Zobacz temat

Co twoja postać by na to odpowiedziała?
TypowySlade (Niesamowity Twórca Postaci): Oprócz Razor to jeszcze Bass. Ogólnie planuję stworzyć własne uniwersum superbohaterów.

Tymczasem w Eagle City.....

Bass: Jaki nosisz strój?
Miyane: Białą sukienkę przed kolana, która jest dłuższa po bokach, buty za kolana i rękawiczki do połowy ramion. Wszystkie dodatki i detale w kolorze seledynowym. Na szerokim pasie i górze stroju są po trzy turkusowe kamienie.

Niesamowity Twórco (XD), czy ty nie miałeś aby przypadkiem większej ilości postaci, aniżeli Bass i Razor? Gwiazdka :D
TypowySlade (Niesamowity Twórca Postaci): Było ich więcej, ale są w stanie spoczynku. Np. taka Dreamfire (dopiero teraz widzę że jej imię ssie) miała na tyle głupią i niedorzeczną genezę że chwilowo z niej zrezygnowałem. Nie oznacza to oczywiście że nie pojawi się ona w późniejszych dziełach (z lepszą genezą i imieniem).

Dreamfire: Moje imię jest głupie?! Wypraszam sobie!DA Sceptic

TypowySlade (Niesamowity Twórca Postaci): Cicho bądź bezimienna!

Jaką broń preferujesz? A może wolisz walkę na gołe pięści?
Cadeyrn: Bronią, na której polegam odkąd sięgam pamięcią, jest oburęczny miecz z wtopionym, kobaltowym kryształem, do którego przekazuję swoją własną moc. Kryształ transportuje ją liniami energetycznymi na całej długości miecza, zwiększając w ten sposób jego skuteczność.

Kiedy uczestniczysz w rozmowie z innymi, zwykle jesteś bardzo rozmowny czy raczej preferujesz słuchać i odzywać się, kiedy uznasz, że masz coś do powiedzenia w danej sprawie?
Julia: Sama dobrze nie wiem. Zależy przed kim. Ale zazwyczaj mówię trochę mniej.
Wolisz być w centrum uwagi, czy raczej stać z boku i wszystkiemu się przyglądać?
I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless
Lost under the surface
I don't know what you're expecting of me
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Ventrix: Ja stać z boku? I wszystkiemu się przyglądać?! Nie ma mowy! Zawsze w centrum uwagi!!!1111 Luzak
Raiden: A... Nie wystarczy ci, że już jesteś w centrum Wszechświata? Odnośnie pytania: nie zależy mi na uwadze.
Reyze: *śmieje się* Raczej nie, w końcu wszystko jest w centrum Wszechświata. Preferuję stać z boku, nie lubię przykuwać uwagi.
Miyane: Ja mam fobię... ;^;
Rian: No dajcie spokój .__. Ja tam bym nie pogardził odrobiną uwagi ^-^

Jesteś wegetarianinem/wegetarianką?
Julia: Emmm... Nie
Kto jest twoim najbliższym przyjacielem?
Feeling so faithless
Lost under the surface
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Silent: Wszystkich staram się darzyć jednakową sympatią. Nauka buddy mówi "nie osiągnie doskonałości ten, który ma ulubieńców, zamiast żyć w zgodzie z całym światem"

Co jest twoim największym lękiem?
Every hero has an origin...

www.titansgo.strefa.pl/banner.png
titansgo.strefa.pl/userbars/bar08.jpg
Julia: Nie lubię się do tego przyznawać, ale Cristin. Wciąż jestem zaniepokojona tym, że może mnie znaleźć. A co za tym idzie zniszczyć mi życie.
Ktoś szkolił cię do bycia superbohaterem, czy raczej uczyłeś się sam?
Feeling so faithless
Lost under the surface
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Bass: Mnie wszystkiego nauczyła Astera - moja mentorka. Wymagająca, ale ma dobre chęci.

Razor: Wszystkiego się sama nauczyłam. Zaczynałam karierę jako zawodniczka MMA, więc tajniki sztuk walki mam w jednym palcu.

Masz ulubiony pojazd?
Gaia: Preferuję raczej samemu się wszędzie ,,dowozić''. No wiesz, jak się jest feniksem, to latanie raczej nie sprawia problemuGwiazdka :D

Twoi bohaterowie są powiązani z tymi z DC, czy mają własne uniwersum?
i.livescience.com/images/i/000/072/141/iFF/multiverse.jpg
O-o

Ja: Raczej ich wszechświat przeplata się z wszechświatem DC, czyli tak właściwie istnieje dla mnie jedna rzeczywistość, jeden wszechświat, w którym egzystują postacie DC, moje oraz Nightwatch. Aczkolwiek postacie DC nie mają pojęcia o istnieniu pozostałych dwóch ugrupowań.

Jaki gatunek muzyki preferujesz?
Bass: EDM
Razor: Nie przepadam za muzyką.
Twoja miłośc?
Morgana: Miłość? Moją miłością jest tylko i wyłącznie walka!

Czego nienawidzisz?
Julia: Nienawidzę kiedy ludzie podają się i udają kogoś, kim nie są.
Jakie masz moce?
Feeling so faithless
Lost under the surface
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Razor: Nadludzka siła, przyspieszona regeneracja.\
Bass; Teleportacja, kontrola fali dzwiękowych.

Jaką osobą jesteś?
Julia: Chodzi o cechy charakteru czy wygląd? Nie umiem siebie osądzać, ale raczej jestem miła i potrafię pomóc. Jestem bardzo nieufna.
Ponawiam, w kwestii zachowania
Feeling so faithless
Lost under the surface
Put under the pressure
Of walking in your shoes
Razor: Na pierwszy rzut oka bywam zimna, ale to tylko pozory. Jestem ciepłą osobą, którą ostanie czasy drastycznie doświadczyły. Też jestem nieufna. Na pewno lepiej we mnie mieć przyjaciela, niż wroga.

Często płaczesz?
Ventrix: Czasem się wzruszam, jak każdy, ale zazwyczaj mi to nie doskwiera : D
Reyze: Niestety bywa.
Miyane: Czasami nie ma dnia bez płaczu.

Ponawiam.
Reyze: Nad niektórymi sprawami nie mam już siły płakać.

Lubisz poezję?
Przejdź do forum: