Opowiadania - komentarze
|
|
Dodany dnia 2010-06-07, 16:05
|
|
Tak więc, skoro w temacie z opowiadaniem komentować nie wolno (choćby dlatego, aby zachować ciągłość tekstu), założyłam ten temat, abyście się wyżyli twórczo na temat naszych wypocin. Wszelka krytyka mile widziana
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-06-07, 16:42
|
|
Super, że piszecie wspólne opowiadanko, pozwólcie, że przeczytam, jak skończę pracę nad grą. Od wczoraj prawie cały czas przy niej siedzę, żeby można było grać już nie długo.
|
|
|
|
Dodany dnia 2010-06-07, 20:22
|
|
Mi się udało już przeczytać na ale tak ogółem to to na serio baaardzo mnie to wciągnęło. Myślałam że przeczytam kawałek a skończę innym razem, ale no nie mogłam się oderwać xD Moonlady fajnie opisałyście całą sytułację. ahha.. kiedy będą kolejne części? xd | |
|
|
Dodany dnia 2010-06-08, 18:56
|
|
Sympatycznie czyta się opowiadanie jest lekkie, a wasze style nie są tak bardzo kontrastowe (w moim odczuciu) więc całość wygląda spójnie i wiadomo co chodzi | |
|
|
Dodany dnia 2010-06-13, 17:29
|
|
Muszę przyznać,że świetnie wam wyszło to opowiadanie |
|
|
|
Dodany dnia 2010-07-04, 21:33
|
|
Droga IceTea powiem ... marnujesz wielki talent nie pisząc opowiadań. A co tam opowiadania ?!! napisz książkę ;p | |
|
|
Dodany dnia 2010-07-04, 21:48
|
|
Dziękuje za przychylne oceny ^_^ ale nieprzychylne też mile widziane ;> macie mówić co nie tak. Czegoś brak mówcie, bo ja mało zwracam uwagę na niektóre rzeczy, a Wy możecie je widzieć więc śmiało, nie obrażę się. A z książkami to sporo razy próbowałam, ale zawsze w którymś momencie coś się zacinało - brak weny, brak chęci. Aktualnie pomysł mam, ale nie o tematyce TT. Jak w końcu Silent pomoże mi założyć bloga to opublikuje moje prace | |
|
|
Dodany dnia 2010-07-08, 21:27
|
|
Jak założysz to powiadom jak najszybciej. Bo juz nie umiem się doczekać.
Tam się pojawiają obecnie wszystkie moje beznadziejne twory xD 2.7.2014 - nowa notka, zapraszam? |
|
|
Przejdź do forum: |