Jak trafiłeś na serwis?
|
|
Dodany dnia 2016-05-07, 16:47
|
|
Nie no spoko, ostatni post był rok temu ale coś napiszę xD Szukałam 5 sezonu młodych tytanów po polsku (dziękuję wam za to ![]() https://www.wattpad.com/user/Avatar_11
|
|
|
|
Dodany dnia 2016-05-12, 15:20
|
|
A niech by nawet był na samym początku działalności serwisu (w 2007 XD), i tak warto wiedzieć i miło się czyta takie posty ![]() Za 5 sezon nie ma sprawy, to nasza przyjemność. |
|
|
|
Dodany dnia 2016-05-12, 15:58
|
|
Na serwis po raz pierwszy trafiłam szukając odcinka "Praktykant czy.2" Znalazłam recenzję, a po jej przeczytaniu zapomniałam o istnieniu tej strony. Po raz kolejny zawędrowałam tutaj szukając piątego sezonu TT, ą ponieważ żeby go obejrzeć trzeba się było zarejestrować, to się zarejestrowałam. A potem już zostałam. |
|
|
|
Dodany dnia 2016-05-12, 18:12
|
|
Ja szukałam odcinków z 5 sezonu z napisami i tak trafiłam na ten serwis. ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2016-05-13, 15:04
|
|
Odcinek ,,Lightspeed"z napisami, bo na wiki u Jinx przeczytałam, że Kid Flash to jej chłopak <zdziwko było spore O,o>, a potem oglądnełam 5 sezon MT. A do tego poznałam Kid Flasha i Yong Justice ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2016-06-04, 17:18
|
|
Jak trafiłeś na serwis? Po prostu zabłądziłem i tak już pozostało. Ale nie martwię się tym, bo to świetny serwis. ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2016-06-04, 22:04
|
|
Ja na serwis trafiłam gdy szukałam komiksów The New Teen Titans z 1980 roku i jakoś tak się znalazło że były na tej stronie niektóre streszczenia tych komiksów | |
|
|
Dodany dnia 2016-06-04, 22:23
|
|
Sulik napisał(a): Jak trafiłeś na serwis? Po prostu zabłądziłem i tak już pozostało. Ale nie martwię się tym, bo to świetny serwis. ![]() Sulik, ty tak na serio czy to sarkazm? Wybacz moje pytanie, ale to drugie zdanie jest kompletnie nie w twoim stylu. A już tym bardziej, że jest zakończone emotikonką. Radosną ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2016-06-04, 22:54
|
|
Gwiazdeczka napisał(a): Sulik, ty tak na serio czy to sarkazm? Wybacz moje pytanie, ale to drugie zdanie jest kompletnie nie w twoim stylu. A już tym bardziej, że jest zakończone emotikonką. Radosną ![]() No pięknie. Powinienem w ogóle się tłumaczyć? Zaraz wpadnie Kira i powie, że robię sobie z niej jaja! A dopiero co miesiąc temu to przerabiałem. :smirk: Bardzo dobrze mnie znasz. Na samą myśl o tym przechodzi mnie dreszcz. To pewnie przez te kilka stron wypełnionych w grach i zabawach. Też ciekawią ciebie anomalie? |
|
|
|
Dodany dnia 2016-06-04, 23:08
|
|
Sulik napisał(a): Gwiazdeczka napisał(a): Sulik, ty tak na serio czy to sarkazm? Wybacz moje pytanie, ale to drugie zdanie jest kompletnie nie w twoim stylu. A już tym bardziej, że jest zakończone emotikonką. Radosną ![]() No pięknie. Powinienem w ogóle się tłumaczyć? Zaraz wpadnie Kira i powie, że robię sobie z niej jaja! A dopiero co miesiąc temu to przerabiałem. :smirk: Bardzo dobrze mnie znasz. Na samą myśl o tym przechodzi mnie dreszcz. To pewnie przez te kilka stron wypełnionych w grach i zabawach. Też ciekawią ciebie anomalie? Anomalie? W sensie rzekome anomalie w twoim zachowaniu? Nie no, myślę, że po prostu nie ja jedyna bym się zdziwiła tamtą wypowiedzią ![]() W każdym razie - pierwsza emotikonka z twojej strony (o ile się nie mylę). Wszechświat stanął na głowie ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2016-06-04, 23:20
|
|
Gwiazdeczka napisał(a): Anomalie? W sensie rzekome anomalie w twoim zachowaniu? Nie no, myślę, że po prostu nie ja jedyna bym się zdziwiła tamtą wypowiedzią ![]() W każdym razie - pierwsza emotikonka z twojej strony (o ile się nie mylę). Wszechświat stanął na głowie ![]() Żeby się zdziwić, trzeba najpierw zauważyć. Wolałbym go powalić na kolana. |
|
|
|
Dodany dnia 2016-06-04, 23:38
|
|
Sulik napisał(a): Żeby się zdziwić, trzeba najpierw zauważyć. Nie inaczej. Wolałbym go powalić na kolana. I w sumie już to zrobiłeś ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2016-06-06, 01:34
|
|
Oglądałem klipy z Teen Titans GO dostępne na YT, poprzez powiązane filmy dotarłem do scen z Justice League vs. Teen Titans, jak zacząłem tego szukać w Google to znalazłem film z polskimi napisami na cda.pl i w napisach był adres tej strony i oto jestem ![]() Pamiętam gdzieś w okolicach 2007 czy 2008 roku się trochę udzielałem na jakimś forum fanów Teen Titans, nazwy nie pamiętam. Nawet się wtedy zabrałem za tłumaczenie 5 sezonu, zrobiłem z pomocą pewnej forumowiczki pierwszy odcinek i wrzuciłem to na YT w 3 częściach, co oczywiście szybko usunęli z powodu naruszenia praw autorskich xD Może jakimś cudem ktoś mnie kojarzy? Albo przynajmniej też się udzielał w tamtych zamierzchłych czasach? ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2016-06-06, 14:10
|
|
Witam serdecznie ![]() Cieszę się też, że napisy wykonane przez naszą stronę nadal się przydają, chociaż miejscami zależnie od czytnika pojawiają się niepotrzebnie liczby z kodowania, ale to już mniejszy problem. |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-06, 18:36
|
|
Ja pewnego dnia oglądałam AMV na yt i szukałam po opisach źródła tych filmów i natrafiłam na ten link ![]() ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2018-09-06, 22:31
|
|
Karoo06 napisał(a): Ja pewnego dnia oglądałam AMV na yt i szukałam po opisach źródła tych filmów i natrafiłam na ten link ![]() ![]() Czy to właśnie z Tobą rozmawiałam dosłownie wczoraj w sekcji komentarzy pod amv z Raven (Over when it's over)? ![]() ![]() ![]() Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2018-10-01, 19:10
|
|
Tak, ze mną ![]() Połączony z 2018-10-01, 19:15:31: I wiem data ale nie mogłam się zalogować na pocztę przez ostatni czas a tam sprawdzam powiadomienia ![]() Edytowane przez Karoo06 dnia 2018-10-01, 19:15 |
|
|
|
Dodany dnia 2018-11-02, 17:59
|
|
Witam wszystkich fanów najlepszych bohaterów DC! Aż wstyd się przyznać, ale ja o istnieniu serwisu wiedziałam już od 2010r. Dostałam się tutaj dzięki "wymarłej" już konkurencji TTF, czy jakoś tak. A ponieważ tamten okres był dla mnie schyłkowy, bo wystąpiły pewne problemy w życiu rodzinnym, przestałam udzielać się w internecie i na forum. Przeżyłam potwornie 2011r. - zdaje się, że to wtedy oryginalni Tytani zniknęli z polskiego CN. Od 2016r. zaczęłam odświeżać swoje dzieciństwo i muszę przyznać, że jeśli ta sama kreskówka, która oczarowała Was w wieku 8 lat, robi to ponownie w wieku 18, to jest to rzeczywiście niezwykłe zjawisko i życzę tego wszystkim. Jeżeli chodzi o samych Tytanów, trafiłam na nich oglądając zacięcie Scooby Doo na CN - ok. 2007 - 2008r. (19:30 Scooby, 20:15 Tytani - pamiętam jakby to było wczoraj!). Moją ulubioną Tytanką zawsze była Starfire, a Tytanem Robin - nie trudno zgadnąć, jaki jest mój ulubiony paring. W 2013r. życie wróciło do mnie na nowo, bo moi najlepsi bohaterowie powrócili. No cóż, nie tak jak bym chciała, ale pośmiać lubię się do dziś i byłam 11 sierpnia w kinie <3 . Nie odebrałam pozytywnie pierwszej zapowiedzi "Titans", ale aktualnie jestem zakochana w tej produkcji i każdy, kto oskarża mnie o cofanie się w rozwoju (oglądasz bajki!), ma teraz twardy argument, że to nieprawda, haha. Czekam z niecierpliwością na crossover TTG vs. TT, kolejne odcinki Titans i wszystko, co związane z Tytanami. Wiem, że może ten temat nie jest od tego, ale: Jako fanka "starego pokroju", chylę czoła przed niesamowitą Ekipą tego serwisu: Silent, Zwinny, Gwiazdeczka i For - wielkie wyrazy szacunku za te lata prowadzenia, wdrażania nowych inicjatyw, poświęcania czasu na artykuły i szukanie filmów, newsów, pisanie recenzji i wiele, wiele więcej. Czas pokazał, kto tak naprawdę zasługuje na miano tworzenia polskiej "rodziny" fanów. Oby to trwało jak najdłużej - gratulacje i powodzenia! |
|
|
|
Dodany dnia 2018-11-02, 18:19
|
|
Bardzo mnie cieszy to cieszy. Właśnie dla takich ludzi przede wszystkim nadal tu jesteśmy. Wpadaj często i nie wahaj się udzielać ![]() |
|
|
|
Dodany dnia 2018-11-02, 18:20
|
|
Czyli, że całe te 8 lat mieliśmy ukrytego obserwatora? ![]() ![]() ![]() I dziękujemy za tak pozytywne słowa, naprawdę miło to słyszeć ![]() Przykro natomiast słyszeć, że ktoś Cię oskarża o cofanie w rozwoju z powodu oglądania kreskówek. Ale nie ma co się przejmować takimi słowami, bo wszyscy dobrze wiemy, że to wielka bzdura. Jakby nie patrzeć, kreskówki i komiksy tworzą dorośli ludzie. Szach-mat, hejterzy! XD Trzymaj się i nie daj się im ![]() Będziemy oglądać do końca życia, hehehe ![]() |
|
|
Przejdź do forum: |