Zobacz temat

Dokończ zdanie..
... nigdy mnie nie opuści.

Uważam ...
...na to co mówię, gdyż nigdy nie chcę powiedzieć czegoś, czego będę potem żałowała.

Za żart...
... nigdy nie wezmę "Aaa! Osa!", bo panicznie się ich boję.

Dobry film...
"Każdy człowiek ma pra­wo wątpić w swo­je po­wołanie i cza­sem zbłądzić.
Nie wol­no mu tyl­ko o nim za­pom­nieć."
...nie zawsze musi mieć ciekawy wstęp ( Sinister jest przykładem).

Nadeszła...
...pora na przygodę

Wolę...
...książki od filmów.

Moim zdaniem...
... jest każde wypowiedziane przeze mnie zdanie.

Czasem jestem...
... bardzo zły na siebie, a czasami tylko zły.

To byłoby bardzo niezręczne...
66.media.tumblr.com/de904451f273a5ed765f3c0477f92de9/tumblr_mrqwojJ5x71r79t1go1_500.gif
... dla mnie, gdybym obecnie musiała recytować przed ludźmi jakiś wiersz, zważywszy na to, że zdarza mi się jąkać i nie wymawiać czegoś dobrze w szybszym tempie, co jest spowodowane moim nikłym uczestnictwem w konwersacjach.

Często myślę o tym, by...
... mniej myśleć, a więcej robić.

Kiedy Kira, Shadow i DA wrócili do domu...
66.media.tumblr.com/de904451f273a5ed765f3c0477f92de9/tumblr_mrqwojJ5x71r79t1go1_500.gif
... stwierdzili, że przeszło tu ogromne tornado.

Nie było ani śladu po pozostałej dwójce, toteż...
... weszli razem na zaprzyjaźnione forum, aby stworzyć nowy temat z pytaniem, czy ktoś nie wie, co się dalej stało z ich kompanami.

Kiedy...
... po godzinach czekania otrzymali powiadomienie o odpowiedzi, byli strasznie podekscytowani, ale zarazem przerażeni na myśl o tym, że odpowiedź może być dla nich druzgocąca.

Po zajrzeniu do wcześniej wymienionego tematu...
Może warto byłoby faktycznie taki temat założyć?

... dowiedzieli się, że ich towarzysze zostali porwani przez dr Zomzona.

Natychmiast ruszyli...
W sensie temat o zaginięciu Silenta i Reyze czy temat z dokańczaniem tej historii? Co do tego drugiego, to wcale niezły pomysł, tyle, że poza nami pewnie nikt by już w nim nie pisał...

Zymon... Prawie o nim zapomniałam.

... na poszukiwania, uprzednio namierzając lokalizację wyżej wymienionego typa spod ciemnej gwiazdy.

Lokum Zomzona znajdowało się...
Gwiazdeczka napisał(a):

Co do tego drugiego, to wcale niezły pomysł, tyle, że poza nami pewnie nikt by już w nim nie pisał...

Martwi cię to?

Lokum Zomzona znajdowało się po drugiej stornie Księżyca, toteż superbohaterowie skorzystali ze swojego Watch-Wing'a.

Kiedy już tylko okrążyli Księżyc..
No nie, po prostu ta historia szybko by się skończyła, tak myślę.

...po jego ciemnej stronie w podczerwieni dostrzegli nietuzinkowy monument otoczony przezroczystą kopułą.

Będąc w dość bliskiej odległości od owej kopuły, dostrzegli zmasowane błyski i pociski, które...
... wystrzeliwane z działek omal nie uszkodziły ich statku.

Oddali kila serii likwidując część z nich, po czym wylądowali...
...obok kopuły, zakładając na siebie skafandry.

Zaczęli szukać wejścia, aż w końcu...
Wiesz, że jeśli po wejściu do środka i stoczeniu walki okaże się, że Silenta i Reyze tam nie ma i że trzeba będzie stoczyć jeszcze jedną walkę aby ich uratować, a te dwa momenty wartkiej akcji przedzielimy odpowiednio spokojniejszym momentem i na koniec dodamy satysfakcjonujące zakończenie wyjdzie nam przyzwoity synopsis do 20-minutowego odcinka serialu animowanego?

... Kira sama je zrobiła.

Kiedy już przebili się przez systemy zabezpieczeń...
Przejdź do forum: