Nasze sny
|
|
Dodany dnia 2014-11-08, 23:50
|
|
Xellos napisał(a): Ten miesiąc wprowadza mnie w szczególną melancholię. Myślę, że w jesień melancholia, te wszystkie chandry zyskują na sile. Realistyczny był ten sen. Chyba też miewałam podobne uczucie po przebudzeniu z jakiegoś snu, niestety nie potrafię sobie na tę chwilę przypomnieć przy którym to było. Mnie ostatnio się śniło, że jeździłam sobie motocyklem. A potem mi go ktoś ukradł. I z "ekipą" szliśmy na wyprawę odzyskania go. Trochę dziwne było to, że po jakimś czasie znaleźliśmy się na jakimś opuszczonym peronie, a potem wędrowaliśmy wzdłuż torów, ale okazało się, że coś tam jednak jedzie za nami, to sobie skoczyliśmy w bok i dalej, a potem się obudziłam. "- (...) Uczymy się z tym żyć. Lecz jeśli to jest bohaterstwo, to dlaczego czuję się taka zbrukana? - Ponieważ jesteś tutaj. (...) Bohaterstwo jest czymś, czego gdzieś daleko dokonuje ktoś inny. W osobistym odczuciu jest tragedią." |
|
|
|
Dodany dnia 2014-11-09, 19:09
|
|
Tak. Im dłużej o czymś myślisz przed snem, tym większe prawdopodobieństwo scenariusza. Dawno nie miałem snu w którym bym jeździł/latał. Tak czy siak, trzeba korzystać z wolnego. Śniadania o 13-ej, o tak. | |
|
|
Dodany dnia 2014-11-18, 16:41
|
|
A mnie się ostatnio śniło , że mój przyjaciel doznał olśnienia na szczycie piramidy otoczonej granatową zorzą polarną . I rozmawiał z bezcielesnym głosem .
Naika
|
|
|
|
Dodany dnia 2014-11-18, 18:42
|
|
A mnie dzisiaj policja, lekarze i pracownicy Maca gonili ze strzykawkami i gazem usypiającym, rozbiłam się rowerem przerobionym na hulajnogę z motorkiem i uciekłam przed autobusem pełnym dresów. Who da man?
Art w avatarze: Joker from Persona 5 (official art) |
|
|
|
Dodany dnia 2015-01-04, 22:55
|
|
For, co za sen! Co nabroiłaś? XD Ja miałam dzisiaj dziwny sen. Nastała w nim w moim mieście, najpierw myślałam, że apokalipsa zombie, ale potem się przyglądałam atakującym i one okazały się sprawniejsze. To była apokalipsa tolkienowskich orków żywcem wziętych z filmowych ekranizacji LOTRa i Hobbita! Nie mam pojęcia czego one chciały od mojej mieściny, ale zwiewałam sobie i skradałam się po mieście, żeby mnie nie złapali. W pewnym momencie pomyślałam, że wejdę sobie na jakiś blok. I szukałam odpowiedniego miejsca. Wspięłam się po balkonach. Dalej sobie wędrowałam. Jak byłam bardziej w centrum miasta, to weszłam sobie na dach budynku z apteką i paroma innymi sklepami. Zastałam tam niecodzienne zjawisko, bowiem na dach przyjechał pociąg... Co dziwne te orki jeździły takimi eleganckimi furami czarnymi, trochę jak jacyś agenci. Poza, ci którzy nie mieli, ukradli sobie wozy policyjne. "- (...) Uczymy się z tym żyć. Lecz jeśli to jest bohaterstwo, to dlaczego czuję się taka zbrukana? - Ponieważ jesteś tutaj. (...) Bohaterstwo jest czymś, czego gdzieś daleko dokonuje ktoś inny. W osobistym odczuciu jest tragedią." |
|
|
|
Dodany dnia 2016-04-17, 23:32
|
|
Śniło mi się dzisiaj, że na Disney XD puszczali Nightwatch, ale nie mogłem oglądać, bo o tej samej porze na Cartoon Network lecieli Crime Breakerzy. | |
|
|
Dodany dnia 2016-04-18, 13:13
|
|
No dobra, ja miałam dziwny sen. Bardzo często je miewam, i często są o Tytanach, ale wybrałam te najlepsze. Pierwszy był o tym, że z Robinem i jego paczką ćpunów ( tak, Rob ma kumpli, którzy ćpają ) szłam pod PDK ( piski dom kultury). Potem oni sobie poszli, a ja z liderem zostałam sama. No to mu powiedziałam, że jestem elfem. Później poszliśmy do jakiegoś mieszkanka. Gdy tam weszliśmy zobaczyłam małą dziewczynkę z rudymi włosami i niebieskimi oczami. Robin ją przytulił i powiedział, że ta dziewczynka jest niezwykła. Skojarzyło mi się, że to Babs, ale taka mała... . Drugi był o tym, że ja z Robinem walczyliśmy z jakimś przestępcą. Lider wkroczył do akcji, widząc, że nie daję sobie rady. Pokonał go i... Odciął mu głowę. Dał mi ją i powiedział: To na pamiątkę. I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes |
|
|
|
Dodany dnia 2016-04-18, 17:05
|
|
Ja najczęściej we śnie widzę tylko ciemność, a jak mi się coś śni to zapomnę. O Tytanach raczej nie mam. Ostatni sen jaki miałam, był o tym, że goniła mnie czarna pantera, która (chyba) próbowała mnie zjeść. Gdy ją uderzyłam była jeszcze bardziej zła. Później pobiegłam do takiego budynku, gdzie próbowałam się przed nią schować. Następnie weszłam do jakiegoś różowego zamku, w którym chciały mnie zjeść inne potwory. | |
|
Przejdź do forum: |