, że Kory dała się wpędzić w poczucie winy, przecież to nie ona jest winna temu, co się działo, gdy były małe. Mimo wszystko widać u niej troskę o siostrę (łagodny ton, uratowanie), co jest niepojęte. Mój Nightwing dostał lanie od Jasona, teraz cała policja w Gotham będzie na niego polować, bo uwolnił przestępcę i pozwolił mu zbiec. Czekamy na Rach i Donnę! *spoiler* |
|
|
|
Dodany dnia 2021-08-24, 19:13
|
|
Może mi ktoś zdradzić, gdzie można obejrzeć trzeci sezon z polskim lektorem, albo chociaż z napisami? | |
|
|
Dodany dnia 2021-08-24, 19:57
|
|
@TrueRobin, sezon 3 dopiero na bieżąco wychodzi, więc napisów polskich do odcinków jeszcze nie ma. Podejrzewam, że będą dostępne dopiero jak HBO Max dotrze do Polski w przyszłym roku.
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
Przejdź do forum: |