Wypociny Racheli
|
|
Dodany dnia 2020-12-25, 10:20
|
|
Zastanawiam się, czy to na pewno magia czy raczej sen spowodowany wonią pierniczków ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2021-05-12, 09:57
|
|
Miałam przeczytać wczoraj, ale mi totalnie wypadło z głowy... Co za skleroza xD Nie jest okropnie napisane. Mam nawet wrażenie, że jest w jakiś sposób lepiej, niż poprzednia część, ale nie umiem zdefiniować, co konkretnie. Może chodzi o autentyczne przeżycia? Szkoda tylko, że takie wydarzenie spowodowało to natchnienie do pisania. Wprowadzenie wyszło takie swobodne, jest jak najbardziej okej. Raven <3<3<3 Tu nie trzeba dodawać nic więcej xD "Awwwww" - totalnie Twoja reakcja na każdy obrazek RobStar xDDD "Może za trzy dni będę w stanie z nią porozmawiać i ustalić, co dalej robimy. " - to brzmi jak oczywiste ogłoszenie rychłej kontynuacji (na co liczę, nie ukrywam tego xD) Ogólnie wyszło fajnie. Podobają mi się te "specjalistyczne" wstawki i sposób prowadzenia dialogu. Mam nadzieję, że następna część będzie szybciej, tylko niekoniecznie motywowana takimi wydarzeniami. |
|
|
|
Dodany dnia 2021-05-28, 13:07
|
|
No, najpierw zapomniałam w ogóle przeczytać, a potem ze trzy razy się zbierałam do pisania komentarza, ale również przeleciało przez ten dziurawy mózg xD Cóż... Już nadrabiam. Oj, Rach, jakie sny ![]() Wiadomo, że bez Raven to tak słabo, no ale liczę na to, że w następnej części odpowiesz na moje pytanie, czyli "CZY RAVEN WIE O JEJ UCZUCIACH?" I ta końcówka, hah. Biedna spanikowała przez Robina xD Chyba nie muszę pisać, że liczę na szybką kontynuację ![]() |
|
|
Przejdź do forum: |