#pasta #Dark Archer #Nightwatch
|
|
Dodany dnia 2018-05-08, 15:00
|
|
I bynajmniej nie chodzi tutaj o makaron Falknerinni, który znajdziecie w super ofercie za jedynie dolara w najlepszych marketach całego Porthaven! Zainspirowany popularnymi pastami w Internecie, postanowiłem spojrzeć z przymrużeniem oka na poczynania Dark Archera i zespołu #Nightwatch dodając nutkę realizmu i patoklimatu. >Bądź rudy Wiek koło 20tki Ulegnij wypadkowi Bądź niepełnosprawny Załóż lateksowy strój i biegaj w nocy po dachach bo ci odbija Traf na azjatę, kosmitkę, piromankę i dziewczynę z fazą na punkcie motyli Stwórzcie razem dream team do walki z przestępczością Chwila, przestępczości nie było dopóki się nie pojawiliście w mieście razem w wymyślonymi wrogami No i co z tego. Nikt nie zauważy. >W drużynie każdy ma moce Każdy oprócz ciebie. Nieśmiertelność, teleportacja, przenoszenie się do innych wymiarów, latanie, władanie nad ogniem i elektrycznością to tylko niektóre z ich mocy A co ty potrafisz? Strzelasz naostrzonymi patykami w potwory i modlisz się, że w nie trafisz Więc z Ciebie śmieszkują I jesteś rudy Tak. To o tobie DA. Wystarczy potknięcie na jednym z dachów i spadasz w dół. I nie żyjesz A w ogóle to co jest w tobie takiego mrocznego? A tak, niepełnosprawność. # czarny humor Ty sadysto. Czemu sobie to robisz? Dociera do Ciebie że jesteś beznadziejny więc wracasz do bazy (Którą nota bene zlokalizowaliście w ruinach opuszczonej szkoły) Wchodzisz do szkolnego WC i płaczesz bo masz kompleksy Hm. Silent chyba zlecił remont. Pewnie Reyze wzięła nadgodziny w elektrowni Nagle słyszysz odgłos spłukanej wody Dziewczynka wychodzi zza drzwi - Przepraszam ale co Pan robi w damskiej toalecie? Pan jest pedofilem! Aaa! Doszło do Ciebie, że pomyliłeś szkoły Nie twoja wina. Przecież z zewnątrz wyglądały tak samo. Ciekawe co na to sędzia? Chyba ta dziewczynka tego nie zgłosi? Wyrok na 5 lat w zawieszeniu. Trafiasz za kratki. Tak się kończy twoje bohaterstwo, DA. ---- Jeśli chcecie kontynuację, piszcie. Jeśli myślicie, że to dno to widocznie nie czytaliście TTSODA Możecie też się dołączyć do zabawy. Pozdrawiam |
|
|
|
Dodany dnia 2018-05-08, 17:24
|
|
Zwinny napisał(a): I bynajmniej nie chodzi tutaj o makaron Falknerinni, który znajdziecie w super ofercie za jedynie dolara w najlepszych marketach całego Porthaven! *płacze cichutko w kącie* po raz pierwszy od dawna widzę, że ktoś poprawnie używa słowa "bynajmniej". Elfie, poprawiłeś mi dzień ;_; Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-05-08, 18:11
|
|
To było tak kiczowate, że świadomie użyłem tego słowa dla podniesienia wrażeń i grania na emocjach | |
|
|
Dodany dnia 2018-05-08, 18:57
|
|
1. Ja pierdziele, co to jest?! Xdddd 2. "A co ty potrafisz? Strzelasz naostrzonymi patykami w potwory i modlisz się, że w nie trafisz" - leżę 3. Jesteś genialny 4. CHCE-MY WIĘCEJ! CHCE-MY WIĘCEJ! 5. Pozdrawiam |
|
|
|
Dodany dnia 2018-05-08, 20:50
|
|
XD dobre, zdecydowanie więcej
|
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-10, 19:21
|
|
Strzelasz naostrzonymi patykami w potwory i modlisz się, że w nie trafisz khekhe hawkeye khekhe |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-11, 10:27
|
|
khekhe hawkeye khekhe Hawkeye modlił się o trafienie przy strzelaniu z łuku? xD |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-28, 11:16
|
|
Dzień dobry, przyszłam wam zryć mózgi a.k.a fotki NW z wakacji vs. Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-28, 11:24
|
|
Ten mały piesek z głową Kiry dalej mnie rozwala xD I mała syrenka I wszystko Chleba naszego powszedniego daj nam dzisiaj No i dostałam Dzienki |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-28, 15:19
|
|
Perfekcyjny dzień ojca... NIEZYJE!!!!!XDXD Takie ilustracje, kojarzą mi się z grafikami na końcu tomu komiksu. Te wszystkie zdjęcia są, można by rzec, zarazem: ciekawe, inspirujące i motywacyjne . FoReVer
|
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-28, 23:51
|
|
Ah i wydał się crossover DA z H2O wystarczy kropla :/ Nieźle się uśmiałem więcej! |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-29, 10:01
|
|
Ty się nie śmiej, tylko pisz kolejną pastę xD | |
|
|
Dodany dnia 2018-06-29, 11:40
|
|
No witam Niedługo ten temat w ogóle przestanie się ładować przez ilość obrazków. Odcinek sponsorowany przez DA-syrenkę. Edytowane przez For dnia 2018-06-29, 12:27 Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-29, 12:35
|
|
Fajne te zdjencia, takie rodzinne :- ) Kiedyś to byooo |
|
|
|
Dodany dnia 2018-06-29, 15:01
|
|
Nooom, fajnie i rodzinnie, wprost idealnie na pocztówki.
FoReVer
|
|
|
Przejdź do forum: |