S02E13 - Nightwing
|
|
Dodany dnia 2019-11-29, 10:53
|
|
Kończymy przygodę z Titans na ten rok premierą finałowego odcinka, w którym w końcu pojawić ma się Nightwing. Życzę miłego seansu ! I nie zapominajcie o tym, że dzisiaj startuje również animacja z Harley Quinn. Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2019-11-29, 15:15
|
|
Oj, smutno, co ja teraz będę oglądać w piątki? TzG też mi się skończył XD Link oczywiście dodam jak tylko zobaczę, że jest dostępny. |
|
|
|
Dodany dnia 2019-11-29, 20:45
|
|
Ze smutkiem, bo ostatni raz w tym roku mam przyjemność podać link do odcinka: Finałowy odcinek Titans sezon 2 już dostępny: https://vidto-do....kec5uqbyst |
|
|
|
Dodany dnia 2019-11-29, 23:39
|
|
Okej, pytanko dla oglądających: *spoiler* Bo jeśli tak, to oglądanie tego serialu właśnie całkowicie straciło dla mnie sens.
internet jak zwykle zaspoilerował mi odcinek i potrzebuję potwierdzenia: czy to prawda, że w finale zabili Donnę? *spoiler* Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2019-11-30, 00:01
|
|
*spoiler*
Niestety tak. To znaczy, ona się poświęciła. I moje serduszko krwawi niemiłosiernie. Czuję się jakby umarł mi ktoś z rodziny, serio. Uwielbiałam Donnę. Tylko, że prawdopodobnie ona powróci w następnym sezonie, bo Raven już coraz lepiej ogarnia swoje moce i ma zamiar przywrócić ją do życia. Niektórzy uważają, że powróci jako Troia *spoiler* |
|
|
|
Dodany dnia 2019-12-01, 18:08
|
|
*spoiler*
Zastanawia mnie, czemu w ogóle postanowili ją uśmiercić. Aktorka rezygnuje z roli czy jak? Donna ginąca w taki sposób, w takim momencie to dla mnie jakiś żart. No chyba, że rzeczywiście jest to jakaś droga do ewolucji tej postaci w trzecim sezonie, o ile faktycznie powróci. *spoiler* |
|
|
|
Dodany dnia 2019-12-01, 19:18
|
|
*spoiler*
Mimo wszystko jej odejście - nawet takie, z którego wszyscy kpią, a ja wyjątkowo to przeżyłam i nie lubię Connera jeszcze bardziej niż zwykle (bo to on powinien "odkupić swoje winy" ratując ludzi) - uściśliło i mam wrażenie zmotywowało resztę do odbudowy psychologicznej zespołu. Widać też, czego nauczył się Dick, bo byłam pewna, że znów będzie się obwiniał. Wyniósł lekcję, także jeśli chodzi o relacje to śmierć Donny paradoksalnie je zacieśniła...ale to tylko moje zdanie *spoiler* |
|
|
Przejdź do forum: |