Ulubiona Manga/Anime
|
|
Dodany dnia 2015-10-28, 01:58
|
|
Cóż...moich ulubionych(przerobionych już) tytułów jest całe mnóstwo...szkoda czasu by wszystkie wymieniać. No, może jednak wymienię jeden lub dwa....góra trzy z moich ulubionych tytułów... -Seria Tokyo Ghoul -Seria Clannad Oraz: -Seria SAO dobra...wystarczy, bo jeszcze się rozpiszę na całą stronę, a tego bym nie chciał "Moje życie jest jedną wielką pomyłką...za bardzo sie przeceniałem, teraz muszę za to odpokutować poprzez skazanie się na wieczne cierpienie". |
|
|
|
Dodany dnia 2016-08-03, 15:37
|
|
Moje ulubione anime: Naruto, Shaman king, Zankyou no Terror, Death Note, fairy tail, Noragami. Mogła bym jeszcze z dziesięć wymienić, ale te są zdecydowanie najleprze |
|
|
|
Dodany dnia 2016-08-04, 13:15
|
|
To ja może dodam swoje ulubione, tyle że ja nie oglądam anime, a raczej czytam mangi : kuroshitsuji, servamp, an no exorcist. Jest tego więcej ale nie chcę się za bardzo rozpisywać | |
|
|
Dodany dnia 2016-08-05, 10:49
|
|
Według mnie najlepsze anime, które do tej pory obejrzałam to Kuroshitsuji I, II i Book Of Circus. Zaraz po nim jest Sailor Moon Crystal (dla niektórych może dziecinne ) | |
|
|
Dodany dnia 2016-08-25, 12:42
|
|
Weź tu wybierz, jak masz kilkaset serii na koncie... - Fullmetal Alchemist: Brotherhood - Shinsekai yori - Nana - Zankyou no Terror - Steins;Gate - filmy ze Studia Ghibli - Durarara!! Nie mogę się zdecydować ;_; Edytowane przez Susan dnia 2016-08-25, 12:48 |
|
|
|
Dodany dnia 2016-08-31, 12:47
|
|
Oglądałam tylko Shaman King, Naruto i Doraemona xDDD | |
|
Przejdź do forum: |