Dokończ zdanie..
|
|
Dodany dnia 2015-12-27, 21:31
|
|
... nigdy mnie nie opuści. Uważam ... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-28, 16:34
|
|
...na to co mówię, gdyż nigdy nie chcę powiedzieć czegoś, czego będę potem żałowała. Za żart... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-28, 20:17
|
|
... nigdy nie wezmę "Aaa! Osa!", bo panicznie się ich boję. Dobry film... "Każdy człowiek ma prawo wątpić w swoje powołanie i czasem zbłądzić.
Nie wolno mu tylko o nim zapomnieć." |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-28, 23:01
|
|
...nie zawsze musi mieć ciekawy wstęp ( Sinister jest przykładem). Nadeszła... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-29, 11:07
|
|
...pora na przygodę Wolę... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-29, 13:22
|
|
...książki od filmów. Moim zdaniem... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-30, 20:17
|
|
... jest każde wypowiedziane przeze mnie zdanie. Czasem jestem... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-30, 20:40
|
|
... bardzo zły na siebie, a czasami tylko zły. To byłoby bardzo niezręczne... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-30, 21:05
|
|
... dla mnie, gdybym obecnie musiała recytować przed ludźmi jakiś wiersz, zważywszy na to, że zdarza mi się jąkać i nie wymawiać czegoś dobrze w szybszym tempie, co jest spowodowane moim nikłym uczestnictwem w konwersacjach. Często myślę o tym, by... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-30, 21:59
|
|
... mniej myśleć, a więcej robić. Kiedy Kira, Shadow i DA wrócili do domu... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-30, 22:35
|
|
... stwierdzili, że przeszło tu ogromne tornado. Nie było ani śladu po pozostałej dwójce, toteż... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-30, 23:31
|
|
... weszli razem na zaprzyjaźnione forum, aby stworzyć nowy temat z pytaniem, czy ktoś nie wie, co się dalej stało z ich kompanami. Kiedy... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-31, 00:34
|
|
... po godzinach czekania otrzymali powiadomienie o odpowiedzi, byli strasznie podekscytowani, ale zarazem przerażeni na myśl o tym, że odpowiedź może być dla nich druzgocąca. Po zajrzeniu do wcześniej wymienionego tematu... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-31, 10:59
|
|
Może warto byłoby faktycznie taki temat założyć? ... dowiedzieli się, że ich towarzysze zostali porwani przez dr Zomzona. Natychmiast ruszyli... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-31, 12:06
|
|
W sensie temat o zaginięciu Silenta i Reyze czy temat z dokańczaniem tej historii? Co do tego drugiego, to wcale niezły pomysł, tyle, że poza nami pewnie nikt by już w nim nie pisał... Zymon... Prawie o nim zapomniałam. ________________________________ ... na poszukiwania, uprzednio namierzając lokalizację wyżej wymienionego typa spod ciemnej gwiazdy. Lokum Zomzona znajdowało się... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-31, 12:40
|
|
Gwiazdeczka napisał(a): Co do tego drugiego, to wcale niezły pomysł, tyle, że poza nami pewnie nikt by już w nim nie pisał... Martwi cię to? __________________________ Lokum Zomzona znajdowało się po drugiej stornie Księżyca, toteż superbohaterowie skorzystali ze swojego Watch-Wing'a. Kiedy już tylko okrążyli Księżyc.. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-31, 14:12
|
|
No nie, po prostu ta historia szybko by się skończyła, tak myślę. ...po jego ciemnej stronie w podczerwieni dostrzegli nietuzinkowy monument otoczony przezroczystą kopułą. Będąc w dość bliskiej odległości od owej kopuły, dostrzegli zmasowane błyski i pociski, które... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-31, 14:45
|
|
... wystrzeliwane z działek omal nie uszkodziły ich statku. Oddali kila serii likwidując część z nich, po czym wylądowali... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-31, 16:39
|
|
...obok kopuły, zakładając na siebie skafandry. Zaczęli szukać wejścia, aż w końcu... |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-31, 18:26
|
|
Wiesz, że jeśli po wejściu do środka i stoczeniu walki okaże się, że Silenta i Reyze tam nie ma i że trzeba będzie stoczyć jeszcze jedną walkę aby ich uratować, a te dwa momenty wartkiej akcji przedzielimy odpowiednio spokojniejszym momentem i na koniec dodamy satysfakcjonujące zakończenie wyjdzie nam przyzwoity synopsis do 20-minutowego odcinka serialu animowanego? ________________________________________________________ ... Kira sama je zrobiła. Kiedy już przebili się przez systemy zabezpieczeń... |
|
|
Przejdź do forum: |