Niekoniecznie normalne rzeczy z NW
|
|
Dodany dnia 2020-11-17, 00:18
|
|
Teoretycznie "drużynę" możemy potraktować jako osobny byt do którego można wstąpić, nawet będąc jej założycielem. Powyższy fakt może wskazywać i nawet sugerować tezę, że Ten Jeden Milczący nie jest takim przegrywem i też zasługuje na fajny napis. Zlitujcie się XD EDIT: Wyobraziłem sobie scenariusz w którym Silent dostaje szału, że nie ma własnego napisu [For: treść edytowana ze względu na bardzo duże spoilery] więc grozi całemu Nightwatch swoim odejściem. Wszyscy wybuchają śmiechem. Silent wpada w jeszcze większą furię i naprawdę opuszcza drużynę. Mija miesiąc. DA jest zdruzgotany i spędza czas płacząc w bazie i tęskniąc za Silentem. Shadow obejmuje dowodzenie. Mija pół roku. Silent w ten czas samotnie medytował w Himalajach, zupełnie tak samo jak gdy poszedł na pierwszą imprezę w życiu i musiał wyluzować przez 3 miesiące. Pamiętacie? Nadchodzi dzień gdy wraca do bazy, wszyscy dawno myśleli, że nie żyje i zamurowało ich na widok Silenta, któremu już wyprawili pogrzeb. Silent uśmiecha się kącikiem ust, a w jego spojrzeniu, byli współtowarzysze po raz pierwszy ujrzeli jego psychiczne oblicze. Ciąg dalszy nastąpi. *spoiler*
Ciąg dalszy następuje. Były lider drużyny postradał rozumy. Zawarł umowę z każdym przestępcą w Porthaven i pojmał każdego członka NW. Widząc ich przerażenie w obliczu nieuniknionej śmierci, The Silent One wyjawia im swój plan. "Potrzebowałem czasu. Myślałem nad tym pół roku. Ale się udało. Już wiem co mam z wami zrobić! Przyjmijcie mnie do drużyny albo Was zabije!" Na co DA odpowiedział: zgoda. Silent wpadł w konsternację. "Co? I to tyle?" - rzekł. -Chodziło o napis, prawda? - orzekł DA. "Tak. Ale...." - Żadne ale, mężu. i tak oto: Żadnego wielkiego bum. Żadnego ukrytego finału. Straciliście pięć minut egzystencji, a Zwinny ustanowił prymat Guinnessa za rozwleczenie mema do granic możliwości i stał się bogaty. Sorry Gregory, nie mam czasu, biorę kąpiel w milionach zielonych. *spoiler* Edytowane przez For dnia 2020-11-17, 09:38 |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-17, 04:02
|
|
Jezus Maria xD najpierw Deksyn z wywodami o 3, teraz to - naprawdę umieram z ciekawości, co zobaczę w godzinach nocnych następnego dnia xD | |
|
|
Dodany dnia 2020-11-18, 21:27
|
|
Taki protip w ogóle dla ludzi którzy nie rozumieją naszego poczucia humoru (a takich pewnie trochę jest) aby przeczytać ten wątek w towarzystwie napadu głupawki | |
|
|
Dodany dnia 2020-11-18, 21:30
|
|
Ja tam dalej czekam na Dark Archer Love Stories
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-18, 21:36
|
|
Myślę, że przed nowym numerem ukaże się parę muzycznych teaserów. | |
|
|
Dodany dnia 2020-11-19, 00:05
|
|
DA LOVE STORIES otrzymało teaser trailer przyszłych odcinków! YouTube Video |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-19, 00:13
|
|
O rany xD Aż mam flashbacki Moda na Suflet odcinek 5666 i 7/8 bo DA odgryzł kawałek Edytowane przez Gwiazdeczka dnia 2020-11-19, 05:12 |
|
|
|
Dodany dnia 2020-11-19, 09:50
|
|
No tu to mnie zabiłeś xDD
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-01, 23:10
|
|
No elo Po ciężkim dniu pracy, scrollując sobie fejsbuka, zauważyłem że na jednej z grupek ktoś udostępnił ciekawą stronkę do tworzenia swoich postaci w stylu figurek do gier RPG. Nie mogłem się powstrzymać, więc postanowiłem zrobić Reyze w tym stylu: Link do modelu: https://www.herof...D12746402/ Link do stronki, jakby ktoś sam chciał się tym narzędziem pobawić: https://titansgo.pl/ Rzeczy fajen które tworze: https://www.insta...powyslade/ https://www.faceb...powyslade/ DeviantArt http://typowyslad...antart.com Soundcloud https://soundclou...ficial2015 |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-01, 23:43
|
|
O ja cię, ale superowe! Pewnie podobnie bym zrobiła ten model xD Stronka zapowiada się ciekawie - chętnie obczaję w weekend. | |
|
|
Dodany dnia 2020-12-03, 00:31
|
|
Zawsze marzyliście o tym by posiadać figurkę niezastąpionego mistrza kuchni Falkerinniego, wykonaną z najwyższej jakości drewna, na własność? Proszę bardzo! A może zastanawialiście się jak DA łączy obowiązki szefa kuchni z superbohaterstwem? A co gdyby alarm zadzwonił gdy akurat bierze prysznic? Co z dostawą pizzy? Nasze rzeźby odpowiedzą na każde wasze zapytanie! Śpieszcie się! Z okazji przedłużonego o tydzień FakeFriday, tylko dziś każda figurka 25% drożej! Nakład w Porthaven został już wyczerpany! |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-03, 00:35
|
|
Jak tylko zobaczyłam, że jesteś, to wiedziałam, że coś wrzucisz xD A czy można dostać figurkę 100% drożej? Nie mam co zrobić z pieniędzmi. |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-03, 00:43
|
|
Możesz ale nie tak tanio. Z remontem szkoły na bazę każdy grosz się liczy. | |
|
|
Dodany dnia 2020-12-13, 01:41
|
|
Cześć! Tym razem dzieje się coś na poważnie, ale nadal niekoniecznie normalnie. W jednym z niedawnych komentarzy wspominałem o chęci stworzenia gry o Nightwatch w Dreams. Dla tych którzy nie wiedzą czym jest Dreams - to gra w której robi się gry, mówiąc najprościej. I nie jest to żaden prosty edytor, a naprawdę zaawansowane rozwiązanie na PS4. Programowanie i budowanie świata nie należy do najłatwiejszych, ale mam za sobą dopiero połowę samouczków. Jest to niestety bardzo czasochłonne ale... IT'S HAPPENING, FOLKS!!! YouTube Video Głowię się nad tą głową już 3h XD Nie wiem co jest nie tak, są łączniki, właściwe ustawienia grawitacji, przyporządkowanie funkcji, łączenie elementów.... Na zrobienie paska DA już nie miałem siły... Moim początkowym targetem są najprostsze poziomy. W drugiej kolejności stawiam na proste animacje. Na samym końcu celem będzie już pełnoprawna gra ze świata NW. Dajcie znać co myślicie. Z pozdrowieniami, Twórca Gier Zwinny. Edit: Edytowane przez Zwinny dnia 2020-12-13, 04:24 |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-13, 07:10
|
|
o rety, wygląda cudnie szkoda, że na ps4 ktoś będzie musiał zrobić let's playa xd
|
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-13, 10:00
|
|
Nie sądziłam, że aż tak źle jest z tą głową xDDD popłakałam się DA przypomina mi skrzyżowanie Freda i Velmy. Ogólnie pomysł jest kapitalny, chociaż z wykonaniem na pewno będzie ciężko. Niemniej jednak, jeżeli podejmujesz się tego na poważnie, to życzę powodzenia! Potrzebny nam będzie emulator xD |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-13, 11:39
|
|
Hahah skrzyżowanie Freda i Velmy XD Jak się przyjrzałem to faktycznie Let's play na pewno będzie dlatego postaram się żeby był całkiem filmowy. Na razie jest to wersja pre-alfa xDD i zanim wyjdzie coś dobrego z tego to koncepcja zmieni się pewnie wiele razy, od grafiki zaczynając więc jest szansa że DA będzie mieć normalne włosy Też zastanawia mnie czy iść w stronę realizmu z którym sobie nie radzę czy w stronę chibi NW. |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-13, 13:00
|
|
chibi byłoby spoko (tak mi się wydaje), widzę tego Freda i Velme! może jak chibi DA będzie miał czapke kucharską to nikt go nie pomyli z ekipą Scooby-Doo xD
|
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-14, 02:51
|
|
Okej, myślę, że pierwsze efekty dalszego zaznajomienia się z edytorem są już widoczne. Dedykuję wideo Forsaken. YouTube Video |
|
|
|
Dodany dnia 2020-12-14, 13:16
|
|
Ekstra i trochę przerażająco jednocześnie z tą muzyczką xD Swoją drogą, bardzo połyskliwe te postacie - trochę jak lalki. DA to już w ogóle jak Action-Man Nie mówię, że to źle, czy coś - wręcz przeciwnie - podoba mi się ten efekt. To chyba przez ten strój i maskę, ale Shadow wygląda trochę jak córka Nightwinga xD |
|
|
Przejdź do forum: |