Wycięte sceny ;D
|
|
Dodany dnia 2015-09-25, 20:34
|
|
Jeden odcinek, który był między "Crazy Day" a "Real Boy Adventures" pominięto. Nie wiem, czy zrobią go po prostu później, czy całkiem go ominą. Mam na myśli epizod "Smile Bones". | |
|
|
Dodany dnia 2015-09-25, 20:35
|
|
Z tego co pamiętam zdarzyło się nawet, że ostatni odcinek pierwszego sezonu miał w Polsce premierę o kilka dni wcześniej niż w USA, co jest rzadkością. Jeśli chodzi o kwestię wycięcia scen, mam proste rozwiązanie. Najpierw śledzę odcinek w oryginalnej wersji, a gdy nadarzy się okazja oglądam go ponownie w polskiej ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-09-26, 10:19
|
|
mam tak samo, od kiedy dowiedziałam się o istnieniu TitansGo.pl ;d | |
|
|
Dodany dnia 2015-09-26, 12:31
|
|
Mam następne wycięcia. w odcinku "Cool School" wycięto dwa momenty - jeden gdy Gwiazdka, Bestia i Cyborg są w spoko szkole i ten cały profesorek puszcza na nich "cool bąka", a drugi gdy Robin mówi do Raven ze przyjaciele ją kochają i Rose wymiotuje. Jeju, ale kombinują z tymi wymiocinami. Edit: Kolejne. "Campfire stories", scena gdzie Robin opowiada że się ochlapał wodą i ludzie myśleli, ze to siusiu. Edytowane przez RavenLover dnia 2015-09-26, 21:34 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-09-27, 12:06
|
|
Nom kombinują z nimi to na pewno. Może dlatego właśnie wycięto też scenę deszczu z koszulek w odcinku "Hot Grabage". Bo w deszczu tam też chyba niektórzy wymiotowali czy coś... ![]() Dla zachowania porządku przeniosłem, listę wyciętych scen na sam początek tematu ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-09-27, 21:08
|
|
Wydaje mi sie, że akurat "Hot garbage" było zależne od czasu antenowego - oglądałam go kilka razy w tv i jednego dnia nie było (leciało o 15:15) a drugiego była ta scena normalnie (18:30 bodajże) | |
|
|
Dodany dnia 2015-09-30, 17:45
|
|
Oglądaliście "Kicking a Ball & Pretending to Be Hurt"? Wycięli ponad 2 minuty :/ | |
|
|
Dodany dnia 2015-09-30, 20:01
|
|
oglądałam, które sceny wycięli? Dziwne, że nic nie zauważyłam. Nie przyjrzałam się angielskiej wersji. | |
|
|
Dodany dnia 2015-09-30, 22:15
|
|
A więc tak, wycięli np. jak cyborg, gwiazdka i raven bili bestię, symulowanie bestii i raven, potem jak już wrócili do wieży wycięli symulowanie cyborga, większość rozmowy z piłkowym trolem i chyba kawałek jak kopali króla troli. Ogólnie dobrze to widać np. w Audacity jak się porówna. W sumie było to ok. 10 krótszych bądź dłuższych fragmentów. Najdłuższe wycięte były dwa ok. pół minutowe fragmenty. Chyba najbardziej okrojony odcinek w tym sezonie to był i w ogóle w tej serii nie przypominam sobie aż tak okrojonego odcinka. | |
|
|
Dodany dnia 2015-10-01, 07:21
|
|
Rany, serio? Kurczę, tak to jest jak oglądnęłam amerykańską wersję tylko jeden raz i to dość dużo czasu wcześniej przed pl premierą. | |
|
|
Dodany dnia 2015-10-02, 00:02
|
|
Nom niestety tak zrobili. ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-10-02, 18:35
|
|
@lelekformula1- rzeczywiście odcinek jest nieco okrojony, brakuje m.in właśnie tej sceny, w której Tytani "kopią Bestię". Czyli można przypuszczać iż wycieli ten fragment ze względu na nieco nieuzasadnioną przemoc.![]() W każdym razie jest to już 15 odcinek, który znalazł się na liście wyciętych scen. ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-10-11, 23:47
|
|
Szkoda, że CN kieruje wszystko w młodszych widzów. Kiedyś było trochę inaczej i tej cenzury było mniej np. niektóre teksty Johnnego Bravo ![]() według mnie powinni wycinać tylko te najgorsze i najbardziej nieodpowiednie sceny, których nie jest tak dużo. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-10-14, 12:19
|
|
Wiecie co? Zdziwiłam sie wczoraj. Na CN leciał odcinek "Caramel Apples", z którego wycięli scenę walki Star i Rav, ale teraz o dziwo była ta scena tylko że przyspieszona XD Trochę nie ogarniam. EDIT: o panie, od poniedziałku zaczęli puszczać pelne wersje odcinków. Serio, od rocks and water przez let get serious i multiple trick pony aż po caramel apples wlasnie. Moze ktos z ekipy tlumaczacej czyta to co tu piszemy? ![]() Edytowane przez RavenLover dnia 2015-10-15, 16:44 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-10-16, 20:23
|
|
No tak i związku z tym, trudno jest nam teraz stwierdzić co tak naprawdę jest powodem niektórych cięć w odcinkach. Możemy w sumie tylko domniemywać, a i sytuacja z nimi jak widzimy dość szybko się zmienia. Co nie zmienia faktu iż są one, niemałą ciekawostką.![]() Czy ekipa czyta serwis...? Kto wie, z dnia na dzień przybywa userów, tak też kto wie? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2015-11-27, 23:45
|
|
Zgodzę się z RavenL też jak na CN oglądałam ten odcinek to właśnie zauważyłam to samo też już nie ogarniam | |
|
|
Dodany dnia 2016-02-01, 18:19
|
|
LaVrence napisał(a): @lelekformula1- rzeczywiście odcinek jest nieco okrojony, brakuje m.in właśnie tej sceny, w której Tytani "kopią Bestię". Czyli można przypuszczać iż wycieli ten fragment ze względu na nieco nieuzasadnioną przemoc. ![]() CO TY GADASZ!!??? Na CN jest TYLKO nieuzasadniona przemoc!!!! Odsyłam do Adventure Time czy Regular Show albo serie Total Drama. Tam tylko taka przemoc obowiązuje. ![]() Rzeczy fajen które tworze: https://www.insta...powyslade/ https://www.faceb...powyslade/ DeviantArt http://typowyslad...antart.com Soundcloud https://soundclou...ficial2015 |
|
|
|
Dodany dnia 2016-03-16, 21:59
|
|
TypowySlade napisał(a): LaVrence napisał(a): @lelekformula1- rzeczywiście odcinek jest nieco okrojony, brakuje m.in właśnie tej sceny, w której Tytani "kopią Bestię". Czyli można przypuszczać iż wycieli ten fragment ze względu na nieco nieuzasadnioną przemoc. ![]() CO TY GADASZ!!??? Na CN jest TYLKO nieuzasadniona przemoc!!!! Odsyłam do Adventure Time czy Regular Show albo serie Total Drama. Tam tylko taka przemoc obowiązuje. Tak Slade tam tez obowiązuje nieuzasadniona przemoc. I obowiązkowe cięcia pewnie nie ominęły tych seriali ![]() Z wyciętymi scenami w Tytanach bywa naprawdę różnie. Niektórych scen jak nie było tak nie ma. Inne z kolei raz się pojawiają a raz nie... ![]() ![]() FoReVer
![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2019-08-17, 15:54
|
|
Jaką scenę w odcinku woda i skaly wycieli? LaVrence i RavenLover |
|
|
|
Dodany dnia 2019-08-17, 15:59
|
|
Jaką scenę wycieli w odcinku woda i skały ?
AzarathMetrionZinthos
|
|
|
Przejdź do forum: |