S01E03 - Origins
|
|
Dodany dnia 2018-10-22, 22:48
|
|
Małe zamieszanie panuje w związku z tytułami kolejnych odcinków, ale oficjalnym wydaje się, że nie będzie Starfire, a jednak Origins. Jak zwykle pamiętajcie o oznaczaniu spoilerów co by tu nie psuć zabawy tym, którzy odcinek obejrzą później. Tymczasem premiera odbędzie się 26.10 w piątek około godziny 12:00 więc można niewiele później spodziewać się przecieków odcinka do internetu. Po mału zachęcam do tego by dzielić się oczekiwaniami co do następnego epizodu. Może coś wam się nie podobało i chcielibyście zmian? |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 12:43
|
|
Dzień dobry, premiera już miała miejsce, teraz czekamy na wyciek odcinka do internetu. *spoiler*
Pojawia się obraz, na którym widać matkę Rach jak spotyka Trygona, już się jaram. I ktoś znowu próbuje porwać Rachel. *spoiler* Edytowane przez For dnia 2018-10-26, 13:01 Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 13:17
|
|
Dlaczego sobie psujesz zabawę czytając opisy i szukając screenów? Nie lepiej z odcinka się wszystkiego dowiedzieć? *spoiler*
PS. Ja się gubię, bo ta kobieta to nie była Arella. *spoiler* |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 13:24
|
|
Dlaczego czytasz spoilery które tu wrzucam przed obejrzeniem odcinka ? Jestem masochistą i zawsze wszystko muszę wiedzieć, ot co. *spoiler*
Nie chodzi mi o kobietę z pierwszego odcinka, która udawała jej mamę, tylko o Arellę. A, no i podobno partnerka Dicka z posterunku umiera. *spoiler* Edytowane przez For dnia 2018-10-26, 13:27 Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 13:25
|
|
DOBRA DZIĘKUJĘ ALE NIE PSUJ MI ZABAWY AŻ TAK *spoiler*
I MÓWIŁAŚ TO SAMO O DOVE, NIE UFAM CI. *spoiler* |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 13:27
|
|
Muehehehehe, a było nie czytać *spoiler*
Dove jest w szpitalu, a Nuclear Family biegają sobie po mieście i sieją chaos i zniszczenie. *spoiler* Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 13:28
|
|
*spoiler* | |
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 13:35
|
|
*spoiler*
Zwinny, a ty trollu! *spoiler* |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 14:06
|
|
Ups *spoiler*
nie można zrobić spoilera w spoilerze. Incepcja. *spoiler* |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 16:26
|
|
Panie i panowie, mamy to! Oto 3 odcinek Titans p.t. "Origins": https://www4.watc...-episode-3 Później zostanie wrzucony do działu wideo na serwisie. Zapraszam do oglądania! Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-26, 17:57
|
|
Ten serial się robi z każdym odcinkiem coraz ciekawszy i mroczniejszy | |
|
|
Dodany dnia 2018-10-27, 02:13
|
|
Ja tylko się odwołam do pierwszego spoilera bo nigdzie nie zauważyłem takiej sceny, a już się nastawiłem. Na przyszłość lepiej po odcinku dopiero zacząć sypać spoilerami, a nie przed i to opierając się na plotkach albo pisać konkretniej bo myślałem, że to będzie scena z *spoiler* Trygonem i Arellą, a tutaj lipa straszna. To już easter-egg z Bruce'm mi się podobał bardziej. *spoiler* Mi epizod nie podszedł zbytnio. Długo się rozkręcał, nie było chemii między bohaterami no i Nuklearna Rodzinka jest strasznie przerysowana. |
|
|
Przejdź do forum: |