Wakacje
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 11:50
|
|
tu możecie pogdać o planach wakacyjnych albo o ubiegłych wakacjach. Ja na przykład jadę na obóz mangi a później na Węgry.Na węgrzech z rodziną rodzice , pies, żółwie, babcia,znajomi z dzieckiem( będzie kołomyja-.-) . Dalej albo siedzę w domu albo jadę na wieś z babcią-polonistką ( " wakacyjnej przydawki czar" ) |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 13:33
|
|
ja chyba będę jechać z bratanicą na wieś do siostry albo w Bieszczady, ale to jeszcze niepewne. Zobaczy się. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 13:45
|
|
Ja jadę z 12 innymi osobami (moja rodzina, dziewczyna i rodziny dwóch kuzynów) do Chorwacji na 2 tygodnie, a po powrocie będę siedział i pracował nad serwisem i innymi rzeczami, generalnie będę odpoczywał.
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 14:09
|
|
Ja od początku lipca będę zwiedzał całą Europę z wujkiem A z nim fajne wakacje zawsze są | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 14:12
|
|
Ja jadę w lipcu nad morze, do babci do Pszczyny (Tak, Schatten XD), a w sierpniu w góry. Szczerze mówiąc, to całe dwa miesiące siedziałabym w domu. Nie chce mi się nigdzie wyjeżdżać. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 14:17
|
|
ja nie ważne, gdzie się ruszę, muszę wziąć bloczek kartek i chociażby ołówek. | |
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 15:17
|
|
Ja zaraz na początku wakacji jadę na Słowację, a zaraz potem na Chorwację A poza tym zamierzam z najlepszą przyjaciółką i przyjacielem jeździć co dwa dni na odkryty basen
|
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 15:39
|
|
Nowa Raven napisał(a): tu możecie pogdać o planach wakacyjnych albo o ubiegłych wakacjach. Ja na przykład jadę na obóz mangi a później na Węgry. Obóz mangi...! Ja chcę! Bu! Tak jak, z tego, co widzę, większość towarzystwa, jadę w lipcu na Chorwację Miałam jeszcze załapać się na rekolekcje po zakończeniu roku szkolnego, ale nie wyszło... Pewnie w przyszłym roku pojadę na I stopień ONŻ A przez resztę wakacji... Zamierzam przesiedzieć je albo u przyjaciółki, albo u "kolegi"... Za dobrych czasów tatusiek obiecał mnie zapisać na jakiś kurs malowania ikon, ale nie wiem, jak to będzie. |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 18:50
|
|
Ja na początku Lipca jade na kolonie nad morze (Do Darłówka)...A reszta wakacji to : rwanie malin , rwanie malin , rwanie malin i odpoczywanie od pracy domowej XDD
All hail Trigon |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-13, 19:35
|
|
Rodzice chcą do Chorwacji, ale z umiarkowanym entuzjazmem do tego podchodzę XD' Na razie zaraz po zakończeniu roku wybieram się do Grety (TeenTytanki) i zostaję tam na tydzień Bardzo mi zależy też aby wybrać się do Gdańska. A poza tym moje plany wakacyjne ograniczają się do - fotografii, fotografii i jeszcze raz FOTOGRAFII <3 |
|
|
|
Dodany dnia 2011-06-14, 11:15
|
|
Ja najchętniej całe wakacje spędziłabym na obozach harcerskich Ale niestety stare dobre czasy minęły W te wakacje wyjazd na Chorwację (jak widać ostatnio kraj popularny na wyjazdy ^ ^) a reszta wakacji pewnikiem w domu, może na pielgrzymkę pójdę XD Jak byłam 4 czy 5 lat temu to był genialny survival XD Nogi odpadały, bąbel na bąblu XD spanie w śpiworze na twardej podłodze XD Ha uwielbiam te klimaty XD (nie licząc tego śpiewu, który pod koniec dnia zabijał XD ) | |
|
|
Dodany dnia 2015-04-03, 11:10
|
|
Ja zawsz zawsze jeżdżę nad morze i super | |
|
|
Dodany dnia 2017-07-02, 17:40
|
|
Cóż jak widać temat na forum dość stary, ale myślę, że jak najbardziej aktualny. Macie jakieś konkretne plany na wakacje? Wyjeżdżacie gdzieś czy może chcecie podjąć jakąś pracę wakacyjną ? Albo ani jednio ani drugie? Ja co prawda konkretnych planów nie mam, oprócz tego, że będzie okazja troszkę odpocząć. W każdym razie, póki co szykuje się do obrony pracy dyplomowej, która już niedługo. Potem pewnie będę szukał i składał na kolejny kierunek studiów, no i jeszcze praca pomiędzy tym. Ale co tam na pewno będę miał czas aby nadrobić zaległe książki, komiksy czy gry. I co najważniejsze nieco zwolnić i się WYSPAĆ. |
|
|
|
Dodany dnia 2017-07-02, 20:43
|
|
LaVrence napisał(a): I co najważniejsze nieco zwolnić i się WYSPAĆ. Ach, jak ja tęsknię za wysypianiem się. Niestety, z małym kotem nie da się spać odpowiednio długo XD. Na razie w planach mam odpoczywanie, akurat dorwałam nową książkę Riordana, więc mam co czytać Poza tym trzeba się też wziąć za nadrabianie WKKDC, bo stoi na półkach i się kurzy. Poza tym na początku sierpnia planujemy z Silentem wyruszyć na tydzień do Szwecji. A potem wracamy do marnowania najdłuższych wakacji życia na zajmowanie się bullet journalem i bazgraniu kiepskich pixel artów. Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2017-07-05, 22:56
|
|
Ja w te wakacje raczej nic szczególnego nie planuję. W tym roku czekam na to co los mi da XD Na pewno ogólnie będę w domu, ale jakiś dłuższy wypad do przyjaciół będzie. Ale cóż, na wsi masa rzeczy do roboty nie? Życzę udanych...no i ciepłych wakacji |
|
|
Przejdź do forum: |