Robin&Starfire
|
|
Dodany dnia 2015-12-11, 02:04
|
|
To najbardziej znienawidzona przeze mnie para! Nie jestem pewna czy to dlatego, że mam obsesje na punkcie Robina i jestem zazdrosna na każdym kroku, czy dlatego, że Starfire jest taka a nie inna.Nie czytałam żadnych komiksów związanych z nią, ale odpychająco zadziałało na mnie to przesłodzenie. Jej głos, wieczny entuzjazm, chichot, nienawidzę jej. Denerwuje mnie jak diabli, choć przyznam jakoś przypadła mi do gustu w tym odcinku, w którym Robin musiał iść na randkę z "Kicią" czy jakkolwiek się ona nazywała. Nie dla tego paringu. | |
|
|
Dodany dnia 2015-12-11, 06:39
|
|
Nienawidzę tej pary. Jest taka zbyt oczywista. Piękna Tamaranka i niesamowity Robin. Oni do siebie nie pasują. Gwiazdka jest taka naiwna i nie zrozumiałaby Robina. On za to ma zassobą smutną przeszłość i w głębi duszy potrzebuje kogoś co przeżył coś podobnego i będzie w stanie go zrozumieć. Ja jestem fanką pary Rob&Rae
I'm tired of being what you want me to be
Feeling so faithless Lost under the surface I don't know what you're expecting of me Put under the pressure Of walking in your shoes |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-11, 10:05
|
|
Julia West napisał(a): Gwiazdka jest taka naiwna i nie zrozumiałaby Robina. On za to ma za sobą smutną przeszłość i w głębi duszy potrzebuje kogoś co przeżył coś podobnego i będzie w stanie go zrozumieć. Hm, a skąd wiesz czy Gwiazdka nie byłaby w stanie zrozumieć Robina? Przecież z tego co widać w odcinkach, ona też nie ma rodziców, a jej własna siostra wsadziła ją do więzienia. nie ma nikogo bliskiego oprócz opiekuna, tak samo jak Robin nie miął nikogo bliskiego, tylko opiekuna(Batmana). Poza tym, zgadzam się z Tobą, że Gwiazdka jest naiwna, ale właśnie potrzebuje kogoś, kto by ją chronił, a Robin potrzebuje kogoś, kogo mógłby ciągle chronić. Także według mnie ta para, bardzo do siebie pasuje i uzupełniają się nawzajem, Aha i nie zapominaj, że jak trzeba, to Gwiazdka umie pokazać pazurki. |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-11, 16:21
|
|
Uważam że ta para do siebie pasuje, jak napisało wiele osób wcześniej uzupełniają się. A poza tym to moja ulubiona para w serialu | |
|
|
Dodany dnia 2015-12-20, 03:33
|
|
myślę że kolega Sulik powiedział już wszystko na ten temat jeden z moich ulubionych kreskówkowych paringów - w dodatku pięknie pokazane jaka z biegiem czasu tworzy się miedzy nimi więź : ) oczywiście można powiedzieć że jest to przerysowany przykład typowej filmowej pary ale jakoś sobie Robina nie wyobrażam przy Raven, on potrzebuje kogoś tak wesołego jak Starfire Edytowane przez hafexo dnia 2015-12-20, 03:44 |
|
|
|
Dodany dnia 2015-12-20, 21:15
|
|
Jeśli o mnie chodzi to jestem na TAK | |
|
|
Dodany dnia 2018-07-22, 19:45
|
|